Yirmi sekiz haftalarını (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolcularımızdan seyahat için herhangi bir rapor istenmez.
Tek bebeğe hamile olan yolcularımız, 28. haftanın başından 35. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz altı hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcularımız ise 28. haftanın başından 31. haftanın sonuna kadar kendi doktorlarından aldıkları “uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporla seyahat edebilirler. Otuz iki hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi hamile yolcuların seyahatine izin verilmez.
Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.
canim bu thy nin sitesinden eski calistigim yer bu sekilde uyguluyolar ama raporun tarihi max 7 gun ona cok dikkat ediyolar
tamam canım çok teşekkür ederim. bu iyi oldu... ben de eşimden çok ayrı kalmak istemiyorum ne kadar o kadar iyi ama bakalım 34. hafta falan olabilir. ayy sanki o günler hiç gelmicek gibi ne zor geçiyor zaman
Kızlar herkese iyi bayramlar sıkıntıların geride kaldığı bebişlerimizle sevdiklerimizle güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle bizde birazdan istanbula doğru yola çıkıyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde aileme kavuşuruz hepinizi öptüm
Kızlar herkese iyi bayramlar sıkıntıların geride kaldığı bebişlerimizle sevdiklerimizle güzel bir bayram geçirmemiz dileğiyle bizde birazdan istanbula doğru yola çıkıyoruz inşallah sorunsuz bir şekilde aileme kavuşuruz hepinizi öptüm
tamam canım çok teşekkür ederim. bu iyi oldu... ben de eşimden çok ayrı kalmak istemiyorum ne kadar o kadar iyi ama bakalım 34. hafta falan olabilir. ayy sanki o günler hiç gelmicek gibi ne zor geçiyor zaman
Daha iyiyim canım. Hiç kalkmadan yatıyorum hâlen. Ufak ufak geliyor arada ama dünkü gibi değil. Doktorum yarın gelecekmiş zaten. Randevu verdi. Bir de ona gideyim. Bakalım.
Bayramınız kutlu olsun, şeker gibi geçsin bu arada hepinizin.
Daha iyiyim canım. Hiç kalkmadan yatıyorum hâlen. Ufak ufak geliyor arada ama dünkü gibi değil. Doktorum yarın gelecekmiş zaten. Randevu verdi. Bir de ona gideyim. Bakalım.
Bayramınız kutlu olsun, şeker gibi geçsin bu arada hepinizin.
Evet. Yine sertleşip göbeğimin altında bir top oluyor sanki ama hemen geçiyor. Dünkü gibi saatlerce sürmüyor. Bebeğin yeri belli oluyor dışarıdan bakınca resmen. Bu konunun üzerine hiçbir şey araştırmadım zaten daha fazla etkilenmemek için. Yokmuş gibi yapıyorum. Burayı okuyorum, videoblog falan izliyorum. Kendimi veremem ben de kitaba haksızlık olur. O yüzden genelgeçer şeylerle rahatlıyorum şimdilik. Kuzenle arkadaşımı postaladım gezsinler diye. Onlar evham yaptıkça ben geriliyorum.
Yatmak zor cidden ya.
Evet. Yine sertleşip göbeğimin altında bir top oluyor sanki ama hemen geçiyor. Dünkü gibi saatlerce sürmüyor. Bebeğin yeri belli oluyor dışarıdan bakınca resmen. Bu konunun üzerine hiçbir şey araştırmadım zaten daha fazla etkilenmemek için. Yokmuş gibi yapıyorum. Burayı okuyorum, videoblog falan izliyorum. Kendimi veremem ben de kitaba haksızlık olur. O yüzden genelgeçer şeylerle rahatlıyorum şimdilik. Kuzenle arkadaşımı postaladım gezsinler diye. Onlar evham yaptıkça ben geriliyorum.
Yatmak zor cidden ya.
Ne fılm ne de kıtap ağır gelıyo suan,dedıgın gibi evhamlanmasın dıye ınsan bıle ıstemıyosun yanında bazen,ben ıkı ayı asla seyretmem dedıgım gündüz programlarıyla gecırdım boş boş onlara bakıp kafa yormuyosun
Ne fılm ne de kıtap ağır gelıyo suan,dedıgın gibi evhamlanmasın dıye ınsan bıle ıstemıyosun yanında bazen,ben ıkı ayı asla seyretmem dedıgım gündüz programlarıyla gecırdım boş boş onlara bakıp kafa yormuyosun
Ay o programlar resmen antidepresan etkisi ya. Beyin uyuşturucusu.
Ev aldı başını gidiyor. Akşam bizimkilere kölelik yaptıracağım. Onlarla uğraşıp bana bulaşmasınlar. Yattığım yerde dönüyorum ayağa kalkıyorlar hazır kıta hemen.
Benim çocuğum da sabırsız daha şimdiden doğuma teşvik ediyor beni kasıla kasıla. Sagsalim şunları dokuz bir yerinde tutalım da. Gerisi boş.
Ay o programlar resmen antidepresan etkisi ya. Beyin uyuşturucusu.
Ev aldı başını gidiyor. Akşam bizimkilere kölelik yaptıracağım. Onlarla uğraşıp bana bulaşmasınlar. Yattığım yerde dönüyorum ayağa kalkıyorlar hazır kıta hemen.
Benim çocuğum da sabırsız daha şimdiden doğuma teşvik ediyor beni kasıla kasıla. Sagsalim şunları dokuz bir yerinde tutalım da. Gerisi boş.
O sinirlendıgım programlara güldüğümü farkettıgınde Kayış koptu demiştim ama hakkaten beyin uyuşturucu,evet evet yapsınlar ışlerı bı tasla iki kuş
Inşallah su gıbı aksın su günler de 9. Ay'ı sağlıkla gorelım canım
Kızlar ben hiç hamile gıbı hıssetmıyorum kendımı. Göğüslerımde hiç hamile göğsu gıbı degıl. Acımada yok göğüs uçlarımda. Ayy Allah korusun. Bişey olsa anlardım değilmi. Off şu tatıl bıtseydı hayırlısıyla. Kontrolumde 11 ınde daha çok var. Benım gıbı olsn varmı
O sinirlendıgım programlara güldüğümü farkettıgınde Kayış koptu demiştim ama hakkaten beyin uyuşturucu,evet evet yapsınlar ışlerı bı tasla iki kuş
Inşallah su gıbı aksın su günler de 9. Ay'ı sağlıkla gorelım canım
Alt komşu çiçeklerini bakmak için anahtar bırakmıştı. Dalgınlık ya onun anahtarlarını kendimin sanıp indim aşağı. Yukarı çıktım kapı duvar. Yarım saattir kapıyı açmaya çalışıyorum. Telefonda içeride. En son komşunun evinde levye gibi bir şey buldum onunla açtım.
Komşunun evinden de bizim öküzleri arıyorum numara yabancı diye açmıyor pislikler.
Kızlar ben hiç hamile gıbı hıssetmıyorum kendımı. Göğüslerımde hiç hamile göğsu gıbı degıl. Acımada yok göğüs uçlarımda. Ayy Allah korusun. Bişey olsa anlardım değilmi. Off şu tatıl bıtseydı hayırlısıyla. Kontrolumde 11 ınde daha çok var. Benım gıbı olsn varmı
canim ayni paranoya sabahtan beri bende de var,icindeki huzursuzluktan kimseyle bayramlasmadim bile sadece tlf da, regl sancisi hibi bisey var onun disinda hicbisey yok
ne biliyim 2 trimestir rahat filan diyolar ya insallah onun rahatligi diyelim
tatilini yap rahat rahat bende sabirsizlikla bayram donusu dr randevumu bekliyorum
yada eve 2. el bi usg alicam galiba artik iyi kotu anliyoruz da
bu arada benim de 11 inde kontrol
Alt komşu çiçeklerini bakmak için anahtar bırakmıştı. Dalgınlık ya onun anahtarlarını kendimin sanıp indim aşağı. Yukarı çıktım kapı duvar. Yarım saattir kapıyı açmaya çalışıyorum. Telefonda içeride. En son komşunun evinde levye gibi bir şey buldum onunla açtım.
Komşunun evinden de bizim öküzleri arıyorum numara yabancı diye açmıyor pislikler.
yatmiyip disarilara cikarsan boyle yakalanirsin iste
saka bi yana cok gecmis olsun yaa
ayrica iyi acmissin kapiyi da
seninkiler unuttu seni
ama bu dalginlik cok kotu oldu bende de cin gibiyim normalde, akil kalmadi inan
yatmiyip disarilara cikarsan boyle yakalanirsin iste
saka bi yana cok gecmis olsun yaa
ayrica iyi acmissin kapiyi da
seninkiler unuttu seni
ama bu dalginlik cok kotu oldu bende de cin gibiyim normalde, akil kalmadi inan
Bir de Folik asitle, B12 takviyesi almasak hepten alzaymır.
Yalnız o levye tornavida karışımı şey ne kadar kolay açıyormuş kapıyı. Çelik kapı bir de tık dedi açtı. Korktum. Onu bulana kadar ne terler döktüm.
Bayram günü. Çilingir bulana kadar çadır kurardık artık. Eşim de geldi şimdi yeni sen nasıl açtın bunu, bozulmuştur bu kapı diye inanmıyor.