2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Allah yardımcın olsun Can'ım bu sıcakta bir de bulantı hiç çekilmiyor. Sıcaklar bulantıları arttırıyor gibi geldi bana 1 haftadır bulantı artı ekşime öldürdü beni resmen
aynen canım birkaç gündür arttı bende de bir bulanıyor bir ekşiyor iştah sıfır 4 kilo verdim 2 ayda, kasıklarıma da bıçak saplıyorlar sanki aynen ilk haftalardaki gibi bir de iğne yaptırıcam progesteron o da tansiyonumu düşürüyor (

Kızlar görümcem doktora gitmiş normalde 7 haftalık olması gerekiyordu doktor 5 haftalık demiş keseyi görmüş bebeği görememiş BM'yle olan var mı

Geç döllenmedir büyük ihtimal. Adet düzensizliği de varsa olağan. Bizimki de 5 haftalıkken kese o kadar minikti ki doktor umutsuz konuşmuştu haftasına uymuyor diye. Boş gebelik olduğunu sanmıyorum, boş gebeliklerde kese büyümeye devam ediyor diye biliyorum. Bir de doktorlar onu kesenin yapısından falan anlıyor galiba. Bana o kadar olumsuz konuşmanın içinde hiç boş gebelik dememişti çünkü.

Hala bulantisi olanlara +1 de benden
Sicaklik arttikca bulantilar da cogaldi. Haftasonu 1 saat yol gidip geldik, yolda kac kere ogurme molasi verdim
Evimi de b.k goturuyor resmen, bir kibrit cakip yakip kurtulasim var
Temizleyecek hal kalmadi
Temizlik bile degil su canasit utu yiginindan kurtulsam ona razıyım ama halsizlikten hiçbir sey yapamiyorum

Yok biz de heveslisi annesinin tarafı sadece onlarda bir yere kadar yapabilirler tabii.

Biz de kiradayız ama ev alma ihtimali de, umudu da şimdilik yok :)
Bende şifonyer, komadin, alt açma ünitesi falan almayacağım. Beşik ve dolap yeterli şuan.
Geri kalan hemen hemen herkesin aldığı, yaptığı şeyler zaten..

Kızlar görümcem doktora gitmiş normalde 7 haftalık olması gerekiyordu doktor 5 haftalık demiş keseyi görmüş bebeği görememiş BM'yle olan var mı
Canım tamda benim durumum böyle oldu. Şuan 11haftalık olmam gerekiyordu ama adet düzensizliği ve birde geç Döllenme dolayısıyla 2hafta daha geriden geldim normale göre. Bu nedenle doktorum 20nisan olan sat i 29nisan olarak düzeltti

Hazirlik konusuna gelince arkadaslar, ben ilk hamileligimde bu kadar heyecanli degildim. Aman çocuk buyur, ihtiyac olunca alinir vs diye diye oldukca az almisim pek cok seyden.
Simdi 5 ay falan olsun ceyiz duzer gibi alışveriş yapacagim
Oda sikintimiz yok, kizimin odasi var zaten.
Bir sure bizim odamizda yatar, sonrasında ablasinin yanina gecer

Benim de sat 28 Şubat, ama bebek satıma göre 3 hafta geride, bana diyor emin misin Şubat olduğuna?
Mart olmasın? Mart değil ama Mart olması şart oldu artık..

Kızlar, sabahtan beri bebeğin olduğu yere bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor, nefesimi kesiyor. İlk defa böyle oluyor. Başından beri ağrım sızım olmamıştı hiç. Sizce normal mi, rahim büyüdüğü için mi acaba? Endişeleniyorum...

kesinlikle zaten bariz bebek odalarının kullanım ömrü çok kısa çocuk büyüyünce anlamı kalmıyor ama insan bir heves istiyor işte. sonuçta bizde bu süreçte idareten bebeğin kıyafetlerini koymak için mecburen bez dolap gibi bir şey alacağız. beşik ablamdan kalanı kullanacağım.

bu sıralar bende de var o tip ağrılar ama rahim genişlediği için olabilir. eğer ki dayanamayacak gibi olursan doktoruna danış derim. benimki dayanılmayacak gibi olmadı şimdilik.

Benim de sat 28 Şubat, ama bebek satıma göre 3 hafta geride, bana diyor emin misin Şubat olduğuna?
Mart olmasın? Mart değil ama Mart olması şart oldu artık..
Yumurtlama Hesabı bazı kadınlarda doğru olmuyor geç Döllenme geç yumurtlama olabiliyor. Ben geçtiğimiz Kasım'da doğum Yaptım doğumdan sonra adet düzenim oturmamıştı 40günde bir falan oluyordu .zaten 3adet sonrası hamile kaldım .dr da adet düzensizliği nedeniyle böyle bir durum olduğunu söyledi.

mrb benden de doktorum nifty test istedi ben 40 yaşına gireceğim yaştan sebep ben 9+5 günlüğüm. siz nezaman yaptırıacaksınız testi

bu sıralar bende de var o tip ağrılar ama rahim genişlediği için olabilir. eğer ki dayanamayacak gibi olursan doktoruna danış derim. benimki dayanılmayacak gibi olmadı şimdilik.
Dayanılmayacak kadar değil, 10 dakikada bir yokluyor. İlk defa olduğu için biraz korktum galiba

Ben zaten çikolata kisti tedavisi gördüm. 6 ay adet görmedim, ilacı bıraktım Şubatta gördüm, son oldu zaten.
Mayısın 6' da 1,5 aylıkta hamile olduğumu öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…