Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim 7. Haftada basladi bulantilar, ara ara cok siddetleniyor kafami kaldiramiyorum ama kusmuyorum hic.
Kussam belki rahatlarim bilmiyorum boyle de cok kotu
Merhaba kızlar benim de bulantım bugün başladı kendimi çok kötü hissediyorum aldigim nefesten bile midem bulanıyor suan ama.kusma yok yemekte hicbsy yiyemedim ztn buranin yemekleri bir degisik ve hersey kokuyor çok fena ...
Evet bebeğinize yeni illaki alın birşeyler. Abisinden kalanlarını da kullansın yeni bir iki parçada alın siz bende bir şeyler almak için sabırsızlanıyorum
Merhaba kızlar benim de bulantım bugün başladı kendimi çok kötü hissediyorum aldigim nefesten bile midem bulanıyor suan ama.kusma yok yemekte hicbsy yiyemedim ztn buranin yemekleri bir degisik ve hersey kokuyor çok fena ...
Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım
Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım
tatlim resmi degistirdim sadece yeni katilan bi arkadasta gsLi fatma
ayni resmi kullanmis o yuzden karısmayalım diye yengec burcuyum hem burcumun resmini koydum