• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
D dorti solda olunca ne olurmuş benim solda cumaya randevum var inşallah kalp atışlarını yine duyarım aslında çok korkuyorum ilk bebeğimi bu haftada kaybettim bi daha yaşamak istemiyorum resmen kabusum oldu şu 3 ayı bi atlatsak o zaman rahatlarım sanırım
Biz seninle aynı durumdaymışız ya benimde bu haftada kalmıştı kuzum dün kontrole gittim kendimi korkudan öyle bir kastım ki olumsuz birşey duyacağım diye ama çok şükür herşey yolundaydı. İnş böyle devam eder. Ben belirtiler az biraz sakinleyincede panik oluyorum sende de oluyor mu böyle düşünmek istemiyorum ama bu hafta geldi bana bu korku allah hayırlara çıkarsın

Biz seninle aynı durumdaymışız ya benimde bu haftada kalmıştı kuzum dün kontrole gittim kendimi korkudan öyle bir kastım ki olumsuz birşey duyacağım diye ama çok şükür herşey yolundaydı. İnş böyle devam eder. Ben belirtiler az biraz sakinleyincede panik oluyorum sende de oluyor mu böyle düşünmek istemiyorum ama bu hafta geldi bana bu korku allah hayırlara çıkarsın
O bendede var yaaa napıcaz iyice paranoyak olcaz böyle giderse

Sakizkutusu Sakizkutusu
çook sevindim tatlımm inşallah hep böyle devam. düşün bak şöylede oluyor sonra mesela dün gece hiç sancım olmadı ne batmalarım hiçbişey o zamanda yine düşünüyorum acaba bebiş iyimi hiç ağrım sızım yok diye :KK48: yani ağrı olunca en azından bebişi hissetmiş gibi oluyorum yaranamıyorum kendime :olamaz::KK22::KK23:

Sakizkutusu Sakizkutusu
çook sevindim tatlımm inşallah hep böyle devam. düşün bak şöylede oluyor sonra mesela dün gece hiç sancım olmadı ne batmalarım hiçbişey o zamanda yine düşünüyorum acaba bebiş iyimi hiç ağrım sızım yok diye :KK48: yani ağrı olunca en azından bebişi hissetmiş gibi oluyorum yaranamıyorum kendime :olamaz::KK22::KK23:

Amin canım inşallah yaa. Aynen ağrı olsa bi dert olmasa bi dert bende aynı düşünüyorum :)
Eğer sorun olmadığı konusunda içim rahat olsa o ağrıyı çok dert etmeyeceğim ama işte insan korkuyo ister istemez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde aksine sabah uyanınca başlıyor ikindi vaktine kadar ikindiden sonra rahatlıyorum yavaş yavaş. ama çok şükür dünde bugünde iyim hiç sorunum yok hamile değilmişim gibi inşallah böyle gider :)) Dün evimin tüm işlerini yaptım yemegimi yaptım hatta iyi hissederken bu akşamınkileride yaptım:KK45: Senin kaç haftalık canım takvim oluştursana.
Masallah canim hep boyle rahat olursun umarim.
Benim 8 hafta oldu . Gebeligim riskli takvim yapmiyorum o yuzden.
Sozde istirahat etmem gerekiyor ama ben hep ayak ustuyum malesef.
Ben de hep isle gucle ugrastim bugun.

Maşallah canım baya olmuş dinlen yat ozaman illaki iş ileride yapılır yorma kendini iyi düşün iyi olsun:KK200:

Canım geçmiş olsun. Yatıp ıstırahat etmen lazım. Kendını yorma sakın. Bu haftaları bır atlatalım hayırlısıyla. Hersey yoluna gırecek Allahın izniyle canım.

Bilemedim, fazla su icmedigim zamanlardada tuvalete gidiyorum, cildiriyorum resmen.
Gebeliğin ilk aylarında çok normalmiş bu çünkü bebek senin mesanene yaslanıyo yani idrar torbası sıkışıyor sonra bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo ve yine doğuma yakın tekrar aşağı iniyo malesef hepimizde bu tuvalet sorunu var

Gebeliğin ilk aylarında çok normalmiş bu çünkü bebek senin mesanene yaslanıyo yani idrar torbası sıkışıyor sonra bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo ve yine doğuma yakın tekrar aşağı iniyo malesef hepimizde bu tuvalet sorunu var

Ama artik tuvaletten yemin ederim biktim :KK70:Oraya giderkene resmen bir oooofffffff yine mi yaaaa diye söyleniyorum. Adeta bir tuvalet travmasi diyebilirim :KK70:

O bendede var yaaa napıcaz iyice paranoyak olcaz böyle giderse
Sorma ya olumsuz düşünmeyeceğim diye şartlıyorum kendimi ama korkuma da engel olamıyorum sonuçta yaşanmış bir travma var. Bu hafta dolsun inşallah bu streste geçer hamileyim demeye hamileyim moduna gitmeye korkuyorum :KK43:

Sorma ya olumsuz düşünmeyeceğim diye şartlıyorum kendimi ama korkuma da engel olamıyorum sonuçta yaşanmış bir travma var. Bu hafta dolsun inşallah bu streste geçer hamileyim demeye hamileyim moduna gitmeye korkuyorum :KK43:
Ben daha kımseye söylemedım hamıleyım dıye. Ama Rabbim büyüktür. Bu haftalar sıkıntılar oluyor ama bak sonu çok guzel olacak. Dua ve sabır ile hepimiz istediğimize kavuşacağız İnşallah canım.

Back
X