2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benim ev de aynı 4 makine çamaşır bekliyor katlanıp ütülenecek çocuğun odasında dağ şeklinde duruyor, yemek yapamıyorum kokudan, süpürgeyi eşim yapıveriyor Allah tan...ben de çok halsizim ve sürekli uyku hali, bi geçseydi şu dönem çok sıkıldım valla zombi gibi dolanıyorum...

aynısı bende de var ilk haftalarda da olmuştu usg de hiç bişey çıkmamıştı ve dr normal demişti rahim bağları geriliyor büyümeden dolayı canım

sana cinsiyet tahmini yapmış mıydı doktorun

Can'ım bez dolap değil de çekmeceli şifonyer alırsan çok kullanışlı olur.bebek kıyafetleri için şifonyer daha iyi oluyor. aklında bulunsun

Bugün hamileliğin başından beri kusan anneleri çok iyi anladım. Hamileliğimin başından beri geçirdiğim en zor gündü.

Göğüs hassasiyeti gitmişti. Mide bulantısı da yok. Kasık ağrısını da doktor benim müzmin koliğime bağlayınca ulan bir şey mi oldu bu bebeğe, niye hissetmiyorum diye ufaktan panikliyordum ki öğleden beri sayamadığım kez nefessizce kustum. Kusarken nefesim kesildi falan öyle bir şeyler. Karnımı çok kastım herhaldeki o muhteşem gaz sancım kasıklarımda fink atıyor yine.

Başım dönüyor, başım ağrıyor. Halsizim. Mutsuzum. Ağzıma midemin suyunu çeksin diye attığım her lokma aşağı inene kadar ateş topuna dönüyor sanki.

Allah böyle geçirenlere gani gani kolaylık ve şifa versin tez zamanda.

Şunu yaşayınca benim normalde yaşadığım şey hamilelik değilmiş, ben saltanat sürüyormuşum vallahi dedim.

Hayir yanlis anlamissin.
Alisveris için cinsiyetini ogrenmeyi beklicem.
Bir kademe daha var. Nifty harmony testlerinin sonuclari. Onlar da duzgun çıkarsa alışveriş yapicam.

Peki boş olmama ihtimali var mı ben aslında onu merak ediyorum. İnşallah boş değildir çok istiyordu
Onu ben bilemem. Bos gebelik herkesin yasayabilecegi birsey ama onu biliyorum. Tamamen o anki dollenmedeki hata sebebiyle oluşuyor. Hatali uretim duruyor.
Ben de cok uzulmustum kurtaj olduğumda ama su an yeni bebek hayali kuruyorum bak. Insallah degildir. Öyleyse de cok üzülmeyin

mrb benden de doktorum nifty test istedi ben 40 yaşına gireceğim yaştan sebep ben 9+5 günlüğüm. siz nezaman yaptırıacaksınız testi
Bayramdan sonra ikili test yapacak olan perinatolgla gorusup yaptiracagim. 13.haftada olacagim. Haberleselim. 10 hafta olması gerekli bu testler icin. Sizin daha var vaktiniz. Manisa'da oturuyorum Izmir'de yaptiracagiz muhtemelen

Tamam

Canim etiketlerim .sen naptin nasılsın canım .nasıl gidiyor kontrol ne zaman ben giremiyorum ara ara sizi Mrk edip giriyorum etiketleyın beni Mrk ta komayin
Canım bende kısmetse temmuzun 11 ınde gıdecegım kontrole. Daha cok var benım. Ben yarın tatıle çıkıyorum. Telefonumda internetım yok. Nasıl yaparım bılmıyorum ama bır sekılde ınternet bulup gırerım. Iyı haberlerınızı beklıyorum. İnşallah hepimiz bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız. Allaha emanet ol canım

Evet bos gebelikte kese buyuyor bhcg salinmaya devam ediyor ama iki hafta sonra bu da duruyor. Bende en azinda n boyle oldu. Başkasından da duymadim karsilastirma yapamam. Progesteron 8kusura dusmustu son tahlilimde. Bhcg 50binden 51bine cikti. Gelis.miyordu artık.

Benim arkadaşımın başına da gelmişti aynısı. Kesesi 7 haftalık ve boşmuş. Doktor kese yapısı bozuk, önümüzdeki hafta alalım demişti doktorun verdiği gün kanaması başlamıştı ve kendiliğinden düşmüştü ama o da senin gibi ileri haftada öğrenmişti yanılmıyorsam. Durmuştu yani gelişimi.
Oradan biliyorum ben de kese büyümeye devam ediyor diye. Bana da doktorum kese haftasiyla uyumsuz deyince bu ihtimalden korkmuştum her ne kadar doktor dile getirmese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…