Önce sağlık cinsiyet önemli değil icanim nş kız die hamileliğin başından beri söylüyor tepkisini merak ettim aslında ama kırıldım bana inş kız olur dıyor. Erkek kardesimin eside hamile inş seninki erkek diyormus
Yok canim hamilelik.1 ay once kurtaj oldum bebegimin kalp atisi olmadgi icin.Bende ocak annesi olacaktim nasip degilmis.Kirmizi lekelenmelerim bitmisti dun ilkkez gordum lekeyi camur gibiydi ayni.Anlamadm neden oldugunu basina glen var mi diye merk ettim.
Allah razi olsun canim rabbim tum isteyenlerede banada hayirli saglikli nasip eylesin insallah.Benim leke camur gibiydi.Norml kurtaj lekelenmelerm bitmisti.Dun birden bu lekeyi gorunce sasrdm
Allah razi olsun canim rabbim tum isteyenlerede banada hayirli saglikli nasip eylesin insallah.Benim leke camur gibiydi.Norml kurtaj lekelenmelerm bitmisti.Dun birden bu lekeyi gorunce sasrdm
Kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor? Biz yarın ikili testimizi yapacağız inşallah iyi çıkar hepimizin evlatları sağlıklı doğar inşallahh..
Bu arada 3 doktorda cinsiyet için yüksek ihtimal erkek dedi kemik yapısından zaten anlıyorlarmış bazıları söylemek istemiyor büyük ihtimal oğlumuz olacak :) karnım kilo almışım gibi çıktı iyice çıksın istiyorum artık Zaman hiiiç geçmiyor ya :/
Yok sadece gebeligi ogrendigimde dr a gittim ve orda kan verdim baktilar hep degerlerime falan sorun yoktu sadece folik asit kullaniyordum.bu ikinci gebeligimdi zaten.1 oglum var cok sukur 2 yasinda.
Canım ben hiç ikili test yaptırmadin. Detaylıya girdim çok iyi dedi doktor. O gün lan verdim nifty test için. Gelen raporda risk düşük çıktı oranlarda düşük geldi.
Canım ben hiç ikili test yaptırmadin. Detaylıya girdim çok iyi dedi doktor. O gün lan verdim nifty test için. Gelen raporda risk düşük çıktı oranlarda düşük geldi.
tansiyonun düşüklüğü bildiğim kadarıyla normal ve aslında iyi de birşey, tabi hayatı zorlaştırmadığı sürece.
onun dışında burun kanaması, çabuk yorulma (kalbin hızla çarpması), baş ağrısı benim okuduğum kadarıyla bizim geçirdiğimiz dönemin normallerindenmiş.
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hem cinsiyeti hem ikili testteki bhcg yi yazabilir misiniz fikir açısından. Benim kızımda 107 idi bunda 97 henüz belli değil cinsiyet daha 2 hafta var
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hem cinsiyeti hem ikili testteki bhcg yi yazabilir misiniz fikir açısından. Benim kızımda 107 idi bunda 97 henüz belli değil cinsiyet daha 2 hafta var