Yok canım 5 yıl bekleyemedim 2 yil sonra yine hamileyim 6 yıllık evliyim yaş 26 biz 5 sene sonra olsun diyorDuk süpriz oldu 6 seneye 3 cocuk hep hamilelikle geçti evliligim
yanlış anlamısim kusura bakma bgn pek yerinde degil aklim yaşın genc iyi yapmissin benim annem 64 lu ben 82 liyim aramizda 18 yas var cok guzel bi dutum bu benim cocugum 20 yasina gelince ben 55 babasi 62 olcak cook gec kaldik ama Allah in takdiri
canım sol tarafa toplanmış gibi akşam top gibi sertlik oluyor düz yatınca:) şekli şu an sivri falan değil yuvarlak gibi ilerleyen zamanda mı sivrilir bilemiyorum
İkili tarama sonuçlarım temiz çıktı. 1 hafta önce ultrasona girdiğim için tekrar gerek görmedi. Cinsiyet için 10 gün sonraya çağırdı. 16 hafta dolmuş olacak. Pozisyonu uygun olursa net olarak belli olur dedi.
Bende durumlar bu kızlar. mavili33
akşama senden haber bekliyorum canım
yanlış anlamısim kusura bakma bgn pek yerinde degil aklim yaşın genc iyi yapmissin benim annem 64 lu ben 82 liyim aramizda 18 yas var cok guzel bi dutum bu benim cocugum 20 yasina gelince ben 55 babasi 62 olcak cook gec kaldik ama Allah in takdiri
@meyrax bende başta öyle düşündüm de bi haftadır hep mi kuru hiç başka sene böyle sıcak olmadı mı sanki diyorum. Tansiyonumu takip ediyorum onda sürekli düşük çıkıyo Yüksek olsa ona bağlarkm. Acaba vücutta ki kan miktarı artıyor ondan mı ki
Kızlar canım sıkıldı
Anneme şaka yapiyim dedim dün aradım .Dr cinsiyeti söyledi erkekmiş dedim telefonda şoka girdi 2 dk konuşmadı ses yok şakamı dedi yok değil dedim sonra konuşuruz ise gidicem dedi dünden beri aramadi ben aradım o konuya girmedi bile.kızımı çok sever ama oğlumu pek sevmez nie böyle yaptı erkek çocuklarına garezi var galiba sinir oldum
Yok canim hamilelik.1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalp atisi olmadgi icin.Bende ocak annesi olacaktim nasip degilmis.Kirmizi lekelenmelerim bitmisti dun ilkkez gordum lekeyi camur gibiydi ayni.Anlamadm neden oldugunu basina glen var mi diye merk ettim.
Kızlar canım sıkıldı
Anneme şaka yapiyim dedim dün aradım .Dr cinsiyeti söyledi erkekmiş dedim telefonda şoka girdi 2 dk konuşmadı ses yok şakamı dedi yok değil dedim sonra konuşuruz ise gidicem dedi dünden beri aramadi ben aradım o konuya girmedi bile.kızımı çok sever ama oğlumu pek sevmez nie böyle yaptı erkek çocuklarına garezi var galiba sinir oldum
Allah Allah şaşırdım belki o an başka bişeye canı sıkkın olabilir öyle düşün öncelikle sağlıklı olması kız oğlan Allah hangisini nasip ederse ne fark eder