- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
aynı gün mü doğuracağız bacım :)Bulantı, baş dönmesi gün geçtikçe artıyor bende de. Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. Burnuma mutfak da kokmaya başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı gün mü doğuracağız bacım :)Bulantı, baş dönmesi gün geçtikçe artıyor bende de. Ne zaman başlayıp ne zaman biteceği hiç belli olmuyor. Burnuma mutfak da kokmaya başladı
Biz seninle aynı durumdaymışız ya benimde bu haftada kalmıştı kuzum dün kontrole gittim kendimi korkudan öyle bir kastım ki olumsuz birşey duyacağım diye ama çok şükür herşey yolundaydı. İnş böyle devam eder. Ben belirtiler az biraz sakinleyincede panik oluyorum sende de oluyor mu böyle düşünmek istemiyorum ama bu hafta geldi bana bu korku allah hayırlara çıkarsın
Canim cok su ictigin icin mi tuvalete sık gidiyorsunYa uyuyamiyorum artik, sürekli tuvalete gidiyorum. Bak daha yeni bi saat önce gittim, simdi yine gitmem gerek![]()
O bendede var yaaa napıcaz iyice paranoyak olcaz böyle giderseBiz seninle aynı durumdaymışız ya benimde bu haftada kalmıştı kuzum dün kontrole gittim kendimi korkudan öyle bir kastım ki olumsuz birşey duyacağım diye ama çok şükür herşey yolundaydı. İnş böyle devam eder. Ben belirtiler az biraz sakinleyincede panik oluyorum sende de oluyor mu böyle düşünmek istemiyorum ama bu hafta geldi bana bu korku allah hayırlara çıkarsın
Benim birincisi sezeryan. Bu da öyle olur. 10'u gibi alırlar. Ama SAT'lar biraynı gün mü doğuracağız bacım :)
benim de 1. sezeryan benimkini de önce alırlar büyük ihtimal :))Benim birincisi sezeryan. Bu da öyle olur. 10'u gibi alırlar. Ama SAT'lar bir![]()
insallah canimmmBenimde 20 haziraaan! Umarim o gün cok güzel haberleri burda paylasiriz![]()

tatlımmm nasılsın bakiiim senyogurt icine ekmek hemen deniyorum yoksa gece uyutmuyor offf

Canim cok su ictigin icin mi tuvalete sık gidiyorsun
Sakizkutusu
çook sevindim tatlımm inşallah hep böyle devam. düşün bak şöylede oluyor sonra mesela dün gece hiç sancım olmadı ne batmalarım hiçbişey o zamanda yine düşünüyorum acaba bebiş iyimi hiç ağrım sızım yok diyeyani ağrı olunca en azından bebişi hissetmiş gibi oluyorum yaranamıyorum kendime
![]()
8 haftalik olfuk bugun Dorti.Yenimi basladı bulantıların canım. Kac haftalıksın
Masallah canim hep boyle rahat olursun umarim.Benimde aksine sabah uyanınca başlıyor ikindi vaktine kadar ikindiden sonra rahatlıyorum yavaş yavaş. ama çok şükür dünde bugünde iyim hiç sorunum yok hamile değilmişim gibi inşallah böyle gider :)) Dün evimin tüm işlerini yaptım yemegimi yaptım hatta iyi hissederken bu akşamınkileride yaptımSenin kaç haftalık canım takvim oluştursana.
Maşallah canım baya olmuş dinlen yat ozaman illaki iş ileride yapılır yorma kendini iyi düşün iyi olsunMasallah canim hep boyle rahat olursun umarim.
Benim 8 hafta oldu . Gebeligim riskli takvim yapmiyorum o yuzden.
Sozde istirahat etmem gerekiyor ama ben hep ayak ustuyum malesef.
Ben de hep isle gucle ugrastim bugun.
Canım geçmiş olsun. Yatıp ıstırahat etmen lazım. Kendını yorma sakın. Bu haftaları bır atlatalım hayırlısıyla. Hersey yoluna gırecek Allahın izniyle canım.Masallah canim hep boyle rahat olursun umarim.
Benim 8 hafta oldu . Gebeligim riskli takvim yapmiyorum o yuzden.
Sozde istirahat etmem gerekiyor ama ben hep ayak ustuyum malesef.
Ben de hep isle gucle ugrastim bugun.
Gebeliğin ilk aylarında çok normalmiş bu çünkü bebek senin mesanene yaslanıyo yani idrar torbası sıkışıyor sonra bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo ve yine doğuma yakın tekrar aşağı iniyo malesef hepimizde bu tuvalet sorunu varBilemedim, fazla su icmedigim zamanlardada tuvalete gidiyorum, cildiriyorum resmen.
Gebeliğin ilk aylarında çok normalmiş bu çünkü bebek senin mesanene yaslanıyo yani idrar torbası sıkışıyor sonra bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo ve yine doğuma yakın tekrar aşağı iniyo malesef hepimizde bu tuvalet sorunu var
Sorma ya olumsuz düşünmeyeceğim diye şartlıyorum kendimi ama korkuma da engel olamıyorum sonuçta yaşanmış bir travma var. Bu hafta dolsun inşallah bu streste geçer hamileyim demeye hamileyim moduna gitmeye korkuyorumO bendede var yaaa napıcaz iyice paranoyak olcaz böyle giderse
Ben daha kımseye söylemedım hamıleyım dıye. Ama Rabbim büyüktür. Bu haftalar sıkıntılar oluyor ama bak sonu çok guzel olacak. Dua ve sabır ile hepimiz istediğimize kavuşacağız İnşallah canım.Sorma ya olumsuz düşünmeyeceğim diye şartlıyorum kendimi ama korkuma da engel olamıyorum sonuçta yaşanmış bir travma var. Bu hafta dolsun inşallah bu streste geçer hamileyim demeye hamileyim moduna gitmeye korkuyorum![]()