• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
tatlım endişelenme hemen eğer bebiş iyise sıkıntı yok başka topicde tanışdığım arkadaşlar var sürekli lekelenmeleri ve hafif kanamaları olmuş hamilelik boyunca. tedirgin olur tabiiki insan ama içini ferah tut. bu arada ikisinde kızı olacak acaba kanamalı olunca kızmı oluyor :KK48:
Biraz once bir arkadasla konustuk 9 ay boyunca kanamasi lekelenmesi olmus kizi var.vallaha yandim.kadin hep yatmus kaynanasi bakmis bize bakacak kimsede yok

Benim yumurtlamadan beri gün geçtikçe giderek daha çok ağrıdığı ve sistigi için, her türlü sutyeni denedim. Hattâ alttan destekleyen istiridye sutyen tarzı :KK31:çamaşırları çok severim ama onunda bir faydası yok pek. :/ Bu destekli sporcu sütyeni gibi. Desteği de hafif zaten. Sırt kısmı da sardığı için rahatsız etmiyor. Normal sütyenin kendi desteği bile rahatsız ediyordu beni.

Çatlak çoğunlukla genetik ve cildin elastik olmamasından da kaynaklanıyor. Benim annemde hiç yok mesela ama ben de yine tedbiri elden bırakmak istemiyorum.
Badem yağı için de herkes ayrı bir şey söylüyor. Kimi cildi karartıyor, kimi killandiriyor diyor. Benim çocukluk arkadaşım da düzenli kullandığı hâlde çatır çatır çatlamıştı yine.
Ilk hamileligimde zeytinyagi suruyordum.acaba zeytinyagi surdugum icinmi catlamadi surmesem catlarmiydi.yine riske almamam lazim demi.yoksa catlamazmi surmesemmi.neyse hele bi o gunlere gelelimde Allahin izniyle

Sağolun kızlar
Bu arada benide kaydedin
Öğretmenim 35 yaşındayım 2.çocugum.gaziantep

Ilk hamileligimde zeytinyagi suruyordum.acaba zeytinyagi surdugum icinmi catlamadi surmesem catlarmiydi.yine riske almamam lazim demi.yoksa catlamazmi surmesemmi.neyse hele bi o gunlere gelelimde Allahin izniyle
Çoğu genetik ya. Kimisi ne yaparsa yapsın dogurmadan dahi çatlıyor. Kimisi de hiç catlamiyor. Annende çatlak problemi var mıydı canım? Bir de benim doktorum hareket etme taraftarı. Ne kadar hareket edersen, cilt elastikiyeti o kadar artıyor diyor. Bu da haklı olabilir tabii. Benim şimdiden 16 saat uyuduğumu varsayarsam. :) Bir de ben çok yağlı, cilt tarafından zor emilen şeyler de kullanmak istemiyorum kişisel olarak. Hamileler için jel nemlendirici tarzı bir şey bulursam bakalım.

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
Teşekkür ederim
Ben 8. haftamın içinde 7+3 de görmüştüm kalbinide duymustum canım ama erken duyanlarda var sanırım.
Biraz daha bekleyeuim o zaman
benim 6 hafta 5 günlük görülmüştü. gelecek haftada kalp atışı için gideceğim yani 7h 4g olduğunda
Teşekkürler
canım değer 2200 geçince görülür kese oda sende 2-3 gün sonra o değere yükselir inşallah haftasonu gidebilirsin yada pazartesi
biz keseyi altdan muayene ile 4+5 de görmüstük bir hafta sonrada ultrasonda kalp atislari görünmüstü
Yok ben alttn istemiyorum beklerim acelesi yok

Merhaba hanımlar benimde ilk bebek olacak Allahın izni ile geçen hafta bir kaç gün mide bulantım oldu 2 3 gündür yok başka belirtimde yok bir şey mi oldu aceba Cuma günü kontrolüm

