2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yaa çok teşekkür ederim. Normal doğum muydu sezeryan mı?

D dorti annene acil şifalar canım.. Tansiyon ve şeker hastası bir akrabamız ankarada doğal beslenmeyle ve su orucuyla doktor eşliğinde iyileşmişti. Aidin salih doktorun öğrencisi. Belki araştırmak istersin. Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun

Aa bende de tam tersi :) eşim etten başka yemek yemez ben görünce bile lavobaya koşuyorum :/ gerçi normalde de ayda yılda bir yerdim ama şimdi köfte bile yiyemiyorum. Bizde durumlar ters yani
Cinsiyeti biliyomusin peki canım ben yeşil salatayi çok severim limon falan yok hepsi çok tiksinc geliyo bana ya

Geçen kocamın adını unuttum hatta iyimi allahtan çaktırmadım yoksa ömür boyu kurtulamam dilinden yengeç erkeği bide hayatta unutmaz
O unutma olayı bana doğumdan sonra olmuştu. Kayınpederimle konuşurken eşimin adı aklıma gelmemişti.
Bi keresinde de tencerede tavuk haşladım. Tavuğun tencerede 2 bacağı var ötekiler nerde acaba diye tencerede ön bacak aramıştım ama sonra geçti Allah'tan

nerdeymis tavuğun gerisi☺☺☺

Sağol canım Allah razı olsun sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…