2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar alışveriş yapmak için cildiriyorum ama cinsiyet belli değil ben bebek düşünmediğim için bir 5 sene evde bebek için ne var ne yok verdim eşe dosta evde bir bebek çorabı bile yok sıfırdan basliycam şanslı Bebek ☺☺☺

ben hic et balik yiyemiyorum zaten yaz aylarinda agir geliyo benim acil moralimi toplamam lazım

ne guzel heyecsn sana 5 yıl sonra☺

Ultrason resmi eliniz de var mı?

tamam tatlım haber vericem umarim cinsiyet soyler yoksa sinir bozucu olacak

Erkek bekleyenler karnınızın şekli nadıl. Bebekler ne tarafa toplanmış

canım sol tarafa toplanmış gibi akşam top gibi sertlik oluyor düz yatınca:) şekli şu an sivri falan değil yuvarlak gibi ilerleyen zamanda mı sivrilir bilemiyorum

canım hadi gözün aydın:)

Benim normalde koyudur, hamileliğimden beri çok açık sarı ama rengi yoğun, eltim sormuştu onun kızlarında koyu, oğlunda açık sarıymış, senin erkek demişti açık sarı deyince.
benimki koyu sarı:) alla alla sonradan kıza dönmesin oğlana alıştıydık

bende aksine ete karşı aşırı sempati besliyorum yani hergün olsa yerim herhalde bide balık :)
benim etle aram yoktur ama balık çok severdim..hamile kaldığımdan beri hiç balık yiyemedim..doktor balık yemen lazım dedi ama kokusunu alınca midem altüst oluyor.

Kızlar kiz kardesim 1 ay sonra dogum yapacak. Ben de bebek esyalarini yikiyorum dünden beri. Evim dalin koktu ve bu beni cilginca mutlu ettiiii. Yaaa ozellikle ilk bebegi olacak olanlar daha iyi anlar sanirim. Boyle kelebekler gibiyim. Ucuyorum evde. Cok heyecanliyim.

Yok canım 5 yıl bekleyemedim 2 yil sonra yine hamileyim 6 yıllık evliyim yaş 26 biz 5 sene sonra olsun diyorDuk süpriz oldu 6 seneye 3 cocuk hep hamilelikle geçti evliligim
Ooo maşallah. Benimde 3 ama 12 yıl aradan sonra. Sanki ilk gibi hissediyorum. Herşeyi unutmuşum. Çocuklarla birlikte bu heyecanı yaşamak farklı birşey. Annelerinin öyle bi üstüne titriyorlarki anlatamam. Kızım 14 yaşında benden daha çok düşünüyor beni ve kardeşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…