bizde bayramdan sonra fethiyeye gideceğiz. bi 6-7 saat sürecek.inşallah hepimiz belasız kazasız gider geliriz. ilk bebiştede ben çok gezmiştim. doktorum pek rahattı hep bişey olmaz diyordu. sadece son aylarda 1 saatte bir durun biraz yürüyüş yap demişti.
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaslar.
Kbb ye gittim, boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik verdi, Aksef adi. Gebelikte hic sikinti yaratmaz ona gore yazdım zaten dedi. Eczaci da kullanabilirsiniz dedi ama icim rahat degil.
Kendi doktorumun ameliyat saati oldugy için ulaşamadım.
Mecbur ictim hapi, cunku benim bogaz enfeksiyonu bir cosunca hastaneye yatmaya kadar gidiyor.
Dr bir arkadasima msj attim içim rahat etsin diye, gorunce yazar umarim.
ahh canım bende de var o sıkıntı ne dondurma ne soguk su ağzıma sursem hemen şişiyor bademcikler asabi faranjitim var sinirlenince de şişiyor Allah yardımcın olsun
Gecmis olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim arkadaslar.
Kbb ye gittim, boğaz enfeksiyonu dedi dr. Antibiyotik verdi, Aksef adi. Gebelikte hic sikinti yaratmaz ona gore yazdım zaten dedi. Eczaci da kullanabilirsiniz dedi ama icim rahat degil.
Kendi doktorumun ameliyat saati oldugy için ulaşamadım.
Mecbur ictim hapi, cunku benim bogaz enfeksiyonu bir cosunca hastaneye yatmaya kadar gidiyor.
Dr bir arkadasima msj attim içim rahat etsin diye, gorunce yazar umarim.
Ddorti
' cim canım iyi tatiller, iyi eğlenceler..
Bana bu sene tatil yok. Var da adı tatil değil maalesef.
9 gün Bayram tatilim vardı umudum, onu da eşimin memleketinde Kayın valideciğim ve Kayın babacığıma hizmet ederek geçireceğim.
Ne güzel tatil değil mi?
O yüzden benim yerime de güzel bir tatil yap..
merhaba hamişler :) seminer dönemi kapsamında eğitici film izliyorduk.yüreğim kaldırmadı BLACK diye bir film.Hamileyken insan çok etkileniyor.Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin. hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. acaba diğer öğretmen arkadaşlarda aynı filmi mi izliyor???