2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aynen balik hafıza oldum iyice

Geçen kocamın adını unuttum hatta iyimi allahtan çaktırmadım yoksa ömür boyu kurtulamam dilinden yengeç erkeği bide hayatta unutmaz
şaka yapıyorsun aaay tehlikeli durum ya bende unutuyorum ama o kadar degil mesela kimin kızı kimin oglu ve kacinci cocugu oluyodu karıştırıyorum

İlk kontrole 12+6 da gittim gitmeden bir gece önce rüyamda oğlum olmuş emziriyordum doktor %90 erkek dedi hatta kızım ben kız istiyordum dedi ama doktor ben erkek görüyorum dedi usg den belki size yardımcı olur kızım sol tarafımdaydi kafa sol ayaklar sağdaydi ilk zamanlar tabi büyüyünce tüm karnı dönerek heryeri kapliyorlar şimdi erkek dediler ilk günden beri sağ tarafimda sancım oluyordu zaten kafa sağ ayaklar sol tarafa doğru bekli sizinkilerde de tutar şanslısınız çok yakın aralıklarla doktora gidip ultrasona giriyorsunuz benim bir sonraki randevum 19. Haftada.Saat farkından dolayı sizin tüm gün konuştuklarınızi kalkınca toptan okuyorum kimseyi daha tam tanıyamadım için konulara pek dahil olamıyorum :)

Kız gibi cnm

B bugza inşallah senin sonuçlarında güzel çıkar yeni gördüm çok fazla geriye dönük bakamadım allah sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin

hihami canım sagolasin guzel bakıp guzel görmüssun istanbuldaki arkadaslar gorecek kismet olursa sen konyadasin bi selfie yollarız sanada inşallah ☺
Gördüm canım seni maşallah tam tahmin ettiğim gibisin inşallah bebişin de sana benzer :) Bu arada konyayi üye olurken aman deşifre olmiyim diye öylesine seçmiştim sanki ne olacaksa :)
Valla geri getirmedi sonra da kadınla bozustum zaten kadının psikolojisi benden bozuk :) Hatta bi seansta kapısının önüne köpek yatmış girememistim onu anlattım bi dünya psikolojik analizini yapıp ezmisti beni,burdan çıkarken yanından geçip git korkmadan diye gazladi, sonraki hafta kontrole gidince köpek yine oradaydı bu sefer psikologla aynı anda gelmiştik, biz geçerken köpek bi ayağa kalktı kadın koştu bahçede kim varsa onların arkasına saklandı Orda gözümde bitti zaten :) Altın gününe gelince kesinlikle deşarj yeri benim var bi kaç tane grupları görsen birbirinden alakasız ama hoşuma gidiyo napiim
Geçen kocamın adını unuttum hatta iyimi allahtan çaktırmadım yoksa ömür boyu kurtulamam dilinden yengeç erkeği bide hayatta unutmaz
Ayy öldüm buna yaaa oğlum geldi bakiyo eşim noluyo diyo krize girdim resmen

Erkek olması iiçin yumurtlama gunlerınde tek ilişki olsun dıyolar şans artıyormuş duydunuzmu canım.

hihami anlaşıldı istnblda olabilme ihtimalin var gibi neyse su cinsiyetler bi ogrenilsinde toplanip bi limonata icelim kahve demek isterdim ama yasak☺☺☺
Kutahyada yim canım ben zor bi ihtimal :) Ama kahveyi iki fincana kadar içebilirsin dedi drum içim almiyodu 1 haftadır yarım fincan içebiliyorum ben :)

Gönlümdeki kızdı canım bekarlığımdan buyana cicili biçili giydirip saçlarını bağlamak istiyordum nasip artık 3. ye
Aklımda yanlış kalmış o zaman canım ben bu hamileligimden sonra 3. Den vazgeçtim hem çocuk hem hamilelik zor geldi.Allah olanları bize bağışlasın diyorum artık :)

kızlar Hindistan cevizi sütünü nerelerden temin edebilirim ve ayrıca günde ne kadar tüketiyorsunuz?

Aklımda yanlış kalmış o zaman canım ben bu hamileligimden sonra 3. Den vazgeçtim hem çocuk hem hamilelik zor geldi.Allah olanları bize bağışlasın diyorum artık :)
Amin canım 1. hamileliğim 6 ay boyunca işkenceydi bu sefer çok rahatm oğlumda sessiz sakin bir çocuk artık 2.nin durumuna bağlı diyeyim ozaman fikrim değişirmi bilemedim.

D dorti vallahi onu hiç bilmiyorum kızıma ilk denemede hamile kaldım şans eseri hiç birşeye dikkat etmemiştim :) bunu sarhoştum hatırlamıyorum tamamen süpriz oldu aslında 2 yıl daha belki de hiç diyordum ama kısmet boyleymis :)

Kutahyada yim canım ben zor bi ihtimal :) Ama kahveyi iki fincana kadar içebilirsin dedi drum içim almiyodu 1 haftadır yarım fincan içebiliyorum ben :)
ben hamile oldugumu bilmeden gunde 3 tane turk kahvesi iciyodum az once esimle hadi icelim dedik yok icemiyorum midem almiyo en sevdigim en nefret ettigim oldu☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…