2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yahuuuu ne kadar cabuk ilerliyor artık sayfalar akşamları artık hiç bakamıyorum halsizlikten kızlaar birde grip oldum ilaç kullanamıyorum ne yersiniz ne içersiniz geçen bir arkadaş daha yazmıştı grip olduğunu bebişi merak ediyorum iyidir inşallah birdahaki randevuya daha bir haftam var

İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki
Canim benim progestanin ignesi hakkinda bir bilgim yok ama agizdan alindimi cok bayginlik yapiyor.vajinal kullandinmi hem daha etkili oluyor hem bayginlik yapmiyor.ben iki turlude kullandim ama simdi vajinal kullaniyorum daha lekelenmem kesilmedi.
Dun ikiz hamile olan varmi diye yazmussinya onuj etkisinde kaldim galiba ruyamda ikizlere hamileydim.hayrolsun insallah.
Birde sunu soylemek istiyorum drun vajinal bakiyor galiba oyle yazmissin.sen bilirsin ama baktirma dusuge neden olabiliyormus.ne gerek var o riski almaya.yinede sen bilirsin icin nasil rahat ediyorsa oyle yap.
Bir dahaki kontrolun ne zaman benim 27 mayis bir haftam kaldi.

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri elime süpürgeyi hiç almadım hiç bir iş yapmıyorum yemek haricinde bulaşık yıkıyorum o kadar ..eşim hallediyor oda haftada bir ev toz içinde vallaha hiç riske atmak istemiyorum kimyasal yaşadım bir kaç ay evvel. grib de oldum şimdi 12. haftadan sonra yine rahatız inşallah

Bende ayni ilacı kullaniyom aşırı uyku hali yorgunluk bas dönmesi yapiyo doktor olabilir dedi bunlar. Bi is yapiyom uzerimden kamyon geçmiş gibi oluyo :)

İğne böyle yapıyosa fıtılı nasıl yapar benı acaba. Offf bugunu bır atlatsam. Yarına geçermiki

Ben ilk gebeliğimde 4 ay kadar kullanmıştım gece yatmadan yutuyordum çok aman aman yan etkisi olmadı, bu sefer de tedbir amaçlı kullandım biraz ama baş dönmesi, otobüs tutmuş hissi yaptı bıraktım yarın dra soracağım tekrar ama bu dediklerim sadece progestanın yan etkileri değil tabi hamileyiz sonuçta onun da etkisiyle oluyo hala halsizliğim var midem kötü, 9. haftadan sonra geçiyo halsizlik filan

Ihlamur içebilirsin canım, bol bol meyve yiyebilirsin

Desene daha 6 hafta beklicez.
Üfff.
bize doktor hemen yasakladı 12. haftaya kadar ilişki yok dedi daha biz sormadan düşün bulantılara ve ara ara olan sancılara rağmen canım istiyor bazen çok tuhaf hamilelik isteği düşürür derler ama bende öyle değil azgınmıyım neyim utandım şimdi

Çarsamba gunu canım. Ogune kadar yatacagım. Bakalım İnşallah daha ilaca falsn gerek kalmadan atlatırım bu sıkıntıyı. Az önce hemşire arkadasla konustum. Benım dun yaptırdığım progestan iğnesi bır haftalık depoymuş. Çok sıkıntın yoksa ilacı kullsnma dedı. Zaten yatıyorum sarhoş gıbıyım. Ayaga kalkamıyorum o derece yani. Ateş basıyor bırde

Sen düşük tehlıkesi için bişey kullanıyomusun canım

Benim düşüğüm hiç olmadı daha önce

Kanaman olmuş ondan vermiş doktor korkma kullan fitil olarak kullanırsan bu kadar yan etkisi olmaz progestronun

Acaba iyi mi yapıyoruz bilemedim ki
Standartı yok mu bunun ya.
Bu arada bulantım yine başladı. Sabah bulantısı değil öğlen bulantısı benimki resmen.

Sen düşük tehlıkesi için bişey kullanıyomusun canım
canım doktora demiştim kimyasal yaşadığımı daha önce düşük tehlikesine karşı birşey verecekmisinz diye sordum oda çok soğukkanlı bir şekilde bir kere yaşandı diye bir ikinci kez olacak diye birşey yok bu yüzden gerek yok dedi. bende güvendim ne yapiim Allaha şükür şuan herşey iyi gidiyor

Acaba iyi mi yapıyoruz bilemedim ki
Standartı yok mu bunun ya.
Bu arada bulantım yine başladı. Sabah bulantısı değil öğlen bulantısı benimki resmen.
bilemiyorum canım riske atmak istemiyorum ben kanama felan başlasa asla affetmem kendimi eşimde öyle tutuyoruz kendimizi. yapanlarda var sorun yaşamadan bir çok forumda okudum bende

Ozaman ultrasonda bır sorun görülmedi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…