- 8 Ocak 2015
- 288
- 340
- 33
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Kızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasondaHayırlı olsun
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.Kızlar test sonucunu aldım 710 çıktı.bugünde 6.günün geceli.ordaki kadın yüksek çıkmış dedi
Ben 8. haftamın içinde 7+3 de görmüştüm kalbinide duymustum canım ama erken duyanlarda var sanırım.Kızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
benim 6 hafta 5 günlük görülmüştü. gelecek haftada kalp atışı için gideceğim yani 7h 4g olduğundaKızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
Kızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
Zayıf olanlarda bir değişim olur belki ama bende bi değişim olmadı sadece biraz sertleşti sanki yumuşak değil göbeğim.Göğüs uçlarım koyulasmadi ama büyüdü normalde küçüktür uçları.Kızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
canım değer 2200 geçince görülür kese oda sende 2-3 gün sonra o değere yükselir inşallah haftasonu gidebilirsin yada pazartesiKızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
Geçen hafta baya bi şişkinlik vardı. Çok şükür bu hafta indi. Kabızlık konusunda bu hafta daha rahatım ondan galiba.Kızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
Benim göğüslerimde çok ağırıyor. Acaba bende alsammmı. Aynen dediğin gibi yürürken bile ağırıyorlar sadece sırt üstü yatıyorum bende koyulaşma olmadı. bir yerde alttan destekleyen sütyenlerle şikayetleriniz azalır diyordu. Lcw yakın bana akşam giderken bende bakayımBenim karnımda değişen bir şey yok. Gaz dışında arada bir onun siskinligi oluyor ama karnımı eskisi gibi içeri çekemiyorum onu fark ettim.
Göğüs uçlarında da ton farkı var.Koyulaşmış. Keşke sadece o olsa o kadar şişip, sertleştiler ki... Beni öldürüyordu ağrıdan resmen. Geçen sabah bir damarimin şişkinlikten belirginleştiğini fark ettim. Hemen sıcak kompres yaptım. Kayboldu. Geçen hafta her yerde hamilelik sütyeni aradım. Nereye sorsam çıkarıp emzirme sütyeni veriyorlar. Sinir oldum. En sonunda Lcw'de tesadüfen buldum da bir nebze o hassasiyet durumu rahatladı. Bir yere çarpmayı bırak, merdiven inerken bile ağrısı rahatsız ediyordu şimdi şimdi azaldı biraz. Umarım ikinci trimesterda geçer bu durum. Koyulaşma da hormonlardan kaynaklaniyormus ama ağrı daha fena. Keşke sadece koyulassa.
benim adetimden 1 hafta gectiginde gittim doktora ve gördük kesemizi inşallah sende gorursun hayirli olsunKızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
5+2'de vajinal ultrasonla keseyi,6+1'de vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördük.Kızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
Karnım zaten belliydi benimKızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
LCW bakayım ben deBenim karnımda değişen bir şey yok. Gaz dışında arada bir onun siskinligi oluyor ama karnımı eskisi gibi içeri çekemiyorum onu fark ettim.
Göğüs uçlarında da ton farkı var.Koyulaşmış. Keşke sadece o olsa o kadar şişip, sertleştiler ki... Beni öldürüyordu ağrıdan resmen. Geçen sabah bir damarimin şişkinlikten belirginleştiğini fark ettim. Hemen sıcak kompres yaptım. Kayboldu. Geçen hafta her yerde hamilelik sütyeni aradım. Nereye sorsam çıkarıp emzirme sütyeni veriyorlar. Sinir oldum. En sonunda Lcw'de tesadüfen buldum da bir nebze o hassasiyet durumu rahatladı. Bir yere çarpmayı bırak, merdiven inerken bile ağrısı rahatsız ediyordu şimdi şimdi azaldı biraz. Umarım ikinci trimesterda geçer bu durum. Koyulaşma da hormonlardan kaynaklaniyormus ama ağrı daha fena. Keşke sadece koyulassa.
etrafındaki minik bezeler de belirginleşti mi?Zayıf olanlarda bir değişim olur belki ama bende bi değişim olmadı sadece biraz sertleşti sanki yumuşak değil göbeğim.Göğüs uçlarım koyulasmadi ama büyüdü normalde küçüktür uçları.
akşamları 9 aylık gibi oluyorum şişkinliktenKızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
çok sevdim bu halini ailecek memnunuz