2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya benim bademciklerim sismis cok fena
Konuşamiyorum, o kadar buyumusler ki konusurken kusacak gibi oluyorum
Doktora gidecegim ama ilac verirler mi bilmiyorum
Kis boyu faranjit oldum , 40 derece sıcaklıkta yine ayniyim ben ya
Geçmiş olsun canım hamileyken de verebilecekleri ilaçlar var diye biliyorum ben lohusayken çok fena olmuştum Dr emzirene verilen ilaç hamileye göre çok daha az demişti

D dorti canım hiç takılma rüyalara bendedde oluyor tabirlere hele hiç bakma ben hep iyiye yoruyorum sende öyle yap :) şimdiden iyi tatiller kendinize iyi bakin arada gir haber ver kendinden.
babymall ankaradaki dimi bizde gideceğiz inşallah şu bulantılar geçsin de şuan evden çıkmak istemiyorum hiç herşey yorucu geliyor canım istemiyor zaten iş çok yoruyor. eşim gel çıkalım gezelim diyor ben yok diyorum ne günlere geldik

Kızlar ruyanızda kabuslar göruyomusunuz. Ben yıne sacma sapan ruyalar gördum. Canım sıkıldı. Hele o ruya tabırlerı yokmu insani sinir edıyor. Hiçmi iyi bir tabir olmaz ya
Ah bu hormonlar bir rüyalara el atmamıştı canım merak etme. bende akşam rüyamda karnıma Demir çubukla vurduğumu görüyorum birşey olmaz falan diyorum. Doktor hisseder deyince ben anne karnında bebeğimi dövüyorum diye ağlıyorum rüyanın saçmalığına bak. Karnımın üstüne yatmayayım diye uğraşırken uyuyakalmıştım bilinçaltı da var tabii

selam kızlar iş yoğunluğu yüzünden giremiyorum ne zamandır. zor okudum valla yazılanları. cinsiyetleri öğrenmeye başlamışız bende öğrenmek istiyorum

Kızlar yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum şimdiden karnımın üzerine de yatamıyorum batmalar oluyor karnımda çok bide bulantım çok arttı benim gibi olan var mı karnında ağrı hisseden

Benim de 3 gündür var, karnımın alt kısmı ağrıyor aynı şekilde. Seninle tarihimiz de aynıymış, demek ki dediğin gibi yer açıyor kendine bebişlerimiz :)

Ya m bademciklerim sismis cok fena
Geçmiş olsun Esra. İhmal etme git bi doktora.

Ya benim bademciklerim sismis cok fena
geçmiş olsun canım

canım orası pahalıdır sana tavsiyem oradan alacağın şeyin modelini seçmen dışardan veya netten alman, çok fark ediyor haberin olsun

maşallah kızlar ya cinsiyet öğrenen öğreneneöğrenenlerin gözü aydın bende heves ettim valla, benim randevu tee bayramdan sonra 13. haftada çoook var daha inşallah bana da bir tahmin yapar doktor merakla sabırla beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…