Bende mesela kızım olsun, sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumlayalım.
Kol kola alışverişe gidelim. Bazen benim kıyafetlerimi aşırsın :)
Böyle hayaller kurmuştum hep, belki annemle yaşayamadığım için? Bilmiyorum..
Ben daha hayatımın baharındaydım kaybettiğim de, o acıyı asla unutamam.
Anneme benzesin isterdim. Gözleri kocaman mavi mavi baksın.
Annemin adını yaşatsın..
Ama doktor erkeğe benziyor dedi.
İnanın hiç üzülmedim, üzülemem ki.
Rabbim lütfetmiş evlat veriyor hemde uğraştırmadan, endometriozis (çikolata kisti) hastasıyım, bu hastalığı yaşayanlar bilir çocuk sahibi olmak kolay değildir. O yüzden ne haddime benim üzülmek?
Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah.
maşallah canımkıyafetlerimi aşırsın deyince canım benim kız 1 aydır benim dolabı talan ediyor dolaba fare girmiş gibisonra oradan kıyafet seçip koştur koştur bana getiriyor onu giyene kadar yanımdan gitmiyor kuzum benim annesi yer onu yer yer 1 hafta sonra 16 aylık olacak
aminn canımmm senin gibi güzel kalpli ögretmenler oldugunu bilmek içimi rahatlatıyorAmin canim benim. Senin de insallah. Hepimizin aslinda. Aksam olmadan isleri bitireyim de bu geceyi degerlendirmek gerek
kıyafetlerimi aşırsın deyince canım benim kız 1 aydır benim dolabı talan ediyor dolaba fare girmiş gibisonra oradan kıyafet seçip koştur koştur bana getiriyor onu giyene kadar yanımdan gitmiyor kuzum benim annesi yer onu yer yer 1 hafta sonra 16 aylık olacak
inşallah temiz çıkar canım içini ferah tut yaşın 34 tü galiba benim de 34 benim de bayramdan sonra 2 li testimkizlar klinigi aradim testlerim cıkmis doktorum arayacakmis coook korkuyorum ne olur dua edin risk yok desin
Kizim siz istabulda en az 20 kisi varsiniz. Biz tasralilar aziz. Dayanismak gerek :)))ooooo tabi tabi bulusun siz gobekleri tokusturun istanbuldaki arkadaslar toplasın bana gelin☺☺☺☺
Risk yok dicek :)kizlar klinigi aradim testlerim cıkmis doktorum arayacakmis coook korkuyorum ne olur dua edin risk yok desin
Amin ve see you later kizlar. Cene calmak iyi de adam gelcek ben daha kk'dan cikamadim.aminn canımmm senin gibi güzel kalpli ögretmenler oldugunu bilmek içimi rahatlatıyorallahım bu gecenin sonunda duaları kabul olanlardan eylesin gönlümüzdekileri versin
Izmir Manisa 20 dakika hemen bulusuruz. Ama kars' a gelmem bastan soliimmmm :)))
inşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım benim:)kizlar klinigi aradim testlerim cıkmis doktorum arayacakmis coook korkuyorum ne olur dua edin risk yok desin
Dur allah iyiliğin i versin. Gidiom ben. Yarin gelicem. Cok kaynatmayin bak okumasi zor oluo.Bizim ev de hemen Karşıyaka'da zaten. Atlar, gider geliriz. Gel gel, sana Ani harabelerini gezdiririm. Ermenistan'a el sallarız oradan. Gürcistan'a götürürüm seni. Çok iyi bir rehberim vallahi bak. Bence bu ahlaksız teklifi kaçırma.
Canım yarın yapılacak yani 12+3 tecanım bişey sorucam 13. haftana girmişsin 2li tarama testn yapıldı mı yapılcak mı? bayram tatili araya girdiği için mecburen benimkide 13. haftaya kalcak da bir sıkıntı olur mu diye merak ediyorum.
smuwiLa nın tam olarak neye karşı çıktığını çok net anladım ben hatta onun bu konu hakkındaki çoğu görüşüne de katılıyorum. Onun lafı erkek çocuğu gurur vesilesi görüp kız çocuğuna hastalık muamelesi yapan zihniyeteydi . Yoksa herkesin kendine göre bir hayali var kız ya da erkek. Bu hayali de kendi yaşanmışlıklarımız belirliyor. Mesela bende kız kardeşim olmadığı için iki kızım olsun çok isterim.Erkek kardeşim olmasaydı belki onun eksikliğiyle erkek çocuk isterdim bilmiyorum. Kayınvalidemin evlendiğim günden beri erkek çocuk muhabbetinden gına geldiği için erkek fikrinden ekstra uzaklaştım sanırım. Kendini hiçe sayıp erkek neslini yürütmeye çalışan zihniyetten hiç hoşlanmıyorum.
Senin yazdıklarında ezilen birini değil aksine hep ayakta dimdik durmuş bir kadın gördüm ben. Benim kültürümde kız çocukları erkeklerden daha güçlü yetiştirilir. Oğlun okumayabilir belki ama kızın bir meslek sahibi olmak zorundadır. Okusun ki ileride kimseye muhtaç olmasın denir. Bu ülkede kız çocuklarının güçlenmesine izin verilseydi bugünkü acıların çoğu yaşanmazdı emin ol o yüzden senin üzülünecek değil gurur duyulacak bir hikayeye sahipsin.
tamam canım teşekkürlerrCanım yarın yapılacak yani 12+3 te
Isim mevzusu ne olacak yahu? Hiçkimse de şimdiye kadar isim önermemiş. Bu gidişle anonim olacak bebeler.
Ben hâlen kız ismi bulamadım. Buldum daha doğrusu da söylediğim tanıdık bir hamiş çok beğendi. Rica etti, o koydu.
Roza olacaktı bizim kızın ismi.
Oğlan olursa Cihan. Kesin bu. (Genç yaşta ölen amcasının ismi. )
Şimdi kız isimsiz kaldı. Sizler ne isim düşünüyorsunuz? Söyleyin valla araklamayacağım.
Kiz olsaydi eger ablasi 'Ada' koyacakti. Benim pek istedigim soylenemez ama kizim cok israr etseydi koyabilirdim. Ben 'Gülce ' ismini çok begeniyorum.Isim mevzusu ne olacak yahu? Hiçkimse de şimdiye kadar isim önermemiş. Bu gidişle anonim olacak bebeler.
Ben hâlen kız ismi bulamadım. Buldum daha doğrusu da söylediğim tanıdık bir hamiş çok beğendi. Rica etti, o koydu.
Roza olacaktı bizim kızın ismi.
Oğlan olursa Cihan. Kesin bu. (Genç yaşta ölen amcasının ismi. )
Şimdi kız isimsiz kaldı. Sizler ne isim düşünüyorsunuz? Söyleyin valla araklamayacağım.
Nil benim kızçemin adı kaptırmammmm. Bu bebiğime doktor erkek dedi şimdilik ama bu olmasada bir Nil kuşum olacak inanıyorum. Kapmayın rica ediciiim çocuklar karışmasınNehir, Nil, Cemre, İpek, İnci..
Bu aralar herkes defne..
Sen kız ismi iste yeter ki..
Kıza alternatif çok, ama erkeğe yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?