Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemsin aynı sıkıntı bende de var kolu muhakkak karnimda ille bir temas oluyo ben biraz daha buyuyunce karnım yatagımı ayıracagim simdi bile o uyuduktan sonra kaciyorumKızlar ben öncelikle özellikle önceden doğum yapmış arkadaşlara sormak istiyorum. Ilerleyen aylarda birlikte uyumak problem oluyor mu göbekten dolayı?
Benim eşim çok deli manyak uyuyor. Bi'de biz evlenirken birbirimizden pek uzaklaşmayalım romantizmiyle yatağı küçük ebat aldik.
Önceden sıkıntı etmezdim de son 1 haftadır eşimin kolunu bacağını üzerimden toplamaktan gece 10 kere uyanıyorum.
Kolunu çeksem, bacağını atıyor. Onu çeksem ahtapot gibi sarılıyor. Illâ bi' temas edecek. Dün gece yine bacağını karnımın üzerine atmıştı. "30 yıldır benimle mi uyuyorsun. Ne bu samimiyet. " diye şakayla uyandırdım. Uyudu yine aynısı. Normalde hoşuma bile gidiyor ama işte annelik içgüdüsü. Ilerleyen aylarda problem olur mu bu?
Şimdi göbüş de büyüyecek adamın da ayağını yüksekte tutma sevdası var ya, çocuğum doğmadan baba baskısına maruz kalmasın.![]()
gözün aydın canımKızlar Merhaba Nasılsıniz bugün Dr gittim 8 haftalik ve kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu çok duygulandım kızım ve eşim gittik onlarda benden heyecanlı idi
yemin ederim ayniyım açım ama iştahım yok sutten cevizden yogurttan bıktım aşersem de doysam diye dua ediyorummidem bugün inanılmaz bayılıcak gibi hissediyorum çok kötüyüm bitse şu 3 ay hayırlısıyla Allah ım yardım et...
Sağol canım benim darısı duymayanlaragözün aydın canım
T
Tatlım sen istesen de istemesen de bebiş üzerine bişey koydurmaz Tekmeler çek onu diye, çok çıkmazda kalırsan hamüle yastığı alırsın şu büyük olanlardan sırt destekli olanlardan ister istemez bariyer olur eşine
alemsin aynı sıkıntı bende de var kolu muhakkak karnimda ille bir temas oluyo ben biraz daha buyuyunce karnım yatagımı ayıracagim simdi bile o uyuduktan sonra kaciyorum
ayy cok güldüm Allah'ta seni guldursun insallahTamamen içgüdüsel. Ben de öyleyim. Kolunu dahi atsa karnıma hemen uyanıyorum. Önceden hiç uyanmazdim mesela. Bir de insan uyuyunca ağırlığını serbest bırakıyor ister istemez. Sanki üstümde bacak değil gergedan varmış gibi hissediyorum.
hadi gözün aydınKızlarrrrrrr kalp atışlarını yine duyduk 8+2 yiz gelişimi çok iyi dedi doktor 1.8 cm olmuş miniğim çok duygulandım ayyy çok mutluyum çok güzel bir duyguymuş annelik
bebek kesenin içinde sağdaysa kız soldaysa erkek diyorlar...benimki geçen hafta sağdaydı dün solda gözüktü canım...Kızlar kesenin şeklinden yorum yapanlar vardı kkda hatta varmış bilginiz varmı
kesenin şekli olarak da yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyorlar...Kızlar kesenin şeklinden yorum yapanlar vardı kkda hatta varmış bilginiz varmı
o ne canım?kızlar bisey soracağım araniz da hibor igne kullanan varmı
benim kanimda pihtilasma var o yuzden her aksam karnimdan buyuk aci duyarak yapıyorum kanı sulandirsin diye canımo ne canım?
Ben o yastığı şimdiden alayım en iyisi. Karnım büyüyene kadar eşim de kullanır hem.![]()
geçmiş olsun.... tüm hamilelik boyunca yapılıyor galibabenim kanimda pihtilasma var o yuzden her aksam karnimdan buyuk aci duyarak yapıyorum kanı sulandirsin diye canım