• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba kızlar ben de pazartesi günü gideceğim doktora.. 5 haftalık hamşleyşm ama snırım geç döllenme oldu, geçen hafta gittiğimizde keseyi göremedik. bhcg 116 çıktı :( dah çok küçükmüş. reglimden 2 gün çnce gitmiştim. biraz fazla heyecanlıyız.

Kızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.

Benim karnımda değişen bir şey yok. Gaz dışında arada bir onun siskinligi oluyor ama karnımı eskisi gibi içeri çekemiyorum onu fark ettim. :anneadayı:

Göğüs uçlarında da ton farkı var. :110: Koyulaşmış. Keşke sadece o olsa o kadar şişip, sertleştiler ki... Beni öldürüyordu ağrıdan resmen. Geçen sabah bir damarimin şişkinlikten belirginleştiğini fark ettim. Hemen sıcak kompres yaptım. Kayboldu. Geçen hafta her yerde hamilelik sütyeni aradım. Nereye sorsam çıkarıp emzirme sütyeni veriyorlar. Sinir oldum. En sonunda Lcw'de tesadüfen buldum da bir nebze o hassasiyet durumu rahatladı. Bir yere çarpmayı bırak, merdiven inerken bile ağrısı rahatsız ediyordu şimdi şimdi azaldı biraz. Umarım ikinci trimesterda geçer bu durum. Koyulaşma da hormonlardan kaynaklaniyormus ama ağrı daha fena. Keşke sadece koyulassa.

güne kusmuklu olarak başladım yine :işsiz:gümaydınnn herkese
D dorti benimki hafif çıkmaya başladı canım kararmada var ama çoç şişmedi henüz memitolar

Kızlar karnınız belli oluyormu. Bırde göğüs uçlarınızda karama oldumu. Bende olmadı.
Zayıf olanlarda bir değişim olur belki ama bende bi değişim olmadı sadece biraz sertleşti sanki yumuşak değil göbeğim.Göğüs uçlarım koyulasmadi ama büyüdü normalde küçüktür uçları.

Kızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
canım değer 2200 geçince görülür kese oda sende 2-3 gün sonra o değere yükselir inşallah haftasonu gidebilirsin yada pazartesi
biz keseyi altdan muayene ile 4+5 de görmüstük bir hafta sonrada ultrasonda kalp atislari görünmüstü

Geçen hafta baya bi şişkinlik vardı. Çok şükür bu hafta indi. Kabızlık konusunda bu hafta daha rahatım ondan galiba.
2 haftadır tartıya çıkmaya korkuyordum. Kendimi aşırı kilo almış hissediyordum. Sabah bi cesaret çıktım ve 300gr fazla çıktım 57 ile başladım 57.300üm. Ayy bi sevindirik oldum anlatamam. İnşallah böyle devam eder. Çok kilo almak istemiyorum

Benim karnımda değişen bir şey yok. Gaz dışında arada bir onun siskinligi oluyor ama karnımı eskisi gibi içeri çekemiyorum onu fark ettim. :anneadayı:

Göğüs uçlarında da ton farkı var. :110: Koyulaşmış. Keşke sadece o olsa o kadar şişip, sertleştiler ki... Beni öldürüyordu ağrıdan resmen. Geçen sabah bir damarimin şişkinlikten belirginleştiğini fark ettim. Hemen sıcak kompres yaptım. Kayboldu. Geçen hafta her yerde hamilelik sütyeni aradım. Nereye sorsam çıkarıp emzirme sütyeni veriyorlar. Sinir oldum. En sonunda Lcw'de tesadüfen buldum da bir nebze o hassasiyet durumu rahatladı. Bir yere çarpmayı bırak, merdiven inerken bile ağrısı rahatsız ediyordu şimdi şimdi azaldı biraz. Umarım ikinci trimesterda geçer bu durum. Koyulaşma da hormonlardan kaynaklaniyormus ama ağrı daha fena. Keşke sadece koyulassa.
Benim göğüslerimde çok ağırıyor. Acaba bende alsammmı. Aynen dediğin gibi yürürken bile ağırıyorlar sadece sırt üstü yatıyorum bende koyulaşma olmadı. bir yerde alttan destekleyen sütyenlerle şikayetleriniz azalır diyordu. Lcw yakın bana akşam giderken bende bakayım :KK22: bide benimkiler büyüdü birazcık. Benim annem emekli ebe 25 yılı hamilelerin içinde geçmiş senin cildin kurudur. aktardan bağdem yağı al sür karnına valla çatlak çatlak olursun dedi. akşam aktarada uğrıyım bari:confused:

Kızlar çok sağolun.sizce doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman görünür ultrasonda
5+2'de vajinal ultrasonla keseyi,6+1'de vajinal ultrasonla kalp atışlarını gördük.
Karnım zaten belliydi benim :KK48::KK48: şimdi de davul gibi. Hem gaz hem kabız. Havaya ucacagım. Göğüslerim renk değiştirmedi daha.Uçları belirgin biraz daha. Bir de acıyorlar tabi. Acı 3 haftadır var.
LCW bakayım ben de
Zayıf olanlarda bir değişim olur belki ama bende bi değişim olmadı sadece biraz sertleşti sanki yumuşak değil göbeğim.Göğüs uçlarım koyulasmadi ama büyüdü normalde küçüktür uçları.
etrafındaki minik bezeler de belirginleşti mi?

B bugza Pure Secret canım markası. Sporcu sutyenine benziyor ama bunun destekleri çıkarılabiliyor ve çok rahat.

Bulantilarim cok artti:kusmuk:
Kusmam yok ama bir sey yiyemiyorum.
Saglik ocagina gittim bugun kayit icin, 15gun once rapor almak icin gittigimde tartilmistim, 2 kg vermisim:KK43:

akşamları 9 aylık gibi oluyorum şişkinlikten :KK53: sabaha kalınlaşmaya başlamış bir bel minicik göbekle uyanıyorum sanırım çıkmaya başladı :D Gögüslerim bir anda kocaman oldu bilmem kaç cc silikon taktırmış gibiyim ve iççamaşırsız bile kusursuz duruo :halay: çok sevdim bu halini ailecek memnunuz :oops:

Back
X