Kızçelerim iyi akşamlar. Bayramın sükuneti buraya da çökmüş. Dünkü eş mağdurluğundan sonra İzmir'den bayram için rötarlı arkadaşım geldi. Ortak ve çok sevdiğim bir arkadaşımın başından çok çok üzücü bir olay geçmiş ve bana hamileyim diye anlatmamışlar. Dün öğrendim. Harap oldum resmen. Üzerine eşimin ablası şeker yüzünden yoğun bakıma kaldırılmış dün. Gelemedi.
Sabah tam göbek deliğimin altında rahimimde bir sertlikle uyandım. Öğlene kadar dinlendim geçmedi. Doktorumu aradım. Magnezyum alıp dinlenmemi geçmezse acile gitmemi söyledi.
Acilden geliyoruz. Bebek iyi, şükürler olsun. İlk defa vajinal muayene oldum.
ayriyeten Usg ile bakıldı. Rahimde kasılma varmış. Yumuşama olmadığı için henüz magnezyum toza devam etmemi, bu durum devam ederse erken doğumu önlemek için nidilat diye bir ilaca başlayacağımı söylediler. Iyice bitik haldeyim. Sertlik sandığım kasılmalar yeni yeni azaldı.
Bebeğimle bizim bayramımız hiç güzel başlamadı anlayacağınız, sabahtan beri kafamı dağıtmak için oyalanıyorum. Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Hepinizin bayramı güzel geçer umarım. Bebişleri bol bol dinlendirin anneleri. Yormayın kendinizi.