2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok geçmiş olsun canım

Merhaba anneler istanbul maltepe civarindan olanlar var mi ? Hastane hakkinda bilgi alışverişi yapabilmek adina soruyorum.
Artik yavas yavas cinsiyet tahminleride yapiliyor nub görüntüsünden anlayanlarimiz var mi acaba ?
Merhaba canım istanbul camlicadayim ben ama göztepe medical park a gidyrm

Medipol de leyla hanımı yada Seval hanim di sanirim tercih edebilirsin ben ilk bebeğimi Leyla hanim da yaptım canım ama medical park mehtap yazicioglu nda doğum yapicam inş mükemmel bir doktr ama suan doğum fiyatlarını bilmiyrm z

Belki 3. Bebisi düşünmüyodur canim bide oglus olsun diyodur benim de kızım var Rabbim hayirlsiini nasip etsin doktra merak edip sordum eşim çıkışta niye bu kadar merak ediyosun Rabbim sağlık versin yeterki diye kızdı mesela

Hangi medicana ya gidiceksin canım Camlica medicana yi pek tavsiye etmem milattan kalma gibi duruyo tabiki benim düşüncem

Ama çok tatlı duruyo canım ya :) benim kde bi anda bakarken doktr hareket ediyo dedi elleri ayakları oynamaya başladı çok tatliydi
Aynen bizim de el salıyo gibi bişey yaptı doktor dedi bakın bize el sallıyor diye o kadar garip oldum ki anlatamam. İkinci çocuk çok heyecanım olmaz sandım ama kalbim pır pır :)

Tam net bilgi alınca bana da yazarmisin canım
Test mı fıyat konusunda mı net bılgı anlamadım canım,bıldıklerımı yazıyım.ıkılı %85,amnıyos %100,nıfty yada harmonıy %99 sonuç verıyo.amnıyos da 200 de 1 düşük rıskı var,bunda kolundan kan Alıp gonderıyolar 10 günde çıkıyo,senın kanında bebegın hucrelerı oluyormus onu Alıp ıncelıyolar,harmonye göre daha fazla Sayıda kromozom hastalıklarına bakılabılınıyomuş.
10-20 hafta arası yapılıyo ama 12 gıbı tavsıye edıyolar,cokta geç kalınırsa plesanta kalınlastıgında hucrelerın anne kanına gecmesını bloke edıyomuş ılerleyen haftalarda,fıyat degısıyo sanırım heryerde bana Dr 2300 dedı

O kasık ağrıları bende de başladı bugün sadece sol tarafımda acaba neden oluyo korkmalı mıyım bilemedim doktora gidecek arkadaşlar sorabilir mi acaba

O kasık ağrıları bende de başladı bugün sadece sol tarafımda acaba neden oluyo korkmalı mıyım bilemedim doktora gidecek arkadaşlar sorabilir mi acaba
Bugün bende de çok oldu kalça kemıgıme vurdu agrı,acıdan ve korkudan agladım

Evet arkadas kendiside aciklama yapmisti canim. Bende su an sanirim esinin ruh halindeyim. Saglik cidden herseyden daha önemli. Yani o yumurtanin ve o spermin beraber gelmesi zaten neredeyse mücize birsey, sonrada mercimek kadar olup, tam bebek kadar büyümesi... O kadar evreleri var ki, yalnis gidebilcek seyler....

Ah ah en büyük istegim bu konuda hepimizzin sag salim bebislerimize kavusmamiz canim.

ben yarın soracağım tatlım ama dediğim gibi galiba normal çünki bebiş büyüyor rahim genişliyor kaslar açılıyor tabii bende senin gibiyim yinede tedirgin oluyorum bunları bilmeme rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…