2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Senın ense kalınlığımı yuksek cıktı canım. Sakın sıkma canını. Bende kızıma hamıleyken benı boşu boşuna o streslere soktular. Amnıyosentez oldum. Bır ayım aglamakla gectı. Bebeğı alacsklar dıye öyle korkuyordumki.Sakın strese sokma kendını. Benım kızım çok etkılenmiş o halımden. Okadar streslı bır ıkı sene gecırdıkkı. Ikı yasında basladı sinirli huysuz çok aglayan bır cocuktu. Hamdolsun atlattık o gunlerı ama işte etkilenıyor bebeklerde. Bence sonuçların tertemız çıkacak bak göreceksın

aynen oyle canim uzun omurlu olsun saglikli olsun rabbim evlat acisi yasamasin yeter .tek onemli olan saglik hayirli ve uzun omurlu olmasi yinede rabbim bunlarla beraber gonljmuzdekinide versin insallah dorticim
Amin canım. İnan insan sonuçları beklerken hiçbişey aklına gelmıuor. Yeterki saglıklı olsunlar. Sorunsuz sıkıntısız atlatslım doğumlarımızıda İnşallah

merhabaa kızlaar bebişimiz büyüyor herşeyi çok iyi çok şükür hatta 4-5 gün önden gidiyor dedi bu sefer kayseri yaramış bebişe dedi doktor benim kilo aynı ama bebişim almış çok rahatlıyorum herşeyi çok güzel görünüyor deyince. parmaklarını ağzına almış emiyordu kuzumm ve kız diyebiliriz artık dedi net olarak. Allah bütün isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu ve tamanına erdirsin
D dorti cordeliac C candy1907 S sevyeter

hayırlı olsun gözun aydın canım

Ya fiyat takıntım çok yok ama en azından yakın olsun o kadar yol gitmeyeyim tabi bütçeyide aşmamak lazım.
ben gataya gidiyorum, zaten bı sıkıntın olmazsa normal doğum yaptırıyolar hemen sezeryene almıyolar sen hangi hastaneye gidiyosun
Gatada bir sınır var mı hafta olarak filan herkese bakıyorlar mi orayıda düşünmüştüm aslında.

Ayy
ne güzel maşallah bebisine çok sevindim bende sali randevum var hayirlisi

Oy kıyamam ben o zilliye. Maaşallah annesi ona.

Bizimki de iki günde 1 cm uzamış aspam. 7 gün gerideydi. 3'e düştü. Ben de hindistancevizine bağlıyorum. Bebeğin gelişimine faydalı besinler arasında zaten. Bu ara yediğim tek farklı şey o.

Şahane kabızlık sorunu çözüyor yalnız. Kızlar bilginiz olsun.

Ayy ben de psikolog istiyorum yaa anksiyete var bende de şöyle kafama göre bulsam nasıl iyi gelecek. Ama herkese de gitmeye korkuyorum artık bundan 2 yıl önce gittim birine çocukluğuma indirip orada bıraktı :)) psikolog önemli :)

mavili33 Canım senin bebekligin böyleyse şu anki halini de merak ettim ben ne guzel hatunsundur :))

D dorti canım çok geçmiş olsun Allah o kötü günleri bi daha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…