Ne iş yapıyosun canımsorma tatlım ya bitti yarın başlıyorum tekrar nası olacak bilmiyorum ama eğer dayanamazsam mecbur yine rapor alacağım. bugün ne yediysem kustum ilacada güvenemezsem artık yandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iş yapıyosun canımsorma tatlım ya bitti yarın başlıyorum tekrar nası olacak bilmiyorum ama eğer dayanamazsam mecbur yine rapor alacağım. bugün ne yediysem kustum ilacada güvenemezsem artık yandım
Biraz once bir arkadasla konustuk 9 ay boyunca kanamasi lekelenmesi olmus kizi var.vallaha yandim.kadin hep yatmus kaynanasi bakmis bize bakacak kimsede yoktatlım endişelenme hemen eğer bebiş iyise sıkıntı yok başka topicde tanışdığım arkadaşlar var sürekli lekelenmeleri ve hafif kanamaları olmuş hamilelik boyunca. tedirgin olur tabiiki insan ama içini ferah tut. bu arada ikisinde kızı olacak acaba kanamalı olunca kızmı oluyor![]()
Sagol canim yaGeçmiş olsun canım
Ilk hamileligimde zeytinyagi suruyordum.acaba zeytinyagi surdugum icinmi catlamadi surmesem catlarmiydi.yine riske almamam lazim demi.yoksa catlamazmi surmesemmi.neyse hele bi o gunlere gelelimde Allahin izniyleBenim yumurtlamadan beri gün geçtikçe giderek daha çok ağrıdığı ve sistigi için, her türlü sutyeni denedim. Hattâ alttan destekleyen istiridye sutyen tarzıçamaşırları çok severim ama onunda bir faydası yok pek. :/ Bu destekli sporcu sütyeni gibi. Desteği de hafif zaten. Sırt kısmı da sardığı için rahatsız etmiyor. Normal sütyenin kendi desteği bile rahatsız ediyordu beni.
Çatlak çoğunlukla genetik ve cildin elastik olmamasından da kaynaklanıyor. Benim annemde hiç yok mesela ama ben de yine tedbiri elden bırakmak istemiyorum.
Badem yağı için de herkes ayrı bir şey söylüyor. Kimi cildi karartıyor, kimi killandiriyor diyor. Benim çocukluk arkadaşım da düzenli kullandığı hâlde çatır çatır çatlamıştı yine.
Çoğu genetik ya. Kimisi ne yaparsa yapsın dogurmadan dahi çatlıyor. Kimisi de hiç catlamiyor. Annende çatlak problemi var mıydı canım? Bir de benim doktorum hareket etme taraftarı. Ne kadar hareket edersen, cilt elastikiyeti o kadar artıyor diyor. Bu da haklı olabilir tabii. Benim şimdiden 16 saat uyuduğumu varsayarsam. :) Bir de ben çok yağlı, cilt tarafından zor emilen şeyler de kullanmak istemiyorum kişisel olarak. Hamileler için jel nemlendirici tarzı bir şey bulursam bakalım.Ilk hamileligimde zeytinyagi suruyordum.acaba zeytinyagi surdugum icinmi catlamadi surmesem catlarmiydi.yine riske almamam lazim demi.yoksa catlamazmi surmesemmi.neyse hele bi o gunlere gelelimde Allahin izniyle
Teşekkür ederimGözün aydın canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
Biraz daha bekleyeuim o zamanBen 8. haftamın içinde 7+3 de görmüştüm kalbinide duymustum canım ama erken duyanlarda var sanırım.
