2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
xkardelenx hazir unutkanliktan bahsederken suan sana yazacagim seyi unuttum aahahaha

Heh buldum
Benim ömrüm psikologta gecti. 10 yasimdan beri. Gittiklerimin sayisini unuttum. Onlara verecegin parayi bebegine bisiler al. Pilatese başla mesela. Ise yaramazsa gel yüzüme gül yani. Süreç de seni cok yordu. Hormonlar da zirvede.
Bir de telkin yöntemi kullan. O an cok canini sıkan bisi olsa bile sesli bi sekilde "boşver" de. Sonra bi sure sonra bi bakicaksin gercekten bosveriyorsun.

Nasil davranirsan bi gun o şeye dönüşursun.

Kiz kardesimin böyle bi problemi var. O da hamile. Burnunda damarlari yaktirdik. Ama doktora gitmen lazim. Mr fln da cekemezler yine de icin rahatlar. Damarlarimiz genisliyor ya belki onla alakalidir.

canım pazartesi 1.4 mm çıktı radyoloji uzmanında çarşamba prof. da 1.1 mm çıktı burun kemiği de var Prof. çok olumlu konuştu böyle sağlıklı görünüp down sendromlu doğan görmedim testin % 99.9 temiz çıkacak dedi ama benim kan testinde yaştan ziyade free beta hcg ve pap-a çok yüksek çıktı onlar endişelendiriyor işte ya....

:)) canım çalıştığım hastanede tanıdık dr ve psikologlar var onları düşünmüştüm... boşver diyemiyorum çok takıntılıyım ben ya aşamıyorum bunu...

:)) canım çalıştığım hastanede tanıdık dr ve psikologlar var onları düşünmüştüm... boşver diyemiyorum çok takıntılıyım ben ya aşamıyorum bunu...

Ahh ahh. Ben bipolarim meselaa:)) keske sadece takıntılı olsam. Dün falan hep kriz halindeydim. Bebekle falan ilgili de deil he. Doktorumu degistirme karari aldim diye. Yeni doktor bulamicam diye. :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kafayi daha da siyirmadan doguraydik iyiydi:

nifty test yada harmony yaptıracakmısınız? benim yaşım 39 eylülde 40 olacak ben nifty testim temiz geldi.

Günaydın annisler ben bugün gergin ve huysuzum randevum 18.00 de cinsiyet ogrencez herkes erkek diyo karnım sivri tabi ki sağlıklı olsun iyi olsun eksiksiz olsun ama ben kucuklugumden beri kiz cocugu istedigim icin bi sacmalaştım ya insallah toparlarim

Kızlar günaydın gece kaçta yazmışsınız uyku tutmadı herhalde yalnız dün sol kasığım çok ağrıdı akşama kadar..bugün de hafif ağrım var arada bıçak saplanıyor gibi oluyor sizde de var mı öyle rahim mi genişliyor acaba

Günaydın canım Allah gönlüne göre verir inşallah ama sonucunda o senin bebeğin sağlıklı olsun önemli olan o sonucunu bekliyoruz artık ben hala öğrenemedim

Benimde hamileliğim boyunca ara sıra solda olsada sürekli sağ tarafıma bişiler batıyor çekiştiriyor canım dün ayrıcada adet dönemi gibi bel ve bacak ağrımda oldu.

doktordan gelince benide etiketle olurmu canım hadi hayırlısı.

Evet canım 12 haftalıkken doktor kıza benziyor demişti dün kesin ve net bir şekilde erkek dedi şaka sandım önce 3 kez sordum anca ikna oldum
Benımkı arkası dönuktu. Nasıl kıza benzettı anlamadım. Sanırım açısımı ne oluyormuş. Yuzde yetmiş dedı bırde. Bız yuzunu göremedık. Senınkıdemı sırtı dönuktu ılk kız dedıgınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…