2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar iyi bayramlar:) canım tursu ayran domates ve karpuz çekiyor sürekli bir haftadır yiyorum yok yetmiyor iyice midesizlestim siz aseriyormusunuz?

Kızlar iyi bayramlar:) canım tursu ayran domates ve karpuz çekiyor sürekli bir haftadır yiyorum yok yetmiyor iyice midesizlestim siz aseriyormusunuz?
Ben kilo kilo domates yiyorum ve doymuyorum ben hayatımda böyle domates yememiştim c vitaminine mi ihtiyaç oldu ki anlamadım
Ama benim bebik turşuyu sevmiyor kaç kere çıkarttım artık yemiyorum.

Guzummm sana hiç yaramadı bu bayram tatili hayırlısıyla bir bitirseydin.
Çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine şu hayatta hiçkimse iyi olmak için karnındaki yavrudan daha fazla muhtaç değil sana lütfen bunu unutma.
Bu arada levye falan tırstım yemin ederim böyle çılgın komşularım yoktur inş

Canım acile gidip baktırsana. Bizde şehir dışına çıktık korktum birşey var mı diye acile gittik. Ben bebiği görcem diye serum yedim hatta kolum mosmor sonra eşim doktorun iyi bakmadığını düşündü sabah özel hastaneye gittik hatta orda cinsiyet öğrendik falan. Git baktır için rahat etsin.
Hayır stres o kadar pis ki bekledim bekledim hiçbir belirtim yok panik oldum doktora gidip bebeğin iyi olduğunu öğrenince tüm belirtilerim misliyle döndü.

Burda hastane yok aksilik. Burası askeri kamp. En yskın balıkesirde var orada uzak. Geldık gelelı ne denıze gırdım ne güneşe çıktım. Odadan çıkmıyorum doğru durust. Senin cinsiyet belli oldumu canım

Ya sanki hiç zaman geçmiyor burda. Hayırlısıyla Cuma gunu çıkıyoruz buradan. Ankaraya varsaydık hayırlısıyla. Kontrole kadarda nasıl sabredeceğim bılmıyorum

Canim benim hic telaslanma bende hicbirsey hissetmiyordum hala hissetmiyorum gecen hafta ultrasonda bebegi gorunce esime askim bak hamileymisim dedim.drda guluyor ne guzel sevin diyor sikayetin olmadigina.arada midem bulaniyor oda olmasa hic anlamoyacam hamile olmadigimi

Ben kilo kilo domates yiyorum ve doymuyorum ben hayatımda böyle domates yememiştim c vitaminine mi ihtiyaç oldu ki anlamadım
Bende öyleyım bıraksan sabah akşam hep domates peynir yıyeceğim. Sen peynırde yıyomusun canım. Tatlıyı hiç ağzıma almadım. Domates peynir çok yıyorum

Hamile oldugumu yazacagima olmadigimi yazmisim anla yani nasil etkisinde kaldiysam:)))

Karnım bıle yumuşadı sanki. Ne bır aşerme ne sık idrara çıkma ne göğüs hassasıyetı hiçbişey yok. Insan ıster istemez korkuyor haklısın. Senın cınsıyet belli oldumu canım

Ya sanki hiç zaman geçmiyor burda. Hayırlısıyla Cuma gunu çıkıyoruz buradan. Ankaraya varsaydık hayırlısıyla. Kontrole kadarda nasıl sabredeceğim bılmıyorum
Tatilinin tadini cikarmaya bak canim

Tatili zehir etme kendine ya sonuçta ankaradakiler için bulunmaz nimet Deniz güneş tadını çıkar. Erkek dedi hatta eğer kordon değilse bize de gösterdi bakalım artık hayırlısı

Tatilinin tadini cikarmaya bak canim
Sırf çocuklar için geldım vallahi. Onlar denıze gırsın stres atsınlar dıye. Yoksa aklım fıkrım bebekte. Bayagı oldu cunku bebeği görmeyeli. En uzun benımki oldu sanırım. En son dokuz haftalıkken görduk bebeğimi

Tatili zehir etme kendine ya sonuçta ankaradakiler için bulunmaz nimet Deniz güneş tadını çıkar. Erkek dedi hatta eğer kordon değilse bize de gösterdi bakalım artık hayırlısı
Canım sen tatlı yedınmı hiç. Nelerden tıksındın. Belirtılerın neydi

Valla ben bulantılarım azalalı sürekli tatlı peşindeyim. Kilo almayacağımı bilsem muzlu pastayı profiterole banar yerim
Ekşileri de çıkarıyorum sürekli sarmayı bile yani Ayşe Hakkı muhabbeti bizimkinde tuttu gibi bakalım

Peynir ve ayran birde deliriyorum hergece yarım litre süt içmeden uyuyamiyorum midesizlestim iyice canım cinsiyet bellimı ben en son kalp atışı için gittim 15 temmuzda gidicem bakalım ama söylemez 16 dan önce benim Dr

Yok celık kapı hıkaye eğer kılıtsızse çok kolay Açılıyor

Bana da zaman Durmuş gıbı gelıyo ve bugün çok aksiyim

Dorti gunlerımız bırbırıne çok yakın muhtemelen sat larda, hamıle olmasak suan regl ydık,ben ıkı gündür depresıf halımı buna bağlıyorum regl olmasakta hala etkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…