2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım sen daha önce gitmemişmiydin umarım bebeğin seninledir

D dorti iyotsuztuz : Hayir daha henüz haber yok. Simdi cikacam doktora gitmek icin. Evde bu sabahin testi duruyordu daha, hani negatif olan ve baktim hafif bir silik cizgi var. Saatler sonrasi bir teste güvenmedigimden diyorlar ama yinede bana biraz morel verdi. Sordugunuz icin cok tesekkür ederim kizlar.

ben yazmıştım grip olduğumu şimdi iyiyim çabuk toparladım meyve ve ıhlamur içtim inşallh sende hemencecik atlatırsın

cnm haber var mi ne dedi doktorun

İlk gebeliğindedemi düşük tehlıken vardı canım
Yok canim ilk gebeligimde dusuk tehlikem olmadi ben agizdan progestani asilama oldugumda almistim o zaman baska dra gitmistim kac gun ictim hatirlamiyom sehirici otobusunde uyumustum dusun yani nasil bayginlik veriyorsa

Yeterki bebegin seninle olsun

Hadi güzel haberlerle gel canım

Hala lekelenmem kesilmedi simdide istanbuldan balikesirden misafirlerim geliyor onlari bekliyom bebek gormeye geliyorlar Allahtan bende kalmayacaklar baska bi arkadasimda kalacaklar.biraz ortaligi toparlayayim dedim lekem artti belim agriyor onlar gelene kadar biraz dinleneyim dedim.ne kadar problemli hamilelikler yasiyoruz farkindamusiniz butun sorunlu anneler ocak ayinda toplanmisiz:)))sorunlarimiz ortak olunca birbirimizi dahada iyi anliyoruz.insallah iyi oluruz bebislerimiz iyi olurlar.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Hala lekelenmem kesilmedi simdide istanbuldan balikesirden misafirlerim geliyor onlari bekliyom bebek gormeye geliyorlar Allahtan bende kalmayacaklar baska bi arkadasimda kalacaklar.biraz ortaligi toparlayayim dedim lekem artti belim agriyor onlar gelene kadar biraz dinleneyim dedim.ne kadar problemli hamilelikler yasiyoruz farkindamusiniz butun sorunlu anneler ocak ayinda toplanmisiz:)))sorunlarimiz ortak olunca birbirimizi dahada iyi anliyoruz.insallah iyi oluruz bebislerimiz iyi olurlar.Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

İnşallah canım. Bu gece bır rahat uyusam sabaha İnşallah iyileşmiş uyanırım. Sanki ateş var ayaklarımda. Bukadarmı yapar bir iğne insanı
Hetkesin bunyesi farkli canim benim sana agir geldi demekki.hayirlisiyla bi 12 haftayi gorseydik

Hayolsun insallah canim normalde kesenin gorunmesi lazim ama gec dollenme olduysa gozukmez bi kan sonucun ciksin bakalim sakin olmaya calis.en son ne zaman kan vermistin kac cikmisti

Hayolsun insallah canim normalde kesenin gorunmesi lazim ama gec dollenme olduysa gozukmez bi kan sonucun ciksin bakalim sakin olmaya calis.en son ne zaman kan vermistin kac cikmisti

Keske kabul etmeseydin misafir, baskasinda kalsalar bile sana yük olur simdi. Durumundan haberdarlardir umarim. Lekelenme devam ederken birazcik istirahat edebilsen iyi olurdu.
Takvim yapmadım ama benim de bdt 08.01.2017 :)
Hayirlisiyla tamamlayabilirsek benim aralik annesi olma ihtimalim de yuksek tabi. İlki sezeryan oldugu icin bunu daha erken almak isterler diye dusunuyorum.
Tabi iki hafta cok erken ama her an aralik annesi de olabilirmisim gibi geliyor.

Acaba iyi mi yapıyoruz bilemedim ki
Standartı yok mu bunun ya.
Bu arada bulantım yine başladı. Sabah bulantısı değil öğlen bulantısı benimki resmen.
Benim kizimdayken aksam yedi olunca baslardi bulantim, bir iki saat surerdi.
Simdi de aksamlari hissediyorum ama fazla degil

D dorti iyotsuztuz

Kizlaar, yeni geldim doktordan. Burdaki gibi anlattim ve pozitif testin fotosunu gösterdim ve doktorumda benim büyük ihtimal ile hamile oldugumu düsünüyor. "Kaninda yüksek oran hcg bekliyorum" demisti. Kanimi verdim ve yarin sabah saat 9da sonuclari alabilirmisim!

Ya doktor bana bayaa moral verdi kizlar. Yarine kadar cidden bekleyemiyorum. Umarim bebisimiz bizimledir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…