2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Acaba eşinle arasında bir soğukluk mu var eşine benzer diye mi korkuyor aldırış etme Can'ım ya

Geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah. Hamileliğim in ilk 5. Haftasında benden 1 defa kahve leke geldi ama su gibiydi

Geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah. Hamileliğim in ilk 5. Haftasında benden 1 defa kahve leke geldi ama su gibiydi
Allah razi olsun canim rabbim tum isteyenlerede banada hayirli saglikli nasip eylesin insallah.Benim leke camur gibiydi.Norml kurtaj lekelenmelerm bitmisti.Dun birden bu lekeyi gorunce sasrdm

ben çok yedim ramazandan önce..canım çok istiyordu napim:)komageneden alıyorduk bizde
Afiyet olsun canım bir yerim şişecek şimdi güvenemedim dışarıya evde yapayım dedim bir deneyeceğim bakalım birazdan evde güzel olmazsa dışardan yerim

Allah razi olsun canim rabbim tum isteyenlerede banada hayirli saglikli nasip eylesin insallah.Benim leke camur gibiydi.Norml kurtaj lekelenmelerm bitmisti.Dun birden bu lekeyi gorunce sasrdm
bisey sorucam butun testleriniz yapildimi hamilelik oncesi

Kızlar nasılsınız Nasıl gidiyor? Biz yarın ikili testimizi yapacağız inşallah iyi çıkar hepimizin evlatları sağlıklı doğar inşallahh..
Bu arada 3 doktorda cinsiyet için yüksek ihtimal erkek dedi kemik yapısından zaten anlıyorlarmış bazıları söylemek istemiyor büyük ihtimal oğlumuz olacak :) karnım kilo almışım gibi çıktı iyice çıksın istiyorum artık Zaman hiiiç geçmiyor ya :/

bisey sorucam butun testleriniz yapildimi hamilelik oncesi
Yok sadece gebeligi ogrendigimde dr a gittim ve orda kan verdim baktilar hep degerlerime falan sorun yoktu sadece folik asit kullaniyordum.bu ikinci gebeligimdi zaten.1 oglum var cok sukur 2 yasinda.

Anlattıklarının hepsini yaşıyorum gerçekten. NormalSe çok iyi kuzum Teşekkür ederim

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hem cinsiyeti hem ikili testteki bhcg yi yazabilir misiniz fikir açısından. Benim kızımda 107 idi bunda 97 henüz belli değil cinsiyet daha 2 hafta var

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hem cinsiyeti hem ikili testteki bhcg yi yazabilir misiniz fikir açısından. Benim kızımda 107 idi bunda 97 henüz belli değil cinsiyet daha 2 hafta var
Fbhcg yi diyorsun değil mi? 50 nin üstündeyse kız bu teori şaşmıyo pek. 30 un altındaysa erkek. Arada şüpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…