Allah korusun bende ishal oldum biara internetten düşük belirtisi diye okudum ama geçti bence bebeğe bi zararı olmaz sen yinede bol su iç su kaybı yaşar bedenin bebişe iyi olmaz Ddorti
Kanmı verdın canım. Ayy çok sevınfım. Ben daha doktora gıdemedım. Kızıma yıne serum takılfı. Onun yanındayım şuan hastanedeyız. Serum erken bıterse gıdıp kan verecegım yoksa yarına kalacak yıne.
Günaydın herkese. Bu sabah çok güzel bir gün :)
Allah'a şükürler olsun bugün yüzümüze güldü. Ben de Ocak Annesi olmaya talibim. İnşallah sağlıkla hayırla devam eder gebeliklerimiz,bebişleri kucağımıza aldığımızı da göstersin inşallah.
Bende Elvankent teyim. Kızına çok geçmiş olsun. Ankara da hastane arayışındayım bende. 1 yıldır Ankaradayım. İlk olarak zübeyde Hanımdan randevu aldım. Çok kararsızım açıkçası kime gitsem diye
Bende Elvankent teyim. Kızına çok geçmiş olsun. Ankara da hastane arayışındayım bende. 1 yıldır Ankaradayım. İlk olarak zübeyde Hanımdan randevu aldım. Çok kararsızım açıkçası kime gitsem diye
Kızlar bu arada konuyu kimse devraldı mı?
Eğer niyetli kimse yoksa ben alabilirim fakat doktora gittikten sonra, bir sorun çıkmayacağına emin olduktan sonra alabilirim yani. Anlarsınız ya.
Ya da başkası devralacaksa liste konusunda yardımcı olabilirim.
kızlar iştahınız nasıl yada yemeklerle aranız aynımı yoksa degişkenlik gösteriyormu sanki ben biraz fazla yiyorum eskiye göre acıkıyorummu yoksa pisikolojikmi anlamadım daha şimdi den böyleyse:)
buna sakın takılma ben keseyi gördüğüm halde hala arada kasıklarımda adet ağrısı çekiyorum doktora söyledim progesteron verdi. ama bu bebek düşecek demek değil sonuçta vücut gebeliğe henüz alışmadığı için ilk zamanlar olurmuş
kızlar doktorunuz sizden tsh istedi mi? ben daha öncede bi hamilelik yaşadım gerçi düştü ama o zaman yapılmadı bu test. yaptıran varsa değeriniz kaç???