- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
- 133
canım bence de kullanma diyecem ama enfeksiyonun bebeğine zararı var mı yok mu onu da araştır, hapı veren doktor kadın doğum doktorunsa gebe olduğunu bilerek vermiştir, ancak içini rahatlamak için ikinci bir doktora git derim o zaman kafan rahat olabilir Allah acil şifa versin inşallah
Bebeğe zararı olmazmış şimdilik sadece son aylara kadar enfeksiyon geçmezse erken doğum riski olabilir dedi evet kadın doğum doktorum verdi sordum bebeğe zararı olmaz mı diye bebekle ilgili bişey demedi sadece idrarda enfeksiyon çıkan tüm hastalara veriyorum dedi bebeği düşünmüyor bu konularda doktorlar sadece anneyi düşünüyorlar bir de ilk 3 ay yani üç ayı atlatmış olsam neyse dicem de ya bir anormallik olsa bebekte ilaç yüzünden ben kendimi affedebilir miyim adamlar açık açık yazmışlar prospektüsünde hamileyken kullanılmamalıdır diye ve parantez içinde özellikle ilk 3 ayda yazıyor yani kullanmam ben bol su içmeye çalışıcam ve 1 ay sonra kontrole gittiğimde tekrar idrar tahlili yapmasını isterimHamileler kullanamiyorsa doktor bunu neden yaziyor ki anlamiyorum hamilelerin kullanacagi baska ilaclarda mutlaka vardir sen bol bol su ic canım