• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim 7. Haftada basladi bulantilar, ara ara cok siddetleniyor kafami kaldiramiyorum ama kusmuyorum hic.
Kussam belki rahatlarim bilmiyorum boyle de cok kotu

Merhaba kızlar benim de bulantım bugün başladı kendimi çok kötü hissediyorum aldigim nefesten bile midem bulanıyor suan ama.kusma yok yemekte hicbsy yiyemedim ztn buranin yemekleri bir degisik ve hersey kokuyor çok fena ...:(

Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım :anneadayı::KK200:
birden profil resmini gorunce benmi yazdim dedim kendi kendime hayirli olsun bebegin

Slm kızlar bnde 6 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolüm vardı doktor 3 tane kese var dedi 2 tanesinin kalbi atiyodu diğerine de haftaya bakacak çok mutluyum sadece klomen+çatlama ignesiyle ilk ayda kaldım :anneadayı::KK200:
Hayyy masallah.gozunaydin canim.

Hadi gözünaydın canım. Maşallah

Back
X