inanır mısın bu bir değil iki değil hep iyi günleri düşünüp affettim şimdiye kadar ama yeter artık.yapıyo ediyo ondan sonra gelip özür dilerim ben o Zaman iyi değildim yada ben böyleyim işte söylerim ama kalbimde kötülük yoktur falan filan.bitir yere kadar bende sen eşimin annesisin sana şimdiye kadar saygısızlık yapmadım.ama artık beni zorlama ben seninle böyle seviyeli iyiyim dedim.eşime de sakın bana annenle samimi olmam konusunda ısrar etme yeter artık bir kere daha bana böyle yaklaşırsa bu sefer bende kayışları koparırım sabırlı olmam be arada kalıp sıkıntıyı sen yaşatsın dedim.oda artık ısrar etmiyo şükür
Arkadaşlar iştahlarınız ne alemde ya. Benim hiç bulantım olmadı ama iştahım hiç iyi değil. Bir ara düzeldi. Şimdi yine yok.
57.5 çıkmıştım sabah tartıldım 56ya düşmüşüm
Oysa zorda olsa yemeye çalışıyorum
annisler bişey soracağım alakasız ama benimsulalemde kahverengi gözlü yok hepimiz mavi yesiliz esimin ve ailesinin gozleri ela sizce bebis renkli gözlu olurmu kiii saglikli olsun o kısmı ayrı tabi de benim ki merak
Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
zeynepcanist
canım kac haftalıkken kaybettın bılmıyorum ama gecen sene bende 9 hafta cıvarı kaybettım,kalbı durmuştu ve otopsıde genetık problem çıkmıştı yani Allah korusun doğduğunda bi problem olucaksa vücut onu anlıyo ve sonlandırıyo ve genelde de o haftalarda oluyomuş , bu insana çok ağır gelıyo ama Allah tan gelene bışey diyemıyoruz,en kısa sûrede Rabbım acını unutturup yüzünü güldürsün
Bu ne herkes Eymen koyup duruyo hiç mi farketmiyolar her yer Eymen oldu diyodum oğluma Mehmet Çınar koyduk o zamana kadar hiç dikkatimi çekmiyodu fazla olduğu koyduktan sonra farkettim :)) Erkek ismi bulmak çok zor yaa listemizde elimizde kalan tek isimdi şimdiki de erkek olursa isimsiz kalacak heralde
Bu ne herkes Eymen koyup duruyo hiç mi farketmiyolar her yer Eymen oldu diyodum oğluma Mehmet Çınar koyduk o zamana kadar hiç dikkatimi çekmiyodu fazla olduğu koyduktan sonra farkettim :)) Erkek ismi bulmak çok zor yaa listemizde elimizde kalan tek isimdi şimdiki de erkek olursa isimsiz kalacak heralde
Ben de katılabilirim daha bişi yok ama çıkacak gibi dur bakalım :))
Ay ne biliyim belki bu da vardır belki biz fazla ilgi bekliyoruzdur vs vs. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum hayırdır nerden geldi bu temizlik aşkı diyo az önce, kıl oldum bunu da şundan dediğine eminim temizlikten dolayı ayy çok yoruldum şuram ağrıdı vs demeyeyim diye naz çekmemek için kendini garantiye alıyo :))