2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ca
Canım neler olmuş öyle. Çok geçmiş olsun. Lütfen dınlen istırahat et csnım.

Ca

Canım neler olmuş öyle. Çok geçmiş olsun. Lütfen dınlen istırahat et csnım.

Teşekkür ederim canım. Hastaneye gitmek dışında hiçbir şey yapmadım, dinleniyorum. Hepsi üst üste gelince etkiledi ister istemez. Bebiş iyi olsun da sağlık olsun gerisi geçer.

Canım tüm üzüldüğün şeyler bir an önce duzelir inşallah bebeğinle sen de bir daha böyle üzülmezsiniz, stresin etkiledigini biliyodum da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim hiç

Bebiş olunca o kendi kendine konuşma huyu bebişe dert yanmaya dönecek :))

Canım tüm üzüldüğün şeyler bir an önce duzelir inşallah bebeğinle sen de bir daha böyle üzülmezsiniz, stresin etkiledigini biliyodum da bu kadar olacağını tahmin etmemiştim hiç

İnşallah canım. Rabbim daha kötüsüyle sınamasın hiçbirimizi. Bugün en ufak belirtinin bile ne kadar önemli olduğunu öğrendim bu sayede. Hiç kasılmanın böyle olduğu aklımın ucundan bile geçmezdi ve ulaşabileceğin bir doktorun olmasının bu kadar önemli olduğu. Burada hastasını iletişimsizlikle mağdur eden doktorlara bir kere daha kızdım.

Belki ben de bilmeden gaz sancisidir deyip geçsem, Allah esirgesin düşünmek bile istemiyorum. Bu günümüze de çok şükür bu sebepten.

Geçmiş olsun. Kendine ve bebişe dikkat et canım.

Canım çok dikkat et kendine hiçbişey senin ve bebeğin sağlığından daha önemli değil çok güzel bi bayram geçirirsin inşallah

bu yaglama lahmacun gibi oluyor ust uste koyuyorlar o degil mi ben cok severim o ise
bayııılırıııımmmmm :) bizin burda (ankarada) tek yiyebildiğim yer 'kayseri mutfağı' adındaki restorant. Bide anneciğim yapardı.. ahh ahh memleketten ayrıldığımdan beri onun elinden de yiyemiyom.. ben de beceremem.. ayy gidim de yiyim canımı istettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…