2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ama yok degilimdir.:s Yani bilemiyorm da.Adetime daha cok var kurtaj sonrasi lekelenmelerimde bitmisti artik.

kürtaj olduğunuz için kuruyan kanın dökülmesi filan olabilir, operasyonlardan sonra normaldir bence.
benim tüplerimi kontrol ettikten sonra benzer şekilde uzun süre akıntım olmuştu, doktor normal olduğunu kurumuş kan olabileceğini söylemişti. ama yine de en doğrusunu doktorunuz bilir tabi.

canım sol tarafa toplanmış gibi akşam top gibi sertlik oluyor düz yatınca:) şekli şu an sivri falan değil yuvarlak gibi ilerleyen zamanda mı sivrilir bilemiyorum
Aynen canım benimde yuvarlak 1. hamileliğimdede erkek ve yuvarlaktı hiç sivri olmadı karnım.

Allah Allah şaşırdım belki o an başka bişeye canı sıkkın olabilir öyle düşün öncelikle sağlıklı olması kız oğlan Allah hangisini nasip ederse ne fark eder

Önce sağlık cinsiyet önemli değil icanim nş kız die hamileliğin başından beri söylüyor tepkisini merak ettim aslında ama kırıldım bana inş kız olur dıyor. Erkek kardesimin eside hamile inş seninki erkek diyormus

bende hiç tatlı çikolata vs yiyemiyorum canım erkek dedi. karın sivriliği yeme içme hiç biri birebir tutmuyo her bünyeye hatta her hamileliğe farklı tepki veriyo vücud 1. oğlumda kilo kilo şerbetli tatlı yerdim bu seferki tamamen farklı ekşi turşu meyve yiyorum ama doktor bunada erkek dedi belli olmuyor.

Allah Allah şaşırdım belki o an başka bişeye canı sıkkın olabilir öyle düşün öncelikle sağlıklı olması kız oğlan Allah hangisini nasip ederse ne fark eder
Insan bi Hayırli olsun der aglamadiysa bende aamy degilim

Benim de tansiyon hep 9-5 anlamıyom ki.. Olabilir kan artışından olabilir canım

Evet kuzum ilk bebeğim olacak eğer doğarsa sağ salim inşallah... Şuan aslında herşeyi okuyup bilinçlenmem lazım. Her gün dua etmek lazım. Ne verirsem onu alacak. İnşallah hepimiz hakkını veren anneler oluruz

benim etle aram yoktur ama balık çok severdim..hamile kaldığımdan beri hiç balık yiyemedim..doktor balık yemen lazım dedi ama kokusunu alınca midem altüst oluyor.
Al benden de o kadar Can'ım haftada bir eşim alıyor zorla burnumu tıkayarak yiyorum ki hamile olmadan önce her gün olsa yerdim balığı

Ciddi bi olay mi bu? Ay canim ben biraz fazla sertim hayatta akrabalarima karsi. Annem bile olsa herkes sınırını bilecek. Hamile bi kadina yaptigina bak. Aramazsa aramasin. Asıl sen arama. Erkek cocuk cok guzel bi kere mis gibi sana asik bi cocuk daha. Sallama kimseyi.

Benim de tansiyon hep 9-5 anlamıyom ki.. Olabilir kan artışından olabilir canım
tansiyonun düşüklüğü bildiğim kadarıyla normal ve aslında iyi de birşey, tabi hayatı zorlaştırmadığı sürece.
onun dışında burun kanaması, çabuk yorulma (kalbin hızla çarpması), baş ağrısı benim okuduğum kadarıyla bizim geçirdiğimiz dönemin normallerindenmiş.

Kızlar kaç gündür Can'ım çiğ köfte çekiyoooooor ama dışardaki komagene falan güven olur mu bilemedim ama çok istiyorum napayım siz yediniz mi

k.validen degil annen dimi canım bozma moralini ya evlat senin kizda olsa erkrk te olsa sever belki kiz cocuklarina düşkündur oyle tepki vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…