• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar,

Cumartesi eşimle dr. gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk :KK200: :KK46: garip bir duygu gerçekten eşim benden daha çok seviniyor soru soruyor ben biraz tutuk kalıyorum ne hissedeceğimi bilemiyorum açıkçası daha henüz alışamadım bu duruma galiba ondan.. :confused: bir problem yok çok şükür :nazar: herşey yolunda gözüküyor.. 10. haftada tekrar görmek istedi..

Bu arada havuza girme durumu ile ilgili olarak, daha çok denizi tercih et fakat havuza hiç girme demem sabah erken saatlerde gir çık dedi.. Suyun içindeki klor ve atılan bir miktar ilaçlı sular bebeğe zarar verir mi dediğim de yok canım girip saatlerce yüz demiyorum gir çık o kadar yüzmekle ordan gircek de bebeğe ulaşacak da sorun olmaz dedi. Açıkçası eğer çok giresim olursa dediği gibi sabahtan girer çıkarım... Ama çoğunlukla deniz tercihim olacak..

Sizlerde kendi dr. danışmadan bu yazdıklarımı dikkate almayın sonra mikrop falan kaparsınız Allah korusun bişi falan olur üzülürüm çok.

yani iki ucu .... değnek :işsiz: :halay:
Gözünaydın canım.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bi türlü gidemediğim doktor randevumuza inşallah bugün gideceğim.
Benim herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. inşallah bebeğimde iyidir

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bi türlü gidemediğim doktor randevumuza inşallah bugün gideceğim.
Benim herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. inşallah bebeğimde iyidir

hayırlı sabahlar canım, iyidir inşallah canım... haberlerini bekleriz :KK39:

Günaydın kızlar.
Bi beş sayfa kadar geriye gittim sanırım herkes iyi.
Çok şükür.
8+0 olduk bugün.
Hala bulantım falan yok, hala hiçbir şeyden tiksinmiyorum hala katır gibiyim.
Sadece göbek deliğimin çevresi atıyor, pıt pıt yapıyor orası ve dıştan falan görünüyor. bayağı komik.
Kalp atışlarını 2 kez duymamış olsam panik olurdum belki ama sanırım rahat bir hamilelik geçireceğim.

Günaydın kızlar.
Çok şükür.
8+0 olduk bugün.
Sadece göbek deliğimin çevresi atıyor, pıt pıt yapıyor orası ve dıştan falan görünüyor. bayağı komik.
Kalp atışlarını 2 kez duymamış olsam panik olurdum belki ama sanırım rahat bir hamilelik geçireceğim.
Ben öyle olunca kilo alırım karnın büyüdüğü için sanırım öyle

Günaydın kızlar.
Çok şükür.
8+0 olduk bugün.
ay Allah'ım ya ne alemsin sen maşallah iyi ol

Ben öyle olunca kilo alırım karnın büyüdüğü için sanırım öyle

Evet çok iştahlıyım malesef..zaten obezite eşiğinde gebe kaldım ben.
Haftasonu 2 tane akraba düğünü vardı.
İkisinde de düğün çıkışı kebapçıya gittik. Eşim soruyor aşeriyorsun di mi, yok diyorum pisboğazlığıma burdayız:D

ay Allah'ım ya ne alemsin sen maşallah iyi ol

İnsan bir şeyler arıyor mavilim ya.
Eşim benden daha hamile yani.

Evet çok iştahlıyım malesef..zaten obezite eşiğinde gebe kaldım ben.
Haftasonu 2 tane akraba düğünü vardı.
İkisinde de düğün çıkışı kebapçıya gittik. Eşim soruyor aşeriyorsun di mi, yok diyorum pisboğazlığıma burdayız:KK70:

Öğlen bir tabak makarna yedim diye kendime kızarken şuan kebapçı yazını okuduğumda içime su serpildi :KK49:

Back
X