• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba Bende şubat annesi olucam ya da ocak çocuk iki gün erken gelse ne tarafı beklesem bilemiyorum:halay::halay:

Merhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum:KK42:

yatıp dinlenmen gerekiyosa yapacak bisey yok dinlenmelisin sana yardımcı olabilecek biri yok mu yanında

Merhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum:KK42:
mutlaka dinlen cnm

Geçmiş olsun canım. Yat mutlaka bıraz sabret. Gecıyor merak etme. Ama dınlenmen lazım. Yanında kalacak kımse yokmu

Arkadaslar benımde yarın kontrolum var. Çok heyecanlıyım. İnşallah bende duyarım kalp atışlarını bebeğimin. Bırde düşük tehlıkesını atlatmışımdır artık İnşallah. Tekrar iğne vurabılırız demiştı doktor. Dua edın ne olur. Bende guzel haberlerle geleyım

Kızlar bakın neler aldım :)

loading.webp
baby.webp
love.webp
pant.webp
laci.webp

bende tutmuyorum canım, hem bebiş var hemde emziriyorum zor geliyor:KK43: borç konusuna hiç girme ben toplasam burdan köye yol olur yani inşallah şu doğum emzirme olayları bitince 3 ayları tuta tuta bitireceğim borçlarımı:dua:
Canım bebeğin ne kadarlık, daha ne kadar emzireceksin merak ettim. Benim kızım 20 aylık şuan yeni bıraktırıyorum. Bir düzene girmesi lazım yeni bebiş olmadan. Önce emmeyi bıraksın sonra hedefim tuvalet eğitimi

Back
X