merhaba ben de sayfanın sessiz takipçilerdenim yakın zamanda buldum bu sayfayı ve nerdeyse hepinizi tanıyor gibi oldum. Yeri geldi endişeli bii şekilde doktora gidip sevinçli haberlerinizi , yeri geldi test sonuçlarınızı aynı sizin kadar heyecanla bekledim her zaman kendim ve tüm anne adayları için herşeyin en hayırlısını nasip etmesi için Allah'a dua ettim . Kızlar inançlarınızı hiçbir zaman kaybetmeyin lütfen ve herşeyin hayırlısını dileyin.İnanıyorum ki
B
bugza
,
@xkardelenx ve ismini hatırlayamadığım kimler varsa en kısa zamanda bebeklerinin iyi haberlerini alırız. Doktorlarınız her ikinize de çok olumlu şeyler söylemiş daha fazla üzülüp bebeklerinizi de üzmeyin. Hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de yaşım ileri olduğu için ikili test sonucunu aynı endişelerle bekledim ve çok şükür test sonuçlarımızda bii sıkıntı çıkmadı. Allah'ım hepimizin kucaklarını hayırlısı ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimizle doldursun.(amin) ben de 14+4 günlük hamileyim ve bu haftaya kadar yazılan tüm hamilelik belirtilerini yaşadım (baş ağrısından tutun da kasık ağrılarına ,bel ağrılarından, bulantıya ve baş dönmesine kadar )
@iyotsuztuz beni de listeye eklermisin cnm.Son adet tarihim 03.04.2016 tahmini doğum tarihimiz 08.01.2017 Antalya'lıyım muhasebeciyim ilk hamileliğim. Doktorumuzun 12+2 deki tahmini kız ama daha değişebilir kesin değil dedi.12+2 deki ultrasan görüntümüzü ekliyorum anlayanlardan benim için de cinsiyet yorumları yapmasını bekliyorum.(
@SLVESTER ,
Ikra meyra
)