Dorti gunlerımız bırbırıne çok yakın muhtemelen sat larda, hamıle olmasak suan regl ydık,ben ıkı gündür depresıf halımı buna bağlıyorum regl olmasakta hala etkılıyo
Karnım bıle yumuşadı sanki. Ne bır aşerme ne sık idrara çıkma ne göğüs hassasıyetı hiçbişey yok. Insan ıster istemez korkuyor haklısın. Senın cınsıyet belli oldumu canım
Sırf çocuklar için geldım vallahi. Onlar denıze gırsın stres atsınlar dıye. Yoksa aklım fıkrım bebekte. Bayagı oldu cunku bebeği görmeyeli. En uzun benımki oldu sanırım. En son dokuz haftalıkken görduk bebeğimi
Yemin ederim zorla kendinize göz değdirceksiniz sonra kimse bana kem gözlü demesin
Bu hamilelik beni duvardan duvara vurdu siz bunca değişimi Nasıl hissetmezsiniz gerçekten gözüm değecek hayır bi de şikayet var
İyi bayramlar kızlar ben de Ocak ayı annesi olmaya adayım oğlum olacak inşallah 2. Bebeğim 13 aylık bade isminde kızım var inşallah herkes sağsalim bebeklerine kavuşur
Guzummm sana hiç yaramadı bu bayram tatili hayırlısıyla bir bitirseydin.
Çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine şu hayatta hiçkimse iyi olmak için karnındaki yavrudan daha fazla muhtaç değil sana lütfen bunu unutma.
Bu arada levye falan tırstım yemin ederim böyle çılgın komşularım yoktur inş
Üzerimde bir uğursuzluk var benim ama. Kendimi şey etmesem iyi.
Kız levye değil ya. Ben levye diyom ona. Böyle dümdüz uzun tornavida tarzı bir şey. Ismini bilmiyorum. Leyvenin neye benzediğini dün google'dan öğrendim daha düşün.
Eşim de diyor sen nasıl bir manyaksın diye. Ona kalsa kapıda bekleyecektim, çilingir getirecekti. Nereden bulacaksa.
İyi bayramlar kızlar ben de Ocak ayı annesi olmaya adayım oğlum olacak inşallah 2. Bebeğim 13 aylık bade isminde kızım var inşallah herkes sağsalim bebeklerine kavuşur
Yemin ederim zorla kendinize göz değdirceksiniz sonra kimse bana kem gözlü demesin
Bu hamilelik beni duvardan duvara vurdu siz bunca değişimi Nasıl hissetmezsiniz gerçekten gözüm değecek hayır bi de şikayet var
dogumdan sonra insan hamileligi özlüyor valla tadını çıkarıyorum nazsa naz asermeyse aserme dogumdan sonra çok şey değişiyor ilgi bebeğe kayıyor bi sure:)