Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Bende şubat annesi olucam ya da ocak çocuk iyi gün erken gelse ne tarafı beklesem bilemiyorum![]()
muhabbet nerde iyi hoş o tarafı beklehayırlı olsun canımmuhabbet nerde iyi hoş o tarafı bekle
![]()
inşallah canım amiinTeşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah

doktora bugün gittim önce ikili yapalım dedi10.haftada benim de kontrolum var iki hafta sonra gidince sorayim. Kacinci haftaya kadar yapilabilir biliyot musunuz? Belli bir aralığı var mi acaba?
38'im ben. Yaşla mi ilgili istemeyisiniz?
mutlaka dinlen cnmMerhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum![]()
Geçmiş olsun canım. Yat mutlaka bıraz sabret. Gecıyor merak etme. Ama dınlenmen lazım. Yanında kalacak kımse yokmuMerhba kizlar bende simdi dr geldim kese alti kanamasi varmis dusuk riskin war dedi yaticaksin dedi progstan werdi fitil galiba aranizda boyle olanlar wardi sanirim sizler napiyorsunuz birkac gun sonra normal kanama mi.olucak ?bi arkdsm dedi.
bu arada 8+0imisim bebegin kabi 169 atiyormus boyuda 1bucuk cm gecmis hersey cok iyi dedi kanamanin disinda .cok morelim bozuk .yatmak sikinti ewde cocukda var nolucak bilmiyorum![]()
İkili testmı canım. Erken degılmı dahadoktora bugün gittim önce ikili yapalım dedi
Dorti zamanı geldiğinde ikili yapalım harmony nin acelesi yok dediİkili testmı canım. Erken degılmı daha
Bence OcakMerhaba Bende şubat annesi olucam ya da ocak çocuk iki gün erken gelse ne tarafı beklesem bilemiyorum![]()
Bayram sonu benim de ikili testim var. İnşallah iyi çıkar.doktora bugün gittim önce ikili yapalım dedi
Bence Ocak
Canım bebeğin ne kadarlık, daha ne kadar emzireceksin merak ettim. Benim kızım 20 aylık şuan yeni bıraktırıyorum. Bir düzene girmesi lazım yeni bebiş olmadan. Önce emmeyi bıraksın sonra hedefim tuvalet eğitimibende tutmuyorum canım, hem bebiş var hemde emziriyorum zor geliyorborç konusuna hiç girme ben toplasam burdan köye yol olur yani inşallah şu doğum emzirme olayları bitince 3 ayları tuta tuta bitireceğim borçlarımı
![]()
ecen kontrolumde sesını duyamadık cunku doktor bebege zarar verır dedı. Sadece görduk kalp atısını. Bu sefer sesınıde duyarız İnşallah
Sağol canımDorti zamanı geldiğinde ikili yapalım harmony nin acelesi yok dedi
Sende inşallah görürsün kalbini