günaydın kızlar sabaha kadar kabuslar gördüm kafam patlıyor uykusuzluktan şu test kesinleşseydi içim içimi yiyor hala çok evhamlıyım psikiyatrise gitmeyi düşünüyorum artık sadece bu konuda da değil her konuda çok pimpirikli oldum ya...
Canım benim aklını oyalayacak bişiyler yap haftasonu da geliyor 2 günlüğüne kaç bi yerlere. Ne bilim devamlı komedi filmi izle. Ben böyle olduğumda hep bunları yaparım. Düşünüp düşünüp kendini üzme bebeğe de hissettirme dualarım seninle
Kızlar günaydın. Ya benim burnum kanıyor sizde de oluyor mu. Öyle bi anda kan boşalması olarak değil de mesela hapşırdım burnum aktı silerken mutlaka az da olsa kan da oluyor her defa. Merak ettim normalde hiç kan olmaz.
Bende aynen inanmamıştım, değişir gözüyle baktım.
Bir de kız mı, erkek mi? tam bilmek istedim.
Hazırlık yapacağız sonuçta, 3 doktorun da yanılacak hali yok herhalde diyorum artık.
Aynen canım aynen 3 hafta pembeli kelebekli böcekli baktım beğendim kesinleşsin alırım yaparım diyordum. Şimdide maviye döndük ama ya iyi görmediyse bu seferde değişirse diye bendeki şüphe yoksa oğluma hem kardeş hemde arkadaş geliyor diye mutluyum.
Kızlar günaydın. Ya benim burnum kanıyor sizde de oluyor mu. Öyle bi anda kan boşalması olarak değil de mesela hapşırdım burnum aktı silerken mutlaka az da olsa kan da oluyor her defa. Merak ettim normalde hiç kan olmaz.
Aynen canım aynen 3 hafta pembeli kelebekli böcekli baktım beğendim kesinleşsin alırım yaparım diyordum. Şimdide maviye döndük ama ya iyi görmediyse bu seferde değişirse diye bendeki şüphe yoksa oğluma hem kardeş hemde arkadaş geliyor diye mutluyum.
Başka bir doktora gitmeyi düşünmüyor musun?
Ben hepsi net konuştuğu halde hala tam şüphe duyabiliyorum..
Kendi doktorum bir kız, bir erkek dese bilmiyorum kaç doktora gezerdim.
Çok paranoyak bir yapım var sanırım..
Ben hep kız istiyorum diyorum. Bebek duymuyordur anlamıyordur demi. Rabbim sağlıklı versin tabiki ikisi de olur. Ama kız olsa duble güzel olur. Bana hep diyorlar sesli söyleme duymasın die öyle bişiy yoktur demi
yok canım şuan duymuyor bir yerde okumuştum hangi haftadaydı unuttum ama sanırım 24. haftalarda dışarıdan sesler duymaya başlıyor ancak suyun içinde olduğu için uğultu şeklinde duyarmış aynı şekilde annenin sesinide .
Aslında gitmek istiyorum ama ozaman küçüktü tahmindi tutturamamıştır şimdi bacaklar acıktı bende gördüm ama cücüğü anlayamadım koskoca doktor kör değil görmüştür sanırım diyorum içimden
Eşimle resmen Dr sıkıştırdik bi tahmin kizmi erkekmi , lütfen bidaha bakın ama yok Nuh diyo peygamber demiyor 16 dan önce olmaz missskV kayınPeder akşam herkes aradı bellimı diye iyice meraklandik haftaya başka Dr gidicez banada erkek gibi geliyor hayırlısı canım
Canım benim aklını oyalayacak bişiyler yap haftasonu da geliyor 2 günlüğüne kaç bi yerlere. Ne bilim devamlı komedi filmi izle. Ben böyle olduğumda hep bunları yaparım. Düşünüp düşünüp kendini üzme bebeğe de hissettirme dualarım seninle
meyrax
bende başta öyle düşündüm de bi haftadır hep mi kuru hiç başka sene böyle sıcak olmadı mı sanki diyorum. Tansiyonumu takip ediyorum onda sürekli düşük çıkıyo Yüksek olsa ona bağlarkm. Acaba vücutta ki kan miktarı artıyor ondan mı ki
sana ne zaman erkek dediler canım kesin mi artık yani hadi göün aydın diyeyim ozaman sana. Tamam hep kızım olsun diyordum ama ondan bahsederken yada arada karnımı severken oğlum diye çıkıyordu ağzımdan. kızım diyemedim hiç bunuda bir oğlumun olmasına bağlıyordum.