Teşekkürlerbenim 6 hafta 5 günlük görülmüştü. gelecek haftada kalp atışı için gideceğim yani 7h 4g olduğunda
Yok ben alttn istemiyorum beklerim acelesi yokcanım değer 2200 geçince görülür kese oda sende 2-3 gün sonra o değere yükselir inşallah haftasonu gidebilirsin yada pazartesi
biz keseyi altdan muayene ile 4+5 de görmüstük bir hafta sonrada ultrasonda kalp atislari görünmüstü
Ay atlımı geliyor ne bende oğlumda kilo kilo tulumba baklava lokma ne olursa yiyordumgözümün önünden baklavalar uçuyor... :))
Ben eskişehirde gidiyorum canım doktora anne istekliyse ben yaptırırım dedi hatta ilkine sezeryan olmama da çok kızdı tamamen normal doğum yanlışı bi doktor ama ben çok kararlı değilim. Facedeki grupta ruptur hikayelerini okudum 2 gün önce gözüm korktu baya. Anca cevap yapabildim kusura bakma bu aradaMerhaba canım ona üye oldum doktoruda buldum saliha eroğlu taniyrm da ama muayene ücreti 170 tl birde söyle bir durum var ikinci kontrolde bende doktrla net bir şekilde konusucam deneyelim diyoMuş bazı doktrlar fakat son anda vazgeciyormus yaptırmayı doktrn da net olmasi gerek bu durumda sen hangi sehirdesin
Hayırlı olsun canım valla aynı şüphe bende de var tüm bulantılar geçince bakalım yarın kontrolüm varMerhaba hanımlar benimde ilk bebek olacak Allahın izni ile geçen hafta bir kaç gün mide bulantım oldu 2 3 gündür yok başka belirtimde yok bir şey mi oldu aceba Cuma günü kontrolüm
bende hep bulanti var migdem su dolu gibi bastirmai icin yiyorum hep birselyler ekemk fln 10 dk sonra yine ayni kusssam rahatlarmiyim acaba onuda yapamiyorum :) soda iyi geliyor cook oldugu zaman iciyorum gunde 2 tanesorma tatlım ya bitti yarın başlıyorum tekrar nası olacak bilmiyorum ama eğer dayanamazsam mecbur yine rapor alacağım. bugün ne yediysem kustum ilacada güvenemezsem artık yandım
Allah yardımcın olsun canım leblebi seversen oda olur hem rahatlatır hemde midedeki fazla suyuda çeker.bende hep bulanti var migdem su dolu gibi bastirmai icin yiyorum hep birselyler ekemk fln 10 dk sonra yine ayni kusssam rahatlarmiyim acaba onuda yapamiyorum :) soda iyi geliyor cook oldugu zaman iciyorum gunde 2 tane
Annemde catlak yok kiz kardesimin catlagi oldu benim olmadi ama benim fizigim anneme benziyorÇoğu genetik ya. Kimisi ne yaparsa yapsın dogurmadan dahi çatlıyor. Kimisi de hiç catlamiyor. Annende çatlak problemi var mıydı canım? Bir de benim doktorum hareket etme taraftarı. Ne kadar hareket edersen, cilt elastikiyeti o kadar artıyor diyor. Bu da haklı olabilir tabii. Benim şimdiden 16 saat uyuduğumu varsayarsam. :) Bir de ben çok yağlı, cilt tarafından zor emilen şeyler de kullanmak istemiyorum kişisel olarak. Hamileler için jel nemlendirici tarzı bir şey bulursam bakalım.
Sağolun kızlar
Bu arada benide kaydedin
Öğretmenim 35 yaşındayım 2.çocugum.gaziantep
Teşekkür ederim
Biraz daha bekleyeuim o zaman
Teşekkürler
Yok ben alttn istemiyorum beklerim acelesi yok
Canim leblebi hayattimda 3 tane yemişsimdir orda karisik cerezin arasinda yanlislikla gitmistir :) hic sevmem tadiniAllah yardımcın olsun canım leblebi seversen oda olur hem rahatlatır hemde midedeki fazla suyuda çeker.
Annemde catlak yok kiz kardesimin catlagi oldu benim olmadi ama benim fizigim anneme benziyor
İnşallah canım sağolasınpembepatron dualarim seninle inş hayirla sonuçlanacak içini ferah tut