Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de gitmiyorum doktora.
7. Haftanın içindeyken kese kalp atışı falan tek seferde baktıracağım.
Bulantı 6. Haftada başlar derler. Ben 4+4üm tabi ki bir şey yok.
Kizlar bende bugun doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem.. Benim gebeligim riskli bu yüzden 8. aya kadar her gün igne vurulacak bana.. Insallah sizler kolay bir hamilelik dönemi geçirirsiniz
39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim
sen 2.cocuğu düşünüyodun dimi ?
benim bi arkadaşım da 2.çocuğa karar verdi 8ay denedi tık yok .doktor film çekelim dedi yapışıklık oluşmuş meğer o ay hamile kaldı ..
Kızlar bu akşam kan testi yaptırdım 496 çıktı ayyy hala inanamıyorum bebişim benimle. Daha önce 8 haftalık düşüğüm oldu ama bu sefer içimden bi his herşey yolunda gidecek diyo Rabbim banada hepimizede anneliği yaşatsın
39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim
Kızlar bu akşam kan testi yaptırdım 496 çıktı ayyy hala inanamıyorum bebişim benimle. Daha önce 8 haftalık düşüğüm oldu ama bu sefer içimden bi his herşey yolunda gidecek diyo Rabbim banada hepimizede anneliği yaşatsın