- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 136
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla 2 hafta oluyor heralde ama bu aralar fena.çikartmiyorum sabahlari ama surunuyorum cok fena oluyorum bir andaCanim senin bulantilar ne zaman basladi
hayırlı olsun bebisin ben 6+3 te duydum kalp atışınıİyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba
Rabbim yardımcın olsunKızlar kanamam başkası bu sabah hastaneye yatmak zorunda kaldım şükür ikizler iyi ama düşük riskim varmış dua edin bana
Tebrikler canım hoş geldin aramıza benimde 5 yaşında oğlum var 2. benimkide :)Teşekkür ederim yok 2. Ye hamileyim 6yaşında oğlum var![]()
Maşallah canım rabbim sağlıkla tamamlasın bende çarşamba günü gidicem bakalımBiz geldik arkadaşlar. Kalp atışını duyduk. Son adet tarihine göre 8+4 ultrasonda 7+6 çıktı hesap. Herşey yolunda çok şükür
Hayırlı olsun canım ben 7+3 de duymuştum kalp atışlarını hemde ekranda görmüştüm.İyi geceler hamileler, yarın ilk randevuma gideceğim, kızıma hamileyken bu haftaya kadar 2-3 kere gitmiştim doktora, ikinci Bebek olunca be peşpeşe olunca heyecan bayagı az oluyor :) kalp atışlarını kaçıncı haftada duymuştunuz sizler?ben yarın 6+3 olacağım duyulurmu acaba
Benide 2 hafta süründüren bulantılar tiksinmeler 3 gündür yok çok sakin geçiyor hatta bugün soğan bile kavurdum hatta yaptıgım o soganlı yemegi bile iştahla yedim. Tırsmaya başladım bende eşime diyorum böyleyken böyle durum sanada hiç bişi yaranmıyor dediHafta sonu beni canımdan bezdiren bulantı ve baş dönmesi bu sabahtan beri yok. Allah hayırlara çıkarsın inşallah

benim de gaz ve kabızlık var...kabızlık artan progesteronun eseriymiş canım...Herkese günaydın bu tiksinme ve bulantılar benimde kabusum oldu tabi bide kabızlık ve gaz mecburen süt içiyorum o daha kötü yapıyo nolcak bu halimiz![]()
aynen benim de perşembe kontrolüm bugün bulantım azaldı gibi korkuyorum inşallah olumsuz bişey yoktur...Cumaya kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum bebişimin hayaliyle yaşıyorum inşallah iyidir kuzum![]()
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar test sonucunu aldım 710 çıktı.bugünde 6.günün geceli.ordaki kadın yüksek çıkmış dedi
insallah canim insallahİnşallah, guzel haberlerini bekliyoruz:)
Hayırlı olsunKızlar test sonucunu aldım 710 çıktı.bugünde 6.günün geceli.ordaki kadın yüksek çıkmış dedi
Herkese günaydın bu tiksinme ve bulantılar benimde kabusum oldu tabi bide kabızlık ve gaz mecburen süt içiyorum o daha kötü yapıyo nolcak bu halimiz![]()
Gaz başlarda vardı geçti ama şu kabızlık çok fena zaten normalde de sık sık yaşadığım bir problem şuan durum çok fena bitkisel çözümlerde kullanamıyoruz napıcaz bizHerkese günaydın bu tiksinme ve bulantılar benimde kabusum oldu tabi bide kabızlık ve gaz mecburen süt içiyorum o daha kötü yapıyo nolcak bu halimiz![]()