Bazı çocuklar üstünün örtülmesinden hiç hoşlanmıyorlar anneler sürekli kontrol etmek zorunda kalıyor kışın da sürekli üstünü açınca hasta oluyorlar o yüzden bazılarına şart bence ama yeni doğan bebekler için diyorsan evet çok gerekli degil gibi zaten sarınca açamıyorlar
Bana da derler istemiyorum dedi dedi görmemişe bak diye iyiki istemiyormuş hahaha Hiç umurumda olmaz isteyen istediğini diyebilir biz keyfini çikaralım boşverrrr... anayız biz anaaa
O nasıl bi' arkadaş, süt fışkırtma videosu nedir yahu. :/ O da ilginçmiş.
Sonra babaanne memesine dönmesin.
Geçenlerde biri ilginç bi' konu açmıştı. Hamileyim, memelerim ayrı yönlere bakıyor mu neydi.
Benim ilk zamanlar içleri acaip yanıyordu. Sanki magma çıkacak gibi. O geçince gelmeye başladı.
Var aslında da resimde pek belli değil sanırım :) verdiğim kiloları alıyorum şimdilik ama bu günlerde vücudumun su tuttuğunu düşünüyorum ya çok hızla artıyor kilo çünkü
Canım bende senin gibi hızlımartış yaşıyorum anlamadım ki ne oldu su da içmeye çalışıyorum ama sinir oldum valla bence tartı bozuldu :)) haftaya pazartesi büyük ihtimalle doktora gidicem bide onun tartısında tartılayım. Muhtemelen her ay bana böyle bakan doktorum bu ay Böyle bakacak :)))
Günaydın kızlar ben de dünden beri kaşınıyorum kabardı her yerim dün kan ilacına başladım ondan oldu galiba doktoru da bu günün pazar olduğunu unutup aradım bu saatte bi 4-5 gün bırak dedi bu saatte kadını aradığıma da pişman oldum inşallah uyandırmamışımdır
Günaydın kızlar ben de dünden beri kaşınıyorum kabardı her yerim dün kan ilacına başladım ondan oldu galiba doktoru da bu günün pazar olduğunu unutup aradım bu saatte bi 4-5 gün bırak dedi bu saatte kadını aradığıma da pişman oldum inşallah uyandırmamışımdır
Benim kardeşim sürekli alış veriş yapıyor o siteden hiç sorun olmadı. Yüksek fiyatlı ürünlerde olur o gümrük sorunu. Aldığın şey pahalı birşey değilse sorun olmaz.
Bebekler doğduktan sonra karar vermeniz daha kolay olur çocukların mizacına göre alırsanız daha mantıklı olabilir. Benim yeğenim bebek arabasında bile durmuyor sadece uyurken koyuyoruz. Belki bir tane alsanızda yetecek çocukların durumuna göre.
Merak etme canim yalniz degilsin Bundan sonra bebekler hizla kilo alacak. Biz de nasiplenicez. Dogumdan sonra bebek seni zayiflatiyor merak etme. Bu sutler nerden geliyor. Bizim depolardan
Bu sabah altıda içtim. Yarın ve birkaç gün icmeyeyeim. Zaten kansızlık falan yok ki bende. Adet yerini bulsun diye içiyorum bence. Hain sabah da doktorcuguma sorudan bu nedir yaaa?? Diye
Canım bende senin gibi hızlımartış yaşıyorum anlamadım ki ne oldu su da içmeye çalışıyorum ama sinir oldum valla bence tartı bozuldu :)) haftaya pazartesi büyük ihtimalle doktora gidicem bide onun tartısında tartılayım. Muhtemelen her ay bana böyle bakan doktorum bu ay Böyle bakacak :)))