2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok canim erkek adamin erkek evladi olur diyenlerden degilim hatta degiliz. Kocamin iki oglu var ilk esinden. 25-16 yaslarinda. O deli gibi kiz istiyor. Ben oglum dedikce bosuna heveslenme kizimiz olucak diyor. Bakalim artık

bende kacgundur evdeyim hava sicak pijamalarla geziyorum saclar dipleri cikmis durumda :) bugun banyo yaptim kendime geldim disari attim kendimi :)

B bugza yazdıklarını okuyunca çok duygulandım çok cani gönülden diledim şu mübarek günde allah inşallah gönlüne göre verir ve senin çocugun belki de çocukların anneli babalı uzun yıllar yaşar hiçbir korktuğuna uğramazlar . Tabii bu duam herkes için geçerli ama senin oğlun olmasını isteme sebebin bana ekstra dokundu.

Ayrıca 3. ay sendromu falan mı var acaba sabahtan beri iş yerinde olmama rağmen 2 posta ağlayıp burayı açtım ki herkes öyleymiş ve burayı okuyunca gözlerim yine doldu. Ben bu hafta çok daha fazla ağlak oldum ya uffff

Ben senin dileğini katiyen çok görmüyorum Bugza. Herkes kendi yaşantısından çıkarım yaparak yarattığı nesil için daha iyi olanı, kendine iyi gelecek şekilde istiyor. Senin de dediğin gibi. Kimseyi erkek erkek diye ölüyor şeklinde yaftalamam. Kimse de bana aynısını yaşatsın istemem. Yanlış anlaşılmak ya da seni bilmeden kırmak istemem.

Zaten hepimiz yeterince hassas dönemlerden geçiyoruz, sinirlerimiz pamuk ipliği gibi.

Evet manevi olarak zor ama çok güzel bir hayat yaşadım. Yaşıyorum.

Ben şimdiki orta sınıfın birçoğu gibi tek vasfı x'in annesi/babası olmak, öyle anılmak, böyle olması için de sahip olamadığı her şeyi çocuğuna verirken, sadece maddi standartlarıyla x'in çocuğu denecek ve hep daha fazlasını isteyecek bir çocuk yetiştirmek istemiyorum. Şehzade/prenses annesi olmayacağım hiçbir zaman.

Ben hep x olmaya devam edeceğim o da y ama önce anne sonra birey olacağım. Tıpkı onun da olması gerektiği gibi. Kız ya da erkek, cinsel kimliği fark etmiyor.

aynı kaygı bende de var iyi aile ve iyi aile cocuklari o kadar azki çocuğum kimlerle nasıl arkadaşlık edecek egitimi vs vs bi çok soru var kafamda maalesef

Yok canim erkek adamin erkek evladi olur diyenlerden degilim hatta degiliz. Kocamin iki oglu var ilk esinden. 25-16 yaslarinda. O deli gibi kiz istiyor. Ben oglum dedikce bosuna heveslenme kizimiz olucak diyor. Bakalim artık

Doktor bir şey demedi mi peki?
Hayırlısı olsun canım..

Canim sagol. Seni üzdugum icin de kusura bakma. smuwiLa erkek takintisi olanlara gicik olmus. Ben de takintimi anlattim. Kendi yasadiklarimdan kaynakli erkek istegim. Ama su da yanlis anlasilabilir. Bu kari cok ezilmis ondan erkek istiyo diyen de olabilir.diil ama. Ogretmen olmamdan ve cok cesitli ogrenci aile tipleriyle calismamdan kaynaklı. Fen lisesinden meslek lisesine kadar cok genis bir yelpazede calistim calisiyorum da. Ozel ve devlet ikisini de tecrube ettim. Izci olmamin da etkisi. Cocuklarin ailenin aynasi oldugunu cok daha rahat gozlemledim.
Hassas bir konu çocuk yetistirmek. Cok ilgilendiğinde aptal beceriksiz bisey de cikabilir. Kendi ayaklarinin uzerinde dursun derken kaldiramayacagi sorumluluk da verilebilir. Incecik cizgi. Insallah düzgün urunler cikarabiliriz. Amin.

Sevgili x :) seni daha tanimadan yakin buluyorum kendime. Bulusalim bi gun
aynı kaygı bende de var iyi aile ve iyi aile cocuklari o kadar azki çocuğum kimlerle nasıl arkadaşlık edecek egitimi vs vs bi çok soru var kafamda maalesef
Delirmeden dogursak bari :)))))
Doktor bir şey demedi mi peki?
Hayırlısı olsun canım..
10.haftada gittiğimde demedi daha erkendi zaten. 11 temmuzda ikili testte belli olur dedi.

duygularımı o kadar net yazmışşın ki yazını okurken gözlerim doldu.. rabbim gönlündekini versin bende iki çocugum olsun istiyorum oglum ve kızım rabbim ikisinin de duygusunu yaşattın.. seni bilmem tanımam ama şu mubarek gün rabbim kalbindekini versin

Katiyen üzülmedim kuzum. Beni de iki erkek kardeş büyütmüş, ondan kız istiyor diye düşünebilirler. Sen zaten hem bir sürü çocuğun annesi gibi hayatında yer ediniyor, üstelik onları eğitiyorsun. Hem de 2 güzel çocuğa manevi anne olmuş ve onlara güzel bir kardeş vereceksin. Eminim, onu da en doğru şekilde yetiştirirsin sen.

