2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu arada sat a göre 5+2 günlük hamileyim ama hamilelik takviminde 6 haftalik gösteriyor yarın keseyi görmeye gitcez insallah

Ah canim umarim hicbirseydir ve bosuna panik yapiyorsundur. Güzel haberler ile gelirsin insallah, icini ferah tut canim.

Benim de öyle olmuştu arada yaptığım testin birinde hiç bir şey çıkmadı ama hamileyim. Senin için de hayırlısı olsun inşallah. İçini ferah tut

Merhaba ocak anneleri bende Allah izin verirse ocak annesi olacagım aralık ayında bi bebeğimi kaybettim simdi tekrar hamileyim çok şükür insallah hepimiz meleklerimize kavusuruz
Bende Aralık ayında kaybetmiştim

Acaba iyi mi yapıyoruz bilemedim ki
Standartı yok mu bunun ya.
Bu arada bulantım yine başladı. Sabah bulantısı değil öğlen bulantısı benimki resmen.
canım benimde değişiyor artık ama cubuklu kraker iyi geliyor ve yeşil elma kabuğunu soyuyorum kesiyor sende dene yada kendine iyi gelene bul at ağzına hemen leblebide iyi gelir diyorlar

Hamileliğimi öğrendiğim gün hafif pembe ardından kahverengi akıntım oldu. Ertesi gün doktora gidince rahimden geldiğini söyledi. İğne ve hap verdi. Bir hafta kalkmadan yattım. Hap mide bulantısı ve uyku yapabilir demişti. İğne de ishal yapmıştı. Şükürler olsun 4 günde kesildi. Hala ilacı kullanıyorum. İğne 2 defa vuruldum 5 gün arayla. İçini ferah tut inşallah bi sıkıntı olmaz.

Benim de öyle olmuştu arada yaptığım testin birinde hiç bir şey çıkmadı ama hamileyim. Senin için de hayırlısı olsun inşallah. İçini ferah tut

Gercektenmi? Umarim bendede aynisi olur. Bunu benim ile paylastigin icin cook tesekkür ederim. Az sonra kan vermeye gidecem, bakalim ne olacak

Benim de kimyasal gebeliğim vardı. Coraspirin verdi. İlk hafta kahverengi lekem gelmişti o nedenle de progestan kullanıyorum. Coraspirin vermesi ilginç geldi bana. Pıhtılaşma falan bakmadan verdi. Kimyasal gebelik geçirdiğin için dedi

Ben de simdi dokordayim tahlillerimi göstermeye gelmiştim. Kesey göremedi ultrasonda vajinal de vakti yine yok. Rahim duvari çok kalinlasmamis dedi. B hcg için kan verdim sonucu alinca konusalim dedi. Hayirlisi olsun diyorum sadece. Şimdi olmaz ilerde olur inşallah

Şu devletteki bazı doktorlar çok garip ultrasona o kadar garip baktı ki korktum bi sorun mu var diyorum 1 dakika diyo ne açıklama ne bişey sadece kalp atışı var dedi bi iğne verdi ben yarın kendi doktoruma gidicem içim rahat etmedi

Ne
Ne iğnesi niçin iğne verdi

İnşallah kese görünür kese daha önce hiç görülmedimi ilk kontrolmü

Igne cok etkili demekki.benimde hep hasta gibiydim bugun sanki biraz daha iyiyim biraz iyi olayim icime hemen suphe giriyor bebege birseymi oldu diye ama ilk gebeligimdede birden bire iyi olmustum o kadar iyi olmustumki solugu drda almistim simdi tecrubeliyim drda solugu almadim:)))

Gercektenmi? Umarim bendede aynisi olur. Bunu benim ile paylastigin icin cook tesekkür ederim. Az sonra kan vermeye gidecem, bakalim ne olacak

Haber var mı?

Benimki kimyasalı söylediğimde coraspin de vermedi. Zaten pıhtılaşmıyor benim faktör 12 eksikliğim var da dr bilmiyor bunu söylemedim sanki.

Hayırlısı olsun canım.
Haber ver

Devlette makineler eski çok.
Ondan sanırım biraz da.

Igne cok etkili demekki.benimde hep hasta gibiydim bugun sanki biraz daha iyiyim biraz iyi olayim icime hemen suphe giriyor bebege birseymi oldu diye ama ilk gebeligimdede birden bire iyi olmustum o kadar iyi olmustumki solugu drda almistim simdi tecrubeliyim drda solugu almadim:)))

İlk gebeliğindedemi düşük tehlıken vardı canım

Sanki narkoz vermişler gibiyim. Gözlerımde ışıklar çıkıyor. Bu nasıl bişeymiş böyle. Hiç duzelme yok. İnşallah yarında böyle olmam. Zaten dün doktor demişti bu iğne depo dedı. Bır hafta idare edıyormuş. Allah korusun iğnenin etkisi geçince kanama falan olmaz değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…