2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Sizin gene iyi, ben 11. haftadaydım gittim.
Bana 1 ay sonra gel dedi, yani 16. hafta da.

ahlas ben çok şaşırdım cinsiyet tahmin edince 11. Haftada. Bida ki randevum 27 temmuz geçer mi Zaman :)

çok erken demiş valla öncekinde benim dr 16. hafta söylemişti zaman mı değişti diyecem daha geçen yıl doğurdum yanitamda 1 ay varmış senin neyseki bayram telaşı tatil derken 10 günü su gibi geçer, erkek mi demişti doktor sana kızmı? o kadar çok sayfa okudum ki valla karıştı kafa

Bazı doktorlar çok garantici, tahminden ziyade direkt genital organa göre konuşuyor yani kesin, kimisi de bebeğin pozisyonundan dolayı göremediğinden tahmin yapamıyor.

merhaba hamişler :) seminer dönemi kapsamında eğitici film izliyorduk.yüreğim kaldırmadı BLACK diye bir film.Hamileyken insan çok etkileniyor.Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. acaba diğer öğretmen arkadaşlarda aynı filmi mi izliyor???

bize erkek gibi ama net bişey söylemek için çok erken dedi

canım orası pahalıdır sana tavsiyem oradan alacağın şeyin modelini seçmen dışardan veya netten alman, çok fark ediyor haberin olsun
Bende öyle herseyı görunce çok hoşuma gıttı. Bayagı kampanyalı urunler vardı. Öyleyse baska yerlerede bakıp ona göre almak lazım. Zaten su ıkılı test olayını hayırlısıyla bır atlatsak Allahın izniyle. İnşallah bır sıkıntı çıkmaz sonuçlarımızda

Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaslar.
Kbb ye gittim, boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik verdi, Aksef adi. Gebelikte hic sikinti yaratmaz ona gore yazdım zaten dedi. Eczaci da kullanabilirsiniz dedi ama icim rahat degil.
Kendi doktorumun ameliyat saati oldugy için ulaşamadım.
Mecbur ictim hapi, cunku benim bogaz enfeksiyonu bir cosunca hastaneye yatmaya kadar gidiyor.
Dr bir arkadasima msj attim içim rahat etsin diye, gorunce yazar umarim.

canım bizim yerimize de dinlen, eğlen iyi tatiller dilerim, kendine de bebişe de iyi bak
İnşallah canım. İlk defa hamıleyken tatıle cıkıyorum. Bıraz panıkledım ama sırf çocuklar için gıtmek ıstedım. Ben beyaz tenlıyım yolda yururken bıle yanıyorum. Oyuzden tatıllerı pek sevmem. Bu defa daha dıkkatlı olmaya calısacagım. Allaha emanetız hepımızde. Mustelanın gunes kremını aldım. Doktor önerdı. İnşallah yanmam

Kızlar tatıle arabayla gıdecek kimler var. Bsna ne önerırsınız. Ne kadar surede mola verelım. Ne yapayım sızce

hayırla atlatırız inşallah
bak bir örnek vereyim ben kızıma araba bakarken oralardan baktık inceledik karar verdik 500 küsürdü fiyat sonra aynısını ulusa yakın bir yerden 400 e aldık marka aynı model aynı yani insan hayret ediyor bu kadar fark olmaz o da kar ediyor o da

D dorti ' cim canım iyi tatiller, iyi eğlenceler..
Bana bu sene tatil yok. Var da adı tatil değil maalesef.
9 gün Bayram tatilim vardı umudum, onu da eşimin memleketinde Kayın valideciğim ve Kayın babacığıma hizmet ederek geçireceğim.
Ne güzel tatil değil mi?
O yüzden benim yerime de güzel bir tatil yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…