• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba

İyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba
hayırlı olsun bebisin ben 6+3 te duydum kalp atışını

Hayırlı olsun canım ben 7+3 de duymuştum kalp atışlarını hemde ekranda görmüştüm.

Hafta sonu beni canımdan bezdiren bulantı ve baş dönmesi bu sabahtan beri yok. Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Benide 2 hafta süründüren bulantılar tiksinmeler 3 gündür yok çok sakin geçiyor hatta bugün soğan bile kavurdum hatta yaptıgım o soganlı yemegi bile iştahla yedim. Tırsmaya başladım bende eşime diyorum böyleyken böyle durum sanada hiç bişi yaranmıyor dedi:skandal::KK45:

Herkese günaydın bu tiksinme ve bulantılar benimde kabusum oldu tabi bide kabızlık ve gaz mecburen süt içiyorum o daha kötü yapıyo nolcak bu halimiz :110:

Sana da günaydın canım. Kabızlık ve gaz konusuna katılıyorum. Çok fena. Resmen benim de karnımın içinde gaz yumruları oluşuyor. Ben de süt tüketiyorum bol bol o daha da fena yapıyordu. Şimdi laktozsuz süt almaya başladım. Ciddi fark var sindiriminde. Tavsiye ederim. Insanı karın ağrısından iki büklüm etmiyor en azından. :110:

Herkese günaydın bu tiksinme ve bulantılar benimde kabusum oldu tabi bide kabızlık ve gaz mecburen süt içiyorum o daha kötü yapıyo nolcak bu halimiz :110:
Gaz başlarda vardı geçti ama şu kabızlık çok fena zaten normalde de sık sık yaşadığım bir problem şuan durum çok fena bitkisel çözümlerde kullanamıyoruz napıcaz biz

Back
X