Günaydın kızlaaar Her sabah hazırlanırken kızlara yazayım diyorum ama sonra unutuyorum. Eğer cildi benimki gibi çok açık tenli olanlar varsa hamilelik lekeleri için krem kullanmayı ihmal etmesin. Benim normalde de yazları çillerim çıkar, malum hamilelikte kalıcı lekeler de oluyormuş onun için netten araştırdım da hamilelere özel güneş kremi varmış, solante pregna adı. Zaten netten bakarsanız direkt bu çıkıyor. Kıvamı koyu baya ama bana iyi geldi, aklınızda bulunsun. Bir de ben de çatlaklar için Lierac aldım ama kullanmayı alışkanlık haline getiremedim ya, bir iki defa sürdüm unutuyorum hep Bir de bunları eczaneden falan almayın, bu Lierac büyük boyuna eczanede 155 TL dediler, ben netten 102 civarına aldım
Heyyooo bugün cumaa, adli tatile de bir hafta kaldı artık ben de en azından eylüle kadar azıcık rahat edicem
Ben hep kız istiyorum diyorum. Bebek duymuyordur anlamıyordur demi. Rabbim sağlıklı versin tabiki ikisi de olur. Ama kız olsa duble güzel olur. Bana hep diyorlar sesli söyleme duymasın die öyle bişiy yoktur demi
Yok bee. Neyi duycak demek isterdim ama genetik biliminin yaptığı arastirmalar her dusuncemizin hissimizin cilginlarca dna miza kaydedildigini söylüyor. Cok korkunç bi gercek. Yani öbür taraf için kitap hazirliyoruz ama bu bebegin seni yuzde 100 hisseder demek degil. Enerjini alir hisseder ama ne kadar etki eder bilemiyor bilim adamcegizleri. Sen sadece bu hissinle oglun olursa kiz gibi davranma yeter :)) ilk bebegin miydi? Insallah Allah gonlune gore verir sapsaglikli kiz erkek cocuklarrr
eşim askeri personel benimki sıkıntı olmuyo, sivilden bir arkadaşım gitti muayene ederiz ama doğumu burda yapamazsınız demişler bilmiyorum ne kadar doğrudur
meyrax
bende başta öyle düşündüm de bi haftadır hep mi kuru hiç başka sene böyle sıcak olmadı mı sanki diyorum. Tansiyonumu takip ediyorum onda sürekli düşük çıkıyo Yüksek olsa ona bağlarkm. Acaba vücutta ki kan miktarı artıyor ondan mı ki
Oluyor canim benim de. Burnum aciyor surekli yara gibi, ozellikle sabahlari. Az da olsa kan oluyor.
Ilk hamileligimde sizinti seklinde oluyordu hatta bir seferinde durduramadik doktora giderken yolda kesilmisti. Olabilir dedi doktora sordugumda.
Canim uzulme ne olur. Insallah hicbir şey cikmayacak bebeginde.
Ultrasonla ense kalinligina bakinca ne dedi doktorun? Sadece kan testinde mi risk cikti?
Daha once de yazdim, ben yaptirmadim bile ikili test. Esne kalinligi %80 cevabi verir dedi doktor. Kan testiyle kafami bulandirmak istemedim hic.
Gebeligin basinda kanamam oldugu icin sik sik ultrasona giriyordum. Ilk defa 1 ay boyunca girmedim.12.haftada girdim 16yi bekliyorum.
Aklima deli deli seyler gelse de kovmaya calisiyorum hepsini.
Dun bebek magazasi dolastim biraz ne kadar minnos seyler var.
%95 erkek dese de dr yine almadim hicbir sey. Tuttum kendimi :)