2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benim iştahım 1 haftadır çok açık. Evde kafamı gören yine ne yiyorsun diyor. 1 haftadır tartıya çıkmaya cesaretim yok. Şöyle 10 gün bi yürüyüşe devam edeyim de ondan sonra çıkacağım

kızlar benim bebişe doktor kesin değil ama erkek gibi dedi ..uyuyordu uyandırıp tam net görüntü alamadı..belki fikir verir ultrason görüntüm sizlere..bide solda kesemiz..

Canim Rabbim. Seni niçin hayırlısını nasip edicek biliyorum yani güzel şeyler olucak inş

Sen hrs yemı gıdıyosun. Bende oraya gıdıyorum canım. Cevap yazarsan etıketlermısın benı. Bu ara fazla gıremıyorum. Hepsını tek tek okumak zor oluyor.
evet canım hrs ye gidiyorum. Ömer hocaya gidiyorum ben. yaa aklımda türlü sorular. Doğum odalarını gördün mü hiç? çıkıp baktın mı yani? doğum paketi aldın mı?

Bizim ikili test ctesi canım ya merakla ctesi bekliyrm ztn ikili test ne zaman çıkıyo sonucu peki bilgin var mi
benim 3 gunde çıktı özel klinikte canım ben erkek oldugunu niye dusunuyorum biliyomusun esimin sevdigi ne varsa onu yiyorum ben ornekliycem ama canınız istemesin diye yazmiyorum bide cok hareketli ve rahatina düşkün ayni baba

Bende eşimin sevmediği hiç bi seyi yemiyorum esim et tavuk yemiyo bende çok severim ama suan hiç birini yiyemiyrm erkek istyrm nedense ama Rabbim hayirlisinı nasip etsin hepimize

B bugza canım sende gönlünü ferah tut Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasıp edicek inş benim gönlümden geçen ve hissettiğim bu sizin için hepimzii hayirlisyla kucağımiza alsak yavrularimzi inş

Bende eşimin sevmediği hiç bi seyi yemiyorum esim et tavuk yemiyo bende çok severim ama suan hiç birini yiyemiyrm erkek istyrm nedense ama Rabbim hayirlisinı nasip etsin hepimize

Aa bende de tam tersi :) eşim etten başka yemek yemez ben görünce bile lavobaya koşuyorum :/ gerçi normalde de ayda yılda bir yerdim ama şimdi köfte bile yiyemiyorum. Bizde durumlar ters yani

evet canım hrs ye gidiyorum. Ömer hocaya gidiyorum ben. yaa aklımda türlü sorular. Doğum odalarını gördün mü hiç? çıkıp baktın mı yani? doğum paketi aldın mı?
Canım ben kızıma hamıleyken hep orda muayene oldum. Ordada doğum yaptım. Doktorum Tarık Aksuydu. Çok memnun kaldım. Doğum odalarıda yatış odalarıda cok guzel. Memnun kalacagına garantı verırım. Ben bu sefer Coşkun hocaya gıdıyorum canım. Onun takıbındeyım. Ömer hocaya bazen normal muayeneye gıderdım. Iyı bır doktor oda

Arkadaslar herkese tek tek tesekkur ederım. Annem yuksek tansıyon hastası. Yıne oynadı tansıyonu. Yere düşmüş oyuzden. Evdede yanlızdı. Arada iniyor arada yukselıyor. Şimdi iyi hamdolsun. Rabbım annelerımızı basımızdan eksık etmesın. Annem çok buyuk hastalık atlattı. Bır yıl kemıterapı gördu. Şimdi iyi hamdolsun ama kontrollerı devam edıyor. Rabbım bır daha o sıkıntıları göstermesın. Rabbim kimseye hastalık vermesın. Allah hepınızden razı olsun.

Aa bende de tam tersi :) eşim etten başka yemek yemez ben görünce bile lavobaya koşuyorum :/ gerçi normalde de ayda yılda bir yerdim ama şimdi köfte bile yiyemiyorum. Bizde durumlar ters yani

Aynı bende de böyle, eşim etçil bende az az yerdim eskiden hamileliğimden beri kokusuna bile dayanamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…