2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım benim kız çocuğunun ayrı erkek çocucuğunun ayrı hayalleri var.her insan her ikisinide tatmak ister.ben senin ne demek istediğini anlıyorum.benim ilk hamileliğimde komşularım gelmişti.cinsiyeti sordular kız dedim.bi tane kendini bilmez ikincisinde erkek olur üzülme dedi.delirmiştim kadını kovacaktım az kalsın.seni sinirlendiren bu ayrımcılık çok iyi anlıyorum.ama biraz sert girdin konuya

Bu arada kizimla alisverise ciktik bugun.
Eşofman aldim birkac tane, bir de pantolon.
Benim kizdaki ceneyi gormelisiniz' Ben niye geldim o zaman, her sey sana aliniyor, bütün parani kendine harcadin, cocuk olmak cok kotu'
Ayyy neler neler, baktim tezgahtarlar bile gülüyor halimize
Gittik cocuk bolumune, kucuk hanim bir etek bir bluz aldi, uc de kulot. Anasi kilikli her alisveriste de ic camasiri alir
Kesti sesini de rahatladim

Kızım olursa Amine koyacağım. Oğlum olursa Hamza ya da Miraç. Hamile olduğumu Miraç Kandili günü öğrenmiştim. Eşim Miraç olsun diyor. Kızım anne miraç kız ismi diyor. Emre olsun diyor. Miraç unisex değilmi? Derya Deniz gibi

Yanlışın var canım anca 16.haftalarda 15 cm oluyorlar,zaten kaç haftalik olduğu da boy ölçümune göre otomatik çıkıyor ultrason da
Canım 20 haftaya kadar ultrasondaki haftası baş popo mesefesine göre çıkıyo 15 cm bana da çok gelince özellikle sordum baştan ayağa dedi

karga demiş ki yavrularım büyüyeli burnum dolu şey (yazmayım ayıp olur) deşmedim bende bugün öğle arası kuzuma bişeyler aldım kızın mı derdin var

miraç erkek ismi diye biliyorum canım güzel isim ama

Ben, kızları daha çok seviyorum ama erkek istiyorum diyeni gördüm.
Neden dediğim de, erkek çocuk daha çok seviliyor dedi.
İşte daha ilk çocuğa 2. de erkek olur üzülme! diyenler yüzünden.

karga demiş ki yavrularım büyüyeli burnum dolu şey (yazmayım ayıp olur) deşmedim bende bugün öğle arası kuzuma bişeyler aldım kızın mı derdin var
Dertlerini sevdiklerim
Cok seviyorum birlikte alışveriş yapmayı
O lafa da bayildim hiç duymamistim

Ada dedin ya. Ortaokuldayken okuduğum ve o yaşlardaki her çocuğa tavsiye ettiğim. "Kumral Ada Mavi Tuna" kitabı var. Tonlarca kitap okudum üzerine ama o başkadır. Ben oğlan da olsa kız da olsa, Tuna istiyordum ilk başta. Baba kızda beğenmedi.

Sonra birgün mezarları ziyarete gittiğimiz zaman, görümcem çok ağlamıştı. "Keşke Cihan'ın bir çocuğu olsaydı ve onu bağrımıza bassaydık. " diye. Ben de oğlan olursa ismi Cihan olsun dedim, öyle kaldı. Oğlan olması ihtimalinde oğlan değil, direkt Cihan diyoruz. Öyle benimsedik.

Nitekim onun da anlamı var benim için. Hayyam'ı çok severim. Aşık olduğu İranlı şair kadınının ismi. Çok güzel de ikiliği vardır ona yazdığı.

Böyle anlamlı güzel bir şey olsun istiyorum işte. Gülce de çok güzel Ediz de. Popüler isimleri ben de çok sevmiyorum.

Ben, kızları daha çok seviyorum ama erkek istiyorum diyeni gördüm.
Neden dediğim de, erkek çocuk daha çok seviliyor dedi.
İşte daha ilk çocuğa 2. de erkek olur üzülme! diyenler yüzünden.
aslında bi söz var bu konuya tam olarak uyuyor ama biraz kafa yormak gerekli.'suçu toplum yaratır,suçlu işler'

Arkadasim yeni dogum yapti, oglunun adi Miraç

Nehir, Nil, Cemre, İpek, İnci..
Bu aralar herkes defne..
Sen kız ismi iste yeter ki..
Kıza alternatif çok, ama erkeğe yok.

Erkek de çok isim ya.

Aras, Teo, Tuna, Bulut, Ekin vs. olabilir.

Hazel var şu an için aklımda onu da eşim beğenmiyor.

O kitabi ben de cok sevmistim.
Cihan da cok guzel bir isim,bir ara aklimdaydi hatta bir ogrencimin adi, cok sevmistim, hem sizin icin mazisi de varmis.
Allah hayirlisini versin de, isimleri koyariz elbet bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…