2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Özür dılıyo barı,bıde dılemeyen tıpler var

OUOTE="mavili33, post: 47183175, member: 713237"]bakında gobüş görün[/QUOTE]
Ooo kocaman olmuş. Maşallah. Benim daha hiç belli değil

Benımde yok,canım bişey yemek istemıyo sıcaklarmı yapıyo acaba

annisler bişey soracağım alakasız ama benimsulalemde kahverengi gözlü yok hepimiz mavi yesiliz esimin ve ailesinin gozleri ela sizce bebis renkli gözlu olurmu kiii saglikli olsun o kısmı ayrı tabi de benim ki merak
Benım annem yesıl,teyzemler mavı.babam çok acık ela,amcalar mavı.been koyu kahve!! Olasılığı sen duşun

Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Başınsagolsun,Allah yardımcın olsun

Arkadaslar kadir gecesi Bebeğimin kalbi durdu onu kaybettik ocak annesi olamayacam artk hepiniz sağlıklı bi sekil de kucağıniza alırsınız inş haklarımızı helal edin iyi bayramlar size en zor bayRamim ((
Başınsagolsun,Allah yardımcın olsun

zeynepcanist canım kac haftalıkken kaybettın bılmıyorum ama gecen sene bende 9 hafta cıvarı kaybettım,kalbı durmuştu ve otopsıde genetık problem çıkmıştı yani Allah korusun doğduğunda bi problem olucaksa vücut onu anlıyo ve sonlandırıyo ve genelde de o haftalarda oluyomuş , bu insana çok ağır gelıyo ama Allah tan gelene bışey diyemıyoruz,en kısa sûrede Rabbım acını unutturup yüzünü güldürsün

Ayrıca babası nas

İnş canım allah gönlüne göre versin. Eymen ve çınar koymam kesin son iki yıldır çevremde doğan erkek bebeklerin yarısı çınar yarısı eymen oldu
Bu ne herkes Eymen koyup duruyo hiç mi farketmiyolar her yer Eymen oldu diyodum oğluma Mehmet Çınar koyduk o zamana kadar hiç dikkatimi çekmiyodu fazla olduğu koyduktan sonra farkettim :)) Erkek ismi bulmak çok zor yaa listemizde elimizde kalan tek isimdi şimdiki de erkek olursa isimsiz kalacak heralde
Kesın sıcak Çarptı bı de hafta sonu dipdibe olmak ıyı gelmedidegıstırelım topiğisende katıl aramıza
Ben de katılabilirim daha bişi yok ama çıkacak gibi dur bakalım :))

zeynepcanist Allah sabır versin canım inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağliklıca bebişini alırsın kucağına

Onlar ne düşünüyo acaba aman ıyı kı hamıleler falan mı dıyolar yoksa

Onlar ne düşünüyo acaba aman ıyı kı hamıleler falan mı dıyolar yoksa
Ay ne biliyim belki bu da vardır belki biz fazla ilgi bekliyoruzdur vs vs. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum hayırdır nerden geldi bu temizlik aşkı diyo az önce, kıl oldum bunu da şundan dediğine eminim temizlikten dolayı ayy çok yoruldum şuram ağrıdı vs demeyeyim diye naz çekmemek için kendini garantiye alıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…