2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
selammmmmmmm herkese kızlar bugün kontrolüm vardı. Tam gününde satla uyumlu devam 108 gr ve 11 cm sanırım biraz iri bir bebiş. Cinsiyetimizde kesinleşti ayy 3 haftada ne kadar büyümüş kocaman bişiydi ekranda veeee evt bugünün süprizi ve şoku cinsiyetimiz erkek. Kız demişdi başta bizde kendimizi alıştırmıştık duyunca bugün 3 kere sordum şakamı yapıyorsunuz gerçek mi diye odadan çıkana kadar atlatamadım Sağlıklı olsunlarda artık oğluşuma hem kardeş hem arkadaş artık.

2 gündürde girip bakamadım kontrolleri olanlar kimdi bebişler nasıl cinsiyet kesinleşen varmı?? 40 sayfa olmuş yahu dönemedimde yemek yapcam daha akşam girip bakana kadar bi 40 daha olur sanırım

hihami canım sagolasin guzel bakıp guzel görmüssun istanbuldaki arkadaslar gorecek kismet olursa sen konyadasin bi selfie yollarız sanada inşallah ☺

gözün aydın masallah canım

Eee cocuklugundan geri getirmedi mi :))) alemsin valla. Kendi psikologumuz olalim bence. Aslinda buraya yazmak da iyi gelio. Bi de altin gunune giricem ben. Orda dedikodu falan da olur herkes kocasini cocugunu kaynanasini vs anlatir desarz olunur böylece :)) mutfak cekmecelerini boşalttim sildim. Ne cok ivir zivir varmis diplerde. Trt'de bi program görmüştüm annemlerde. Temizlik hastalari diye. Bi gidiolara pis evi temizleyip cikiolar uc gunde. Bu gidisle onlara benzicem ahahaha.

bencede kiza benziyor rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah

Gizun aydin :)

Sagol canım. Amin

kızlar benim bebişe doktor kesin değil ama erkek gibi dediEki Görüntüle 1858343 ..uyuyordu uyandırıp tam net görüntü alamadı..belki fikir verir ultrason görüntüm sizlere..bide solda kesemiz..
canim nup gorunmuyor ama sekil tipi erkek gibi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Kacıncı haftada kız demişti canım. Yuzde kac demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…