2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
evet canım yeni doğan için diyorum..zaten 2-3 ay sonra da yaz gelicek..üstünü açarsa bir dahaki kış anca düşünürüm..

kızlar ben uyku tulumu gibi bişey almayı düşünmüyorum..bana gereksiz geliyor..sizler alcak mısınız?
uyku tulumu yaşadığın şehirle alakalı.soğuk bi şehirdeysen iyi oluyor.ama uyku tulumlarının sağlıklı olanları var onlardan al

Ahahaha iyimis anayim ben anaaaaaa!!!!
En hamile benim!!!!

Kirkinda çocuk doğurunca b.kunu çıkarttı derler bana da artık. Gormemisin oğlu olmuş :)))))
Bana da derler istemiyorum dedi dedi görmemişe bak diye iyiki istemiyormuş hahaha Hiç umurumda olmaz isteyen istediğini diyebilir biz keyfini çikaralım boşverrrr... anayız biz anaaa

Çok komiksiniz yaa... cordi senden de ilerleyen zamanlarda süt fışkırtma videoları bekliyoruz
O konuyu açana da ayrı koptum..

74.7 !!!!
4gunde 3kg!!!!!
4 buçuk ayda almadığım kiloyu carsambadan beri aldim ya ben ne diyim nerelere gideyim!!!!
Canım bende senin gibi hızlımartış yaşıyorum anlamadım ki ne oldu su da içmeye çalışıyorum ama sinir oldum valla bence tartı bozuldu :)) haftaya pazartesi büyük ihtimalle doktora gidicem bide onun tartısında tartılayım. Muhtemelen her ay bana böyle bakan doktorum bu ay Böyle bakacak :)))

Günaydın kızlar ben de dünden beri kaşınıyorum kabardı her yerim dün kan ilacına başladım ondan oldu galiba doktoru da bu günün pazar olduğunu unutup aradım bu saatte bi 4-5 gün bırak dedi bu saatte kadını aradığıma da pişman oldum inşallah uyandırmamışımdır

Günaydın Saat çok da erkek. Değil ya 10 oldu zaten 7-8 de aramamışsın boşver insanlık hali sonuçta. Kaşıntı feci bişey

ben başka birine daha sordum sanrıım gümrükte bazen sıkıntı çıkabiliomuş . gerçi alacagım ufak bişey ama.kafam karıştı.
Benim kardeşim sürekli alış veriş yapıyor o siteden hiç sorun olmadı. Yüksek fiyatlı ürünlerde olur o gümrük sorunu. Aldığın şey pahalı birşey değilse sorun olmaz.

yaaaa
kimisi de oyle diyor, sevmeyen durmayan bebekler de oluyormus.. bilmiyorum walla, keske deneme suresi fln olsa..
Bebekler doğduktan sonra karar vermeniz daha kolay olur çocukların mizacına göre alırsanız daha mantıklı olabilir. Benim yeğenim bebek arabasında bile durmuyor sadece uyurken koyuyoruz. Belki bir tane alsanızda yetecek çocukların durumuna göre.

74.7 !!!!
4gunde 3kg!!!!!
4 buçuk ayda almadığım kiloyu carsambadan beri aldim ya ben ne diyim nerelere gideyim!!!!

Merak etme canim yalniz degilsin Bundan sonra bebekler hizla kilo alacak. Biz de nasiplenicez. Dogumdan sonra bebek seni zayiflatiyor merak etme. Bu sutler nerden geliyor. Bizim depolardan

cnm agir kansizligin yoksa, feramati bikac gun biraksana, bakalim duzeliyor mu? nedenini anlayalim
Bu sabah altıda içtim. Yarın ve birkaç gün icmeyeyeim. Zaten kansızlık falan yok ki bende. Adet yerini bulsun diye içiyorum bence. Hain sabah da doktorcuguma sorudan bu nedir yaaa?? Diye

Benimki tamamını görebilmek için iki kere bakicak boooleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…