Merhaba canım ona üye oldum doktoruda buldum saliha eroğlu taniyrm da ama muayene ücreti 170 tl birde söyle bir durum var ikinci kontrolde bende doktrla net bir şekilde konusucam deneyelim diyoMuş bazı doktrlar fakat son anda vazgeciyormus yaptırmayı doktrn da net olmasi gerek bu durumda sen hangi sehirdesin
Ben eskişehirde gidiyorum canım doktora anne istekliyse ben yaptırırım dedi hatta ilkine sezeryan olmama da çok kızdı tamamen normal doğum yanlışı bi doktor ama ben çok kararlı değilim. Facedeki grupta ruptur hikayelerini okudum 2 gün önce gözüm korktu baya. Anca cevap yapabildim kusura bakma bu arada

Merhaba hanımlar benimde ilk bebek olacak Allahın izni ile geçen hafta bir kaç gün mide bulantım oldu 2 3 gündür yok başka belirtimde yok bir şey mi oldu aceba Cuma günü kontrolüm
Hayırlı olsun canım valla aynı şüphe bende de var tüm bulantılar geçince bakalım yarın kontrolüm var

sorma tatlım ya bitti yarın başlıyorum tekrar nası olacak bilmiyorum ama eğer dayanamazsam mecbur yine rapor alacağım. bugün ne yediysem kustum ilacada güvenemezsem artık yandım
bende hep bulanti var migdem su dolu gibi bastirmai icin yiyorum hep birselyler ekemk fln 10 dk sonra yine ayni kusssam rahatlarmiyim acaba onuda yapamiyorum :) soda iyi geliyor cook oldugu zaman iciyorum gunde 2 tane

bende hep bulanti var migdem su dolu gibi bastirmai icin yiyorum hep birselyler ekemk fln 10 dk sonra yine ayni kusssam rahatlarmiyim acaba onuda yapamiyorum :) soda iyi geliyor cook oldugu zaman iciyorum gunde 2 tane
Allah yardımcın olsun canım leblebi seversen oda olur hem rahatlatır hemde midedeki fazla suyuda çeker.

Çoğu genetik ya. Kimisi ne yaparsa yapsın dogurmadan dahi çatlıyor. Kimisi de hiç catlamiyor. Annende çatlak problemi var mıydı canım? Bir de benim doktorum hareket etme taraftarı. Ne kadar hareket edersen, cilt elastikiyeti o kadar artıyor diyor. Bu da haklı olabilir tabii. Benim şimdiden 16 saat uyuduğumu varsayarsam. :) Bir de ben çok yağlı, cilt tarafından zor emilen şeyler de kullanmak istemiyorum kişisel olarak. Hamileler için jel nemlendirici tarzı bir şey bulursam bakalım.
Annemde catlak yok kiz kardesimin catlagi oldu benim olmadi ama benim fizigim anneme benziyor

Sağolun kızlar
Bu arada benide kaydedin
Öğretmenim 35 yaşındayım 2.çocugum.gaziantep

Yarın ekleyeceğim. Bu alıntı burada dursun.
Başka ekleyeceğim var mı kızlat?

Teşekkür ederim

Biraz daha bekleyeuim o zaman

Teşekkürler

Yok ben alttn istemiyorum beklerim acelesi yok

5+4 kese ve bebek
6+4 kalp atışı
Karından ikisi de

Beni de ekle canımm iyotsuztuz iyotsuztuz
Afyon
Memur
34 yaş
2. Çocuk
1. Çocuk erkek (2009)
Cinsiyet tahmini:kız
Beklenen doğum tarihi 20.01.2017
Kilo 52
Sat 09 nisan 2016

Annemde catlak yok kiz kardesimin catlagi oldu benim olmadi ama benim fizigim anneme benziyor

Bizim de aynı. Benim vücut tipim de, ten rengim de anneme benziyor. O yüzden biraz seviniyorum ama dediğin gibi dikkat etmek lazım yine.

Ilkinde ekim 30 annesiydim herkes benden once kalp atislarini gordu cinsiyetini ogrendi dogumunu yapti iyi taraflarida oldu ama benden oncekilerin tecrubelerinden faydalanmis oldum.simdi ocak basi annesiyim.bizimde bizden sonrakilere faydamuz olur insallah.ozellikle ilk hamileligi olanlara.ayy kocamin ne basinin etini yerdim benim gobegim ne zaman cikacak ben galiba hamile degilim.simdi hazir gobegim var zaten:))))

Back
X