Ben de dun Super Dadiyi izledim. Cocugu yanlis davranis yaptı diye dusunme minderi mi neyse ona oturttular. Kiz agladi ben agladim Allahim o neydi yaacocuk anne sana kustum bir daha konusmayacagim diyor benim icim disima cikti

Sevgili x :) seni daha tanimadan yakin buluyorum kendime. Bulusalim bi gun

Delirmeden dogursak bari :)))))

10.haftada gittiğimde demedi daha erkendi zaten. 11 temmuzda ikili testte belli olur dedi.

İzmir'e geldiğim zaman gelirim sözüm olsun. Göbekleri tokuştururuz. Hani olur da İzmir'deyken yolunuz düşer ya da bi' çılgınlık edip buralara road trip eylersiniz herzaman seve seve ağırlarım.

Aminnnn insallah canim.

Bende mesela kızım olsun, sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumlayalım.
Kol kola alışverişe gidelim. Bazen benim kıyafetlerimi aşırsın :)
Böyle hayaller kurmuştum hep, belki annemle yaşayamadığım için? Bilmiyorum..
Ben daha hayatımın baharındaydım kaybettiğim de, o acıyı asla unutamam.
Anneme benzesin isterdim. Gözleri kocaman mavi mavi baksın.
Annemin adını yaşatsın..
Ama doktor erkeğe benziyor dedi.
İnanın hiç üzülmedim, üzülemem ki.
Rabbim lütfetmiş evlat veriyor hemde uğraştırmadan, endometriozis (çikolata kisti) hastasıyım, bu hastalığı yaşayanlar bilir çocuk sahibi olmak kolay değildir. O yüzden ne haddime benim üzülmek?
Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin herkese inşallah.

Ben de dun Super Dadiyi izledim. Cocugu yanlis davranis yaptı diye dusunme minderi mi neyse ona oturttular. Kiz agladi ben agladim Allahim o neydi yaacocuk anne sana kustum bir daha konusmayacagim diyor benim icim disima cikti
Esra o programı seviyor musun? Ya da bazı şeylerini doğru buluyor musun? Ben de hamile kaldıktan sonra herzaman izler oldum da bazen annelik hormonlarıyla o Süper dadıya söverken buluyorum kendimi. Bazen ama birazcık.

Bi' keresinde çocuğu 78 kere falan ısrarla mindere koydular, o zaman ben de çok üzülmüştüm o ağlıyor diye.

Benim de erkek olacak ya malum, cinsiyet tartismalarina kendi yorumumu getireyim.
Kiz istemistim ama Allah erkek nasip etti.
Umarim yanlis anlasilmaz bu soyleyeceklerim.
Erkek cocugu yetistirmenin zor oldugunu dusunuyorum, daha dogrusu sorumlulugunun daha buyuk oldugunu.
Istisnalar elbette var, ama hirsiz , uğursuz, sapık, katil hep erkek cinsinden cikiyor.
Aileye hayri dokunmayan, karisina, cocuguna eziyet edenler de keza erkek.
O yuzden cok daha hassas davranilmali buyuturken. Kendimde o gucu gorememistim hic ama Allah oyle emretmis demek ki.
Ailemde falan da yok cok sukur oyle manyak erkek bu düşünceler nerden doluyor kafama bilmiyorum.
Bir de ataerkil toplum da canimi sıkıyor.
Sunnet vs... kismet olursa kimseden habersiz dogumdan sonraki en uygun zamanda sunnetini de yaptiririm.
Bir pipi ugruna tantana koparilmasi en uyuz oldugum sey.

Amin canim benim. Senin de insallah. Hepimizin aslinda. Aksam olmadan isleri bitireyim de bu geceyi degerlendirmek gerek

Birkac kere izledim aslini istersen, cok bilmiyorum ama ilk kizimi buyuturken okudugum yabanci yazarlarin tarzina benziyor biraz.
Mantikli buldugum noktalar oldu ama bazi seyler bizim annelik kulturumuze ters sanki.
Hani su cok ovulen 'Alman anneler ' var ya. O tarz cocuk yetistirmek isteyen uygulayabilir o taktikleri. Ama ben genelde ' yavrummm, anan gurban olsun sana ' modunda oldugumdan o taktiklerin hepsini uygulayamam. O kadar sert olamam istesem de.
Orta yolu bulmak lazim biraz.

Sen benim duygularıma tercüman olmuşsun. Ki kız çocukları hassas, aile' ye daha düşkündür.
Benim de bir erkek kardeşim var, görüyorum yani.
Anneannemin 8 kızı, 1 oğlu var.
8 kızımı 1 oğluma değişmem der, çünkü görüyor her şeyi.

İzmir'e geldiğim zaman gelirim sözüm olsun. Göbekleri tokuştururuz. Hani olur da İzmir'deyken yolunuz düşer ya da bi' çılgınlık edip buralara road trip eylersiniz herzaman seve seve ağırlarım.
Izmir Manisa 20 dakika hemen bulusuruz. Ama kars' a gelmem bastan soliimmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…