2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ve ben halla ayaktayim
canım benim uykumda bozuk hala ya napcaz biz ama şunu farkettim erken yatınca 9buçuk 10 gibi en azından aralıksız 3-4 e kadar uyyorum ama 12 de yatınca sabaha kadar 10 kere uyanıp dönüyorum bugün izinliyim ve 6 dan beri uyanığım pffff

Son düzenleme:
Bende bi saat uyudum kizimi okula biraktim sikdi uyumaya calisacagim gozlerim yaniyor seninde izinli gununde bu saate ayaktasin yat uyu kiz :)

@bugza @sevyeter D dorti kizlar 11+2 olmam gerekirken 11+4 cok şükür boyle giderse aralikta dogurcam ☺gayet iyiyiz elini kolunu agzini gördük cinsiyeti 15 temmuzda soyleyecek benim gibi garantici doktorum
Ayyy çok sevındım. Hadi gözünaydın canım. Sen hangi doktora gıdıyosun. Bende Ankaradayım keçiörende.

Ya benim bademciklerim sismis cok fena
Konuşamiyorum, o kadar buyumusler ki konusurken kusacak gibi oluyorum
Doktora gidecegim ama ilac verirler mi bilmiyorum
Kis boyu faranjit oldum , 40 derece sıcaklıkta yine ayniyim ben ya

Kızlar ruyanızda kabuslar göruyomusunuz. Ben yıne sacma sapan ruyalar gördum. Canım sıkıldı. Hele o ruya tabırlerı yokmu insani sinir edıyor. Hiçmi iyi bir tabir olmaz ya
Benim de 11. Haftam sürekli abuk subuk karman çorman rüyalar görüyorum hiç tabire bakma bence tamamen hormonların oyununa geliyoruz

Kızlar ruyanızda kabuslar göruyomusunuz. Ben yıne sacma sapan ruyalar gördum. Canım sıkıldı. Hele o ruya tabırlerı yokmu insani sinir edıyor. Hiçmi iyi bir tabir olmaz ya
günaydın canım aralıksız hergün kötü rüya görüyorum korkutuyorlar beni de hamilelikten oluyormuş tabirlere çok takılma illa çıkacak diye bişey yok kuzum...

bademciklerse kötü canım ben martta 2 hafta çektim sürekli ağrı kesici ve kuvvetli antibiyotiğe rağmen...geçmiş olsun ılık birşeyler iç (çorba, süt) çok konuşma ve bol bol dinlen...

Off o çok fena oluyor. Soğuk su içiyoruz hava sıcak dıye heryerı acıyoruz. Bızde oyleyız. Yaz kış farketmıyor. Çocuklarda bendede bağışıklık sistemı düşük. Oyuzden dayanıksızız canım. Hele şimdi gebelıkde var. Daha çabuk hasta oluyor insan. Çok geçmiş olsun. Ilık şeyler iç. Çorba olsun çay olsun. Hep ılık iç.

bademciklerse kötü canım ben martta 2 hafta çektim sürekli ağrı kesici ve kuvvetli antibiyotiğe rağmen...geçmiş olsun ılık birşeyler iç (çorba, süt) çok konuşma ve bol bol dinlen...
Ah dinlenebilsem keşke, evde yavru var rahat vermiyor ki
Butun kis araliksiz bogazim sisti, sirf bu yuzden bebek planlarini hep erteledim
Simdi tekrar basladi yazin ortasinda
Allah beterinden saklasin ne diyeyim

Kızlar bıgun tatıle cıkıyoruz kısmetse. Telefonumda internet yok. Oyuzden buraya bakamayacagım. Öylede alıştımki hepınıze. İnşallah bir şekılde ınternetı olan bıyer bulup gırebılırım. Yoksa çok özlerım sızleri vallahi. Hepınızı çok sevıyorum kızlar. Dua edın tatılımız rahat geçsin. Yanmadan hasta olmadan gelelim.

Evet bu ara huyumu bilmiyormusum gibi soguk ictim surekli.
Oysa yazin bile dolaptan su icemem ben.
Benim de cok dusuk bagisikligim, dun biraz rüzgarda kaldim sonuc bu
Esim uyansin bir doktora goruneyim icim rahat etmeyecek. Enfeksiyonsa ilacsiz gecmez

Günaydın kızlar maşallah hızlı ilerliyor sayfalar bu ara hep yoğun olduğum için takip etmekte zorlanıyorum. Kanguru,sling almayı düşünenler varsa tunikoda bayram indirimi var normalde tek tek indirime giriyo ürünler kaçırmayın derim. Ben boba kanguruyla yenidogan zamanında kullanmak için sling aldım

İyi tatiller canım güzelce eğlenip dinlenip gelin inşallah :)

Ben Baby Mall dıye bır bebek magazasına gıttım. Magaza değil bebek alışveriş merkezı resmen. Aradığın hersey var. İnanılmaz çok marka var. Ne ararsan var yani. Çok beğendım orayı. Kısmet olursa ordan alışveriş yapmayı istıyorum bende

iyi tatiller canım

Off gece sıcaktan uyuyamamak sabah sekizde kızıımla uyanmak
D dorti Canım doktor yol gitmene izin verdi mi bi ara düşük için iğne falan almıştın ya. Bide havuzdan ziyada Deniz'i tercih et mikroplara karşı. İy tatiller şimdiden sana :)
Kızlar yatmadan felak,nas, ayeteş kürsi okuyun heryerinize üfleyin bişey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…