2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Suyunu icmedim. Yapraklarına limon sıkıp yedim yanında su ictim

haa tamam o zmn, ben yanlis anladim suyunu ictin gibi anladim..
dusuk tehlikesi olan bayanlarda tamamen yasakliyorlar doguma kadar, ama riski olmayanlar salatada fln yiyebiliyor.. ne kadar yiyosun tam bilmiyorum canim, ben iyiligin icin diyorum..

hayırlı doğumlar kızlar. bnde 2016 şubat annesiyim. elimde çok severek okuduğum iki kitap var. ayşe önerin hamileik doum ve bebek bakımı, 0-6 ay için bebeğimle oynuyorum kitapları. ikisini 25 e kargo bedava almak isterseniz görüşebiliriz :)

Benim kıyafetler çocuklara olur mu ki?Olur di mi?
Pazartesi sosyal hizmetlere de uğrayıp sorarim. Takim elbiseler falan olmaz çocuklara.onlar büyükler de verirler ordan

Kadin siginma evleri olabilir canim. Seni yonlendirirler. Ama cocuk esirgemede yetiskin kizlar da var sonucta.

Aman yarebbimm çok tatlılar :) bi ara tv de görmüştüm sanırım bunlar organik miydi el örmesi miydi neydi nerden alabiliriz bunlardan?
evet , pamuk iplikle örüyorlar, ben instagramdan aldim cnm, orda örüp satanlar var, istersen paylasirim adlarini ordan bakarsin? ya da telefonlarini sorarim ordan ulasirsin

evet , pamuk iplikle örüyorlar, ben instagramdan aldim cnm, orda örüp satanlar var, istersen paylasirim adlarini ordan bakarsin? ya da telefonlarini sorarim ordan ulasirsin
Çok sevinirim canım özellikle uyku arkadaşı olarak senin pembe tavşan gibi birşey istiyordum. Zahmet olucak ama İsimleriyle beraber numaralarını da mesaj atabilirsen çok makbule geçer canım, sosyal medya kullanmayanlardanım ben instagramım falan yok :) arkadaşımın hesabından girer bakarım

gectımı canım dusuk tehlıken
Gectı Allah a şükür ama benım önceden de ıkı düşük var, onun için Dr çok hareketlı olmamı onermıyor yanı 1 gun çıkarsam dışarı 2-3 gun dınlenıyorum.benım de gun ıçınde kıloduma çok mınık mınık ıslaklıklar gelıyo arada ne oldugunu cozemıyorum.dr gıtmeyı düşünüyorum

Kadin siginma evleri olabilir canim. Seni yonlendirirler. Ama cocuk esirgemede yetiskin kizlar da var sonucta.
Kadın sığınma evlerının yerı bellı degıl,eskı Eşler fılan Saldırıyo dıye gızlı tutuluyormuş,koordine merkezı gıbı bıyer oluyo oraya anca bırakılıyo,onlar teslım edıyosun,bı kere götürdüm bende B bugza

gectımı canım dusuk tehlıken
Canım bende Yaşadığım olaylardan bu konuda çok evhamlıyım elımde olsa usg ye sarılıp yatıcam,sımdı evde tekım.bu bahsettıgım su gıbı şey gelıyo dıye Dr gıtmek ıçın annemı aradım
Abıme hamıleyken 5-6 aylık gıbı acayıp suyu gelmış Dr gıtmışler,bebekler hareket ederken tırnakları ıle keseye ufak hasar verebılır ama Allah ın hıkmetıyle bu hareketı sankı bılır gıbı tam poposunu oraya denk getırır delıgı 1-2 günde kapatırlar bıkac gun dınlen Düzeltir demış ve abım suan 45 yasında
İçin rahat etsın dıye dedım belkı böyle bışey senın kı de
Sana dıyorum ama kafaya taktım ya Dr a gıtmek için hazırlanıyorum bu arada

Canım seninki de tüp bebekti diye hatırlıyorum, Crinone jel gibi bi progesteron kullanıyor musun hala? Benim de kullandığım dönem su gibi akıntım olurdu doktor jelden kaynaklı normal bi durum meraklanma demişti. Seninki de öyle birşey olabilir mi?

kızlar ben uyku tulumu gibi bişey almayı düşünmüyorum..bana gereksiz geliyor..sizler alcak mısınız?

Ben de düşük tehlikesi geçtikten sonra akıntıyla karışık sanki sıvı geliyor gibiydi çok kafaya takmıştım sonradan azaldı sadece beyaz akıntı dediğimiz şey geliyor.su olsa altına yapmış gibi olursun dediler ama insan 3 ay düşük tehlikesi diyip yatınca böyle şeyleri kafasına takıyor umarım sızıntı değildir

kızlar ben uyku tulumu gibi bişey almayı düşünmüyorum..bana gereksiz geliyor..sizler alcak mısınız?
Bazı çocuklar üstünün örtülmesinden hiç hoşlanmıyorlar anneler sürekli kontrol etmek zorunda kalıyor kışın da sürekli üstünü açınca hasta oluyorlar o yüzden bazılarına şart bence ama yeni doğan bebekler için diyorsan evet çok gerekli degil gibi zaten sarınca açamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…