2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Karnım bıle yumuşadı sanki. Ne bır aşerme ne sık idrara çıkma ne göğüs hassasıyetı hiçbişey yok. Insan ıster istemez korkuyor haklısın. Senın cınsıyet belli oldumu canım
Benimki kiz.canim benim bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye baslayana kadar ayni tedirginligi yasayacagiz

Ben bi 8 haftalikken en sonda 13 haftalikken

ben ne biçim hamileyim yahu tek belirtim ultrasondaki görüntü ve karnımda ki şişlik☺
Yemin ederim zorla kendinize göz değdirceksiniz sonra kimse bana kem gözlü demesin
Bu hamilelik beni duvardan duvara vurdu siz bunca değişimi Nasıl hissetmezsiniz gerçekten gözüm değecek hayır bi de şikayet var

Günaydın herkese hayırlı Bayram'lar
Benim gibi erkenden kalkan var mı acaba? Normalde uyanmayan ben artık sabah saat 6:30 kurulu saat gibi kalkıyorum

Üzerimde bir uğursuzluk var benim ama. Kendimi şey etmesem iyi.

Kız levye değil ya. Ben levye diyom ona. Böyle dümdüz uzun tornavida tarzı bir şey. Ismini bilmiyorum. Leyvenin neye benzediğini dün google'dan öğrendim daha düşün.

Eşim de diyor sen nasıl bir manyaksın diye. Ona kalsa kapıda bekleyecektim, çilingir getirecekti. Nereden bulacaksa.

Kizlar 11 haftalik gebeyim dun yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirildim. Progesteron igne ilac serum aliyorum..

Bu progesteron un anne sutune zarari var mi bileniniz var mi? Doktora soracagim da o gec gelmis. Sutumu sagip atmak zorunda miyim diye merak ettim..

Günaydın herkese hayırlı Bayram'lar
Benim gibi erkenden kalkan var mı acaba? Normalde uyanmayan ben artık sabah saat 6:30 kurulu saat gibi kalkıyorum

Aha aynı ben. Şimdi biri tık dese kalkma huyu da olmuştur kesin? Ben nükleer bomba atsalar uyanmazdım.

Sabah kalktım. Tarhana çorbası yaptım bir de. Canım çekti. Yememle olduğu gibi geri iade etmem bir oldu. Ben bir şey anlamadım bu işten.

Eşim de yataktan bağırıyor. Kusmamaya çalış diye. Nasıl yapacaksam o dediğini.

Yemin ederim zorla kendinize göz değdirceksiniz sonra kimse bana kem gözlü demesin
Bu hamilelik beni duvardan duvara vurdu siz bunca değişimi Nasıl hissetmezsiniz gerçekten gözüm değecek hayır bi de şikayet var
insan bi aşerir bi kocasina zulmeder bi kusar bi öğürür bi yatktan kalkmaz ayagına hizmet bekler ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…