Canım ben kızıma hamıleyken hep orda muayene oldum. Ordada doğum yaptım. Doktorum Tarık Aksuydu. Çok memnun kaldım. Doğum odalarıda yatış odalarıda cok guzel. Memnun kalacagına garantı verırım. Ben bu sefer Coşkun hocaya gıdıyorum canım. Onun takıbındeyım. Ömer hocaya bazen normal muayeneye gıderdım. Iyı bır doktor oda
Ddorti
annene acil şifalar canım.. Tansiyon ve şeker hastası bir akrabamız ankarada doğal beslenmeyle ve su orucuyla doktor eşliğinde iyileşmişti. Aidin salih doktorun öğrencisi. Belki araştırmak istersin. Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
Aa bende de tam tersi :) eşim etten başka yemek yemez ben görünce bile lavobaya koşuyorum :/ gerçi normalde de ayda yılda bir yerdim ama şimdi köfte bile yiyemiyorum. Bizde durumlar ters yani
O unutma olayı bana doğumdan sonra olmuştu. Kayınpederimle konuşurken eşimin adı aklıma gelmemişti.
Bi keresinde de tencerede tavuk haşladım. Tavuğun tencerede 2 bacağı var ötekiler nerde acaba diye tencerede ön bacak aramıştım ama sonra geçti Allah'tan
O unutma olayı bana doğumdan sonra olmuştu. Kayınpederimle konuşurken eşimin adı aklıma gelmemişti.
Bi keresinde de tencerede tavuk haşladım. Tavuğun tencerede 2 bacağı var ötekiler nerde acaba diye tencerede ön bacak aramıştım ama sonra geçti Allah'tan
Ddorti
annene acil şifalar canım.. Tansiyon ve şeker hastası bir akrabamız ankarada doğal beslenmeyle ve su orucuyla doktor eşliğinde iyileşmişti. Aidin salih doktorun öğrencisi. Belki araştırmak istersin. Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
Ddorti
vallahi onu hiç bilmiyorum kızıma ilk denemede hamile kaldım şans eseri hiç birşeye dikkat etmemiştim :) bunu sarhoştum hatırlamıyorum tamamen süpriz oldu aslında 2 yıl daha belki de hiç diyordum ama kısmet boyleymis :)