2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merak etme canim yalniz degilsin Bundan sonra bebekler hizla kilo alacak. Biz de nasiplenicez. Dogumdan sonra bebek seni zayiflatiyor merak etme. Bu sutler nerden geliyor. Bizim depolardan
Kamelya bak eğer gitmezse bunlar gelir seni emziririm haberin olsun. Bu kadar depolama alanı nerdeymis peki? Hücrelerde mi depolanıp bu kadar su yemek? O hücreler nasıl kendilerine gelecekler bi daha?

Kamelya bak eğer gitmezse bunlar gelir seni emziririm haberin olsun. Bu kadar depolama alanı nerdeymis peki? Hücrelerde mi depolanıp bu kadar su yemek? O hücreler nasıl kendilerine gelecekler bi daha?

Deneyimimi paylasiyorum canimin ici. 25 kilo almis ve vermis biri olarak soyluorum. Ayrica kilolarimi verdikten sonra ne bir catlak ne bir porsume hicbirsey olmadi. Icin rahat olsun diye yani.

Deneyimimi paylasiyorum canimin ici. 25 kilo almis ve vermis biri olarak soyluorum. Ayrica kilolarimi verdikten sonra ne bir catlak ne bir porsume hicbirsey olmadi. Icin rahat olsun diye yani.
Aa süper inş biz de hemen veririz çatlaksız buruşuksuz oluruz
Ben de yeni başladım kan ilacına. Oligofer Fol kullanıyorum.birazcık çabuk acıktırıyor sanki bilmiyorum iştah açtı gibi inş kilo artışım çok olmaz

Demir hapi biraz istah aciyor ama gecici bir durum canim. Bunye alisiyor. Ama vitamin icin ayni seyi soyleyemicem. Malesef cok kilo oldiriyor.

Kızlar baş agrisindan ölüyorum resmen içi yanıyor kaFamin salı randevu var acile gidiMMI bilmiyorum acil önerisi olan varmı çok kötü durumdayım diş dolgularim düşmüştü 2 gündür zaten mahvolmustum ağrıdan şimdi birde bu çıktı böbreğimde ağrıyor sanki acayip sabaha kadar uyumadim ne oluyor yaaaa minoset içtim inşallah bişi olmaz .ağrı geçirecek bi öneri baş için oluyorum offff

Parola iç. Lavanta yağı kolonyası da olur masaj yap kafana

Parola iç. Lavanta yağı kolonyası da olur masaj yap kafana
IÇİ alev alev yanıyor ayağa kalkmadim kafam sallanıyor tuzlu Ayranm i icsem limon mu yesem bilemedim yazamıyorum bile suan canım ensem kafamın içi bu ne açaba tansiyonmuki

Minoset

Var icsemmiki gece 5 te içmiştim tekrar icsem fazlami olur.3 gündür bebis te oynamadı bi sorun yoktur demi yaaa

Minoset icebilirsin ama zaten yeterince icmissin. Imkanin varsa tansiyonunu olctur. Kan basincimiz arttigi icin bas agrilari normal. Benim de her gun agriyor. Bol bol su ic canim. Sivi almaya ozen goster.

Minoset icebilirsin ama zaten yeterince icmissin. Imkanin varsa tansiyonunu olctur. Kan basincimiz arttigi icin bas agrilari normal. Benim de her gun agriyor. Bol bol su ic canim. Sivi almaya ozen goster.
Sağol canım. Ya bu normal ağrı değil ki kulaklarımın arkasindan kafamin her tarafına yayiliyor bi acilen gidecem eşimi arayim olmazsa

74.7 !!!!
4gunde 3kg!!!!!
4 buçuk ayda almadığım kiloyu carsambadan beri aldim ya ben ne diyim nerelere gideyim!!!!

Canım ya 3-4 günde o kadar alınmaz ya sanmıyorum.
Vücut su mu topluyor ödem mi yapıyor şişiyor muyuz anlamıyorum.

Bir güntartıya çıkıyo 2 kilo almışım diyor bir sonraki gün yine normal gösteriyor.
Bence yiyip içmemizle alakası yok bunun.

Vitamin kullanmıyorum ben onlar belki aldırıyordur.

Ya da 2 gündür demir ilacını almadım kilom şuan aynı.Demir ilacı o hale getiriyor sanırım.

gecmis olsun, susuz mu kaldin acaba?
migren fln degil dimi?
istersen acile git, bi serum taksinlar, baya rahatlatir.. minoset alabilirsin hamilelikte kullanilan tek agri kesici o zaten..

IÇİ alev alev yanıyor ayağa kalkmadim kafam sallanıyor tuzlu Ayranm i icsem limon mu yesem bilemedim yazamıyorum bile suan canım ensem kafamın içi bu ne açaba tansiyonmuki

tansiyonunu olcturmeden ayran limon fln icme,
parol ve minoset ayni sey, esdeger ilac onlar.. ensede sakaklarda zonklama varsa yukselmistir tansiyonun..
bas donmesi goz kararmasi varsa dusmustur..

gecmis olsun, susuz mu kaldin acaba?
migren fln degil dimi?
istersen acile git, bi serum taksinlar, baya rahatlatir.. minoset alabilirsin hamilelikte kullanilan tek agri kesici o zaten..
Canim disdolgum düşmüştü 2 taraftada 1 erer tane bişi yiyeMedim 2 gündür ağrıdan. dolayisiyla tam tok olmayınca su da fazla tuketemedim acaba olabilirmiki ama acayip terliyorum alım falan sağ üst karnimda sanki bobregim ağrıyor gibi ağrıyor minoset kaç kez alınıyor günde bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…