Ben kilo kilo domates yiyorum ve doymuyorum ben hayatımda böyle domates yememiştim c vitaminine mi ihtiyaç oldu ki anlamadım
Ama benim bebik turşuyu sevmiyor kaç kere çıkarttım artık yemiyorum.
Bir de Folik asitle, B12 takviyesi almasak hepten alzaymır.
Yalnız o levye tornavida karışımı şey ne kadar kolay açıyormuş kapıyı. Çelik kapı bir de tık dedi açtı. Korktum. Onu bulana kadar ne terler döktüm.
Bayram günü. Çilingir bulana kadar çadır kurardık artık. Eşim de geldi şimdi yeni sen nasıl açtın bunu, bozulmuştur bu kapı diye inanmıyor.
Guzummm sana hiç yaramadı bu bayram tatili hayırlısıyla bir bitirseydin.
Çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine şu hayatta hiçkimse iyi olmak için karnındaki yavrudan daha fazla muhtaç değil sana lütfen bunu unutma.
Bu arada levye falan tırstım yemin ederim böyle çılgın komşularım yoktur inş
Kızlar ben hiç hamile gıbı hıssetmıyorum kendımı. Göğüslerımde hiç hamile göğsu gıbı degıl. Acımada yok göğüs uçlarımda. Ayy Allah korusun. Bişey olsa anlardım değilmi. Off şu tatıl bıtseydı hayırlısıyla. Kontrolumde 11 ınde daha çok var. Benım gıbı olsn varmı
Canım acile gidip baktırsana. Bizde şehir dışına çıktık korktum birşey var mı diye acile gittik. Ben bebiği görcem diye serum yedim hatta kolum mosmor sonra eşim doktorun iyi bakmadığını düşündü sabah özel hastaneye gittik hatta orda cinsiyet öğrendik falan. Git baktır için rahat etsin.
Hayır stres o kadar pis ki bekledim bekledim hiçbir belirtim yok panik oldum doktora gidip bebeğin iyi olduğunu öğrenince tüm belirtilerim misliyle döndü.
Canım acile gidip baktırsana. Bizde şehir dışına çıktık korktum birşey var mı diye acile gittik. Ben bebiği görcem diye serum yedim hatta kolum mosmor sonra eşim doktorun iyi bakmadığını düşündü sabah özel hastaneye gittik hatta orda cinsiyet öğrendik falan. Git baktır için rahat etsin.
Hayır stres o kadar pis ki bekledim bekledim hiçbir belirtim yok panik oldum doktora gidip bebeğin iyi olduğunu öğrenince tüm belirtilerim misliyle döndü.
Burda hastane yok aksilik. Burası askeri kamp. En yskın balıkesirde var orada uzak. Geldık gelelı ne denıze gırdım ne güneşe çıktım. Odadan çıkmıyorum doğru durust. Senin cinsiyet belli oldumu canım
canim ayni paranoya sabahtan beri bende de var,icindeki huzursuzluktan kimseyle bayramlasmadim bile sadece tlf da, regl sancisi hibi bisey var onun disinda hicbisey yok
ne biliyim 2 trimestir rahat filan diyolar ya insallah onun rahatligi diyelim
tatilini yap rahat rahat bende sabirsizlikla bayram donusu dr randevumu bekliyorum
yada eve 2. el bi usg alicam galiba artik iyi kotu anliyoruz da
bu arada benim de 11 inde kontrol
Ya sanki hiç zaman geçmiyor burda. Hayırlısıyla Cuma gunu çıkıyoruz buradan. Ankaraya varsaydık hayırlısıyla. Kontrole kadarda nasıl sabredeceğim bılmıyorum
Burda hastane yok aksilik. Burası askeri kamp. En yskın balıkesirde var orada uzak. Geldık gelelı ne denıze gırdım ne güneşe çıktım. Odadan çıkmıyorum doğru durust. Senin cinsiyet belli oldumu canım
Canim benim hic telaslanma bende hicbirsey hissetmiyordum hala hissetmiyorum gecen hafta ultrasonda bebegi gorunce esime askim bak hamileymisim dedim.drda guluyor ne guzel sevin diyor sikayetin olmadigina.arada midem bulaniyor oda olmasa hic anlamoyacam hamile olmadigimi
Ben kilo kilo domates yiyorum ve doymuyorum ben hayatımda böyle domates yememiştim c vitaminine mi ihtiyaç oldu ki anlamadım
Canim benim hic telaslanma bende hicbirsey hissetmiyordum hala hissetmiyorum gecen hafta ultrasonda bebegi gorunce esime askim bak hamileymisim dedim.drda guluyor ne guzel sevin diyor sikayetin olmadigina.arada midem bulaniyor oda olmasa hic anlamoyacam hamile olmadigimi
Karnım bıle yumuşadı sanki. Ne bır aşerme ne sık idrara çıkma ne göğüs hassasıyetı hiçbişey yok. Insan ıster istemez korkuyor haklısın. Senın cınsıyet belli oldumu canım
Ya sanki hiç zaman geçmiyor burda. Hayırlısıyla Cuma gunu çıkıyoruz buradan. Ankaraya varsaydık hayırlısıyla. Kontrole kadarda nasıl sabredeceğim bılmıyorum
Tatili zehir etme kendine ya sonuçta ankaradakiler için bulunmaz nimet Deniz güneş tadını çıkar. Erkek dedi hatta eğer kordon değilse bize de gösterdi bakalım artık hayırlısı
Sırf çocuklar için geldım vallahi. Onlar denıze gırsın stres atsınlar dıye. Yoksa aklım fıkrım bebekte. Bayagı oldu cunku bebeği görmeyeli. En uzun benımki oldu sanırım. En son dokuz haftalıkken görduk bebeğimi
Tatili zehir etme kendine ya sonuçta ankaradakiler için bulunmaz nimet Deniz güneş tadını çıkar. Erkek dedi hatta eğer kordon değilse bize de gösterdi bakalım artık hayırlısı
Valla ben bulantılarım azalalı sürekli tatlı peşindeyim. Kilo almayacağımı bilsem muzlu pastayı profiterole banar yerim
Ekşileri de çıkarıyorum sürekli sarmayı bile yani Ayşe Hakkı muhabbeti bizimkinde tuttu gibi bakalım
Peynir ve ayran birde deliriyorum hergece yarım litre süt içmeden uyuyamiyorum midesizlestim iyice canım cinsiyet bellimı ben en son kalp atışı için gittim 15 temmuzda gidicem bakalım ama söylemez 16 dan önce benim Dr
Bir de Folik asitle, B12 takviyesi almasak hepten alzaymır.
Yalnız o levye tornavida karışımı şey ne kadar kolay açıyormuş kapıyı. Çelik kapı bir de tık dedi açtı. Korktum. Onu bulana kadar ne terler döktüm.
Bayram günü. Çilingir bulana kadar çadır kurardık artık. Eşim de geldi şimdi yeni sen nasıl açtın bunu, bozulmuştur bu kapı diye inanmıyor.
Dorti gunlerımız bırbırıne çok yakın muhtemelen sat larda, hamıle olmasak suan regl ydık,ben ıkı gündür depresıf halımı buna bağlıyorum regl olmasakta hala etkılıyo