Kızlar alışveriş yapmak için cildiriyorum ama cinsiyet belli değil ben bebek düşünmediğim için bir 5 sene evde bebek için ne var ne yok verdim eşe dosta evde bir bebek çorabı bile yok sıfırdan basliycam şanslı Bebek ☺☺☺
Kızlar alışveriş yapmak için cildiriyorum ama cinsiyet belli değil ben bebek düşünmediğim için bir 5 sene evde bebek için ne var ne yok verdim eşe dosta evde bir bebek çorabı bile yok sıfırdan basliycam şanslı Bebek ☺☺☺
İkili tarama sonuçlarım temiz çıktı. 1 hafta önce ultrasona girdiğim için tekrar gerek görmedi. Cinsiyet için 10 gün sonraya çağırdı. 16 hafta dolmuş olacak. Pozisyonu uygun olursa net olarak belli olur dedi.
Bende durumlar bu kızlar. mavili33
akşama senden haber bekliyorum canım
Günaydın hanımlar,
benim doktorum cinsiyetini söylemedi 13. haftaki ultrasonda. sonraki randevum 18. hafta da onu bekleyeceğim.
benim bebek sol tarafta, zaten o tarafta sağa oranla dolgunluğu da fazla hissediyorum, karnım bildiğin sivri. sanıyorum erkek, içime doğan da o. yıllarca kendini kız çocuğa alıştırmıştım, şimdi yeni duruma adapte olmam gerek :)
İkili tarama sonuçlarım temiz çıktı. 1 hafta önce ultrasona girdiğim için tekrar gerek görmedi. Cinsiyet için 10 gün sonraya çağırdı. 16 hafta dolmuş olacak. Pozisyonu uygun olursa net olarak belli olur dedi.
canım sol tarafa toplanmış gibi akşam top gibi sertlik oluyor düz yatınca:) şekli şu an sivri falan değil yuvarlak gibi ilerleyen zamanda mı sivrilir bilemiyorum
Yok canım 5 yıl bekleyemedim 2 yil sonra yine hamileyim 6 yıllık evliyim yaş 26 biz 5 sene sonra olsun diyorDuk süpriz oldu 6 seneye 3 cocuk hep hamilelikle geçti evliligim
Benim normalde koyudur, hamileliğimden beri çok açık sarı ama rengi yoğun, eltim sormuştu onun kızlarında koyu, oğlunda açık sarıymış, senin erkek demişti açık sarı deyince.
Benim daha belli deil. Cok sabirsizlaniyorum fakat haftaya ogrenebilcem galiba kiz olsa ayri sevincem erkek olsa ayri sevincem. Acayip fifty fifty yani.
şu an yanımda değil ama yarın filan yükleyebilirim. ben içimdeki histen nedense o kadar eminim ki yükleme gereği bile duymadım.
uymayan tek şeyim, tatlıya nutellaya bayılan ben hiç tatlı aramıyorum. (tatlı-hakkı olayı)
benim etle aram yoktur ama balık çok severdim..hamile kaldığımdan beri hiç balık yiyemedim..doktor balık yemen lazım dedi ama kokusunu alınca midem altüst oluyor.
Kızlar kiz kardesim 1 ay sonra dogum yapacak. Ben de bebek esyalarini yikiyorum dünden beri. Evim dalin koktu ve bu beni cilginca mutlu ettiiii. Yaaa ozellikle ilk bebegi olacak olanlar daha iyi anlar sanirim. Boyle kelebekler gibiyim. Ucuyorum evde. Cok heyecanliyim.
Yok canım 5 yıl bekleyemedim 2 yil sonra yine hamileyim 6 yıllık evliyim yaş 26 biz 5 sene sonra olsun diyorDuk süpriz oldu 6 seneye 3 cocuk hep hamilelikle geçti evliligim
Ooo maşallah. Benimde 3 ama 12 yıl aradan sonra. Sanki ilk gibi hissediyorum. Herşeyi unutmuşum. Çocuklarla birlikte bu heyecanı yaşamak farklı birşey. Annelerinin öyle bi üstüne titriyorlarki anlatamam. Kızım 14 yaşında benden daha çok düşünüyor beni ve kardeşini