2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

kıyafetlerimi aşırsın deyince canım benim kız 1 aydır benim dolabı talan ediyor dolaba fare girmiş gibisonra oradan kıyafet seçip koştur koştur bana getiriyor onu giyene kadar yanımdan gitmiyor kuzum benim annesi yer onu yer yer1 hafta sonra 16 aylık olacak

maşallah canım

Amin canim benim. Senin de insallah. Hepimizin aslinda. Aksam olmadan isleri bitireyim de bu geceyi degerlendirmek gerek
aminn canımmm senin gibi güzel kalpli ögretmenler oldugunu bilmek içimi rahatlatıyor allahım bu gecenin sonunda duaları kabul olanlardan eylesin gönlümüzdekileri versin

smuwiLa nın tam olarak neye karşı çıktığını çok net anladım ben hatta onun bu konu hakkındaki çoğu görüşüne de katılıyorum. Onun lafı erkek çocuğu gurur vesilesi görüp kız çocuğuna hastalık muamelesi yapan zihniyeteydi . Yoksa herkesin kendine göre bir hayali var kız ya da erkek. Bu hayali de kendi yaşanmışlıklarımız belirliyor. Mesela bende kız kardeşim olmadığı için iki kızım olsun çok isterim.Erkek kardeşim olmasaydı belki onun eksikliğiyle erkek çocuk isterdim bilmiyorum. Kayınvalidemin evlendiğim günden beri erkek çocuk muhabbetinden gına geldiği için erkek fikrinden ekstra uzaklaştım sanırım. Kendini hiçe sayıp erkek neslini yürütmeye çalışan zihniyetten hiç hoşlanmıyorum.

Senin yazdıklarında ezilen birini değil aksine hep ayakta dimdik durmuş bir kadın gördüm ben. Benim kültürümde kız çocukları erkeklerden daha güçlü yetiştirilir. Oğlun okumayabilir belki ama kızın bir meslek sahibi olmak zorundadır. Okusun ki ileride kimseye muhtaç olmasın denir. Bu ülkede kız çocuklarının güçlenmesine izin verilseydi bugünkü acıların çoğu yaşanmazdı emin ol o yüzden senin üzülünecek değil gurur duyulacak bir hikayeye sahipsin.

Maşallah ona, yerim ben o fıstığı

ooooo tabi tabi bulusun siz gobekleri tokusturun istanbuldaki arkadaslar toplasın bana gelin☺☺☺☺
Kizim siz istabulda en az 20 kisi varsiniz. Biz tasralilar aziz. Dayanismak gerek :)))
kizlar klinigi aradim testlerim cıkmis doktorum arayacakmis coook korkuyorum ne olur dua edin risk yok desin
Risk yok dicek :)
aminn canımmm senin gibi güzel kalpli ögretmenler oldugunu bilmek içimi rahatlatıyor allahım bu gecenin sonunda duaları kabul olanlardan eylesin gönlümüzdekileri versin
Amin ve see you later kizlar. Cene calmak iyi de adam gelcek ben daha kk'dan cikamadim.
Yarin gorusuruz. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin emi!!!!

Izmir Manisa 20 dakika hemen bulusuruz. Ama kars' a gelmem bastan soliimmmm :)))

Bizim ev de hemen Karşıyaka'da zaten. Atlar, gider geliriz. Gel gel, sana Ani harabelerini gezdiririm. Ermenistan'a el sallarız oradan. Gürcistan'a götürürüm seni. Çok iyi bir rehberim vallahi bak. Bence bu ahlaksız teklifi kaçırma.

Dur allah iyiliğin i versin. Gidiom ben. Yarin gelicem. Cok kaynatmayin bak okumasi zor oluo.

Isim mevzusu ne olacak yahu? Hiçkimse de şimdiye kadar isim önermemiş. Bu gidişle anonim olacak bebeler.

Ben hâlen kız ismi bulamadım. Buldum daha doğrusu da söylediğim tanıdık bir hamiş çok beğendi. Rica etti, o koydu.

Roza olacaktı bizim kızın ismi.
Oğlan olursa Cihan. Kesin bu. (Genç yaşta ölen amcasının ismi. )

Şimdi kız isimsiz kaldı. Sizler ne isim düşünüyorsunuz? Söyleyin valla araklamayacağım.

Çok teşekkür ederim..
Ben zaten erkek isteyeni görünce üzülmeye iten kızlara verilmeyen değer aslında.
Verdiğim örneklerin de arkasındayım.

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa Ocak annesiyim. Benden başka ikiz bebek bekleyen var mı?

Nehir, Nil, Cemre, İpek, İnci..
Bu aralar herkes defne..
Sen kız ismi iste yeter ki..
Kıza alternatif çok, ama erkeğe yok.

Kiz olsaydi eger ablasi 'Ada' koyacakti. Benim pek istedigim soylenemez ama kizim cok israr etseydi koyabilirdim. Ben 'Gülce ' ismini çok begeniyorum.
Erkek icin de yine kizim 'Deniz ' istiyor. Cok seviyorum bu ismi, hatta kizima da koymak istemistim ama esim istemedi. Esim simdi yine istemiyor ama biz iki kisi bastiracagiz, ikna edersek Deniz olacak. Olmazsa seceneklerim arasinda Kutay ve Ediz var. Bilmiyorum o zamana kadar cok degisir herhalde.

Nehir, Nil, Cemre, İpek, İnci..
Bu aralar herkes defne..
Sen kız ismi iste yeter ki..
Kıza alternatif çok, ama erkeğe yok.
Nil benim kızçemin adı kaptırmammmm. Bu bebiğime doktor erkek dedi şimdilik ama bu olmasada bir Nil kuşum olacak inanıyorum. Kapmayın rica ediciiim çocuklar karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…