2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kıza benzettı. Senın ılk bebeğinmi canım

Evet canım ilk, ben bir doktorla kalmadım zaten, kendi doktorum 11. hafta da %80 erkek dedi ama yanılmalar çok olduğu için 3 ayrı doktora gittim. Çünkü neredeyse doğuma yakın kızı değil de oğlu olacağını öğrenen çok yakından bir tanıdığım var.

Canım senın ıkıncı oğlan olacak değilmi
evt canım erkekmiş ama hala şüphedeyim ilk kız demiş di acaba bu sefer doğru görebildi mi diye şüphedeyim dünden beri ama 16 haftalık ve bacaklarını çok güzel açmış belli oluyor dediğine göre dahada değişmez sanırım görmüştür.

ben de ilk hamileliğimde tencereyi ocaktan alıp ocağı kapatmayı unutmuştum kaç kere Allah tan yangın falan çıkmamıştı :))

günaydın kızlar sabaha kadar kabuslar gördüm kafam patlıyor uykusuzluktan şu test kesinleşseydi içim içimi yiyor hala çok evhamlıyım psikiyatrise gitmeyi düşünüyorum artık sadece bu konuda da değil her konuda çok pimpirikli oldum ya...

Ben hep kız istiyorum diyorum. Bebek duymuyordur anlamıyordur demi. Rabbim sağlıklı versin tabiki ikisi de olur. Ama kız olsa duble güzel olur. Bana hep diyorlar sesli söyleme duymasın die öyle bişiy yoktur demi

Evet canım 12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti dün kesin ve net bir şekilde erkek dedi şaka sandım önce 3 kez sordum anca ikna oldum

Bende aynen inanmamıştım, değişir gözüyle baktım.
Bir de kız mı, erkek mi? tam bilmek istedim.
Hazırlık yapacağız sonuçta, 3 doktorun da yanılacak hali yok herhalde diyorum artık.

Günaydın arkadaslar. 2 li tarama sonuçlarını aldım onu göstereceğim şimdi. Bu sonuca göre btahcg 38. Bakalım o teori tutacak mı. Yoksa teoriyi çürütecekmiyiz.
benim hcg neden bu kadar düşük yaa 11.4 kafama takılıyor :)) doktor test temiz sorun